Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
baharb canım biz mayadan sonra dün eurofertilde test yaptırdık
sayı 90 milyon
morfoloji %2
ama ileri hareketlilik %0 çıkmış

2 aydır proxeed kullanıyodu eşim aman ben bıraktım artık 3-4 ay içerisinde tüp bebek yaptırcam hakkımızda hayırlısı artık

canım sizin perhis süresi uzun muydu? perhis süresi uzun olunca hareket baya düşüyor. ama tüp bebek yaptıracaksanız harekete ihtiyaç yok zaten. 90 milyonda %2 morfoloji çok iyi. başka bir problem çıkmazsa, bence tüp bebek şansınız baya yüksek. 3 4 ay neden bekliyorsun. eşinin beslenme takviyelerine devam et bekleme süresince. tamam yükseldi deyip bırakmayın. çünkü çok değişken bu spermlerin hadisesi. öleymiş yani. :44:
şu morfoloji maya da hep sıfır ama! ne gıcıklar. insan %1 der bari. ayıp yahu.

canım sizin perhis süresi uzun muydu? perhis süresi uzun olunca hareket baya düşüyor. ama tüp bebek yaptıracaksanız harekete ihtiyaç yok zaten. 90 milyonda %2 morfoloji çok iyi. başka bir problem çıkmazsa, bence tüp bebek şansınız baya yüksek. 3 4 ay neden bekliyorsun. eşinin beslenme takviyelerine devam et bekleme süresince. tamam yükseldi deyip bırakmayın. çünkü çok değişken bu spermlerin hadisesi. öleymiş yani. :44:
şu morfoloji maya da hep sıfır ama! ne gıcıklar. insan %1 der bari. ayıp yahu.

canım perhis süresi kısaydı 1 gün gibi bişey sanırım ama eşimde herzaman ileri harekette problem çıkıyo daha öncede 0 çıktı yada 5 gibi bir deger çıkıyor bilmiyorum ileri hareket önemli mi yavaş hareket var
3-4 ay bekleme nedenimde eşimin iznine göre ayarlamak canım kasım aralık gibi iznimiz var inşallah ozaman yaptırcaz

şu morfoloji olayı proxeed kullanmadan önce mayadaki testte 0 ama sayı 200 milyondu şimdi sayı 90 milyon morfoloji 2 belki perhis süresinden bilmiyorum işe yaradı mı yaramadı mı,bizde başka problem yok bende herşey yolunda ama olmuyor 3 yıldır bakalım inşallah tüp bebekle yüzümüz güler

canım perhis süresi kısaydı 1 gün gibi bişey sanırım ama eşimde herzaman ileri harekette problem çıkıyo daha öncede 0 çıktı yada 5 gibi bir deger çıkıyor bilmiyorum ileri hareket önemli mi yavaş hareket var
3-4 ay bekleme nedenimde eşimin iznine göre ayarlamak canım kasım aralık gibi iznimiz var inşallah ozaman yaptırcaz

şu morfoloji olayı proxeed kullanmadan önce mayadaki testte 0 ama sayı 200 milyondu şimdi sayı 90 milyon morfoloji 2 belki perhis süresinden bilmiyorum işe yaradı mı yaramadı mı,bizde başka problem yok bende herşey yolunda ama olmuyor 3 yıldır bakalım inşallah tüp bebekle yüzümüz güler

sayının az çıkmasının da perhiz süresiyle ilgisi var. o yüzden beklenilenden az çıkmıştır. klomen gibi bir ilaç kullanıyor musunuz o da ilk aylar düşürüyor sayıyı biraz. proxeed i biz de 4,5 aydır kullanıyoruz. bence başka sorun yoksa 3 yıldır olmamasının sebesi spermlerin hızından dolayıdır. keçiboynuzu kürü yapın o hem sayıyı hem hızı artırıyor. belki bu 3 4 aylık süre de bebeğiniz size bir sürpriz yapar.:1:

bizim ameliyat eylülde canım ileri derecede varıkosel bakalım amelıyattan sonra baya artış olur dedı kaan hoca..bekleyıp görecegizz

Bizim de bir ay sonra olacak ameliyat. İnşallah doktorun dediği gibi olur,bize de varikosel dna hasarına neden oluyor, bu durumda ameliyat sonuç verir dedi. Ben de çok endişeliyim ama eşime hiç belli etmemeye çalışıyorum. :18:

eşimin bünyesi çok alerjik. bu ilaçlar kürler derken bi yandan da sıcak bastırdı; adam kurdeşen döktü. çok üzüldüm acile gittik hemen ertesi gün doktora tahliller yapıldı. çok şükür kötü bişey çıkmadı. ama işe bakın ki çok abarttı bu durumu. doktor hanım da yazmış buna 4 kutu ilaç. şuanda döküntüler ertesi sabaha geçmiş olmasına rağmen beyefendi ilaçlarını içiyor. içmesen olmaz mı şurda 2 hafta kaldı, 2 hafta sonra başlarsın diyorum. nafile öyle bir inat ki, tüp bebek içi kullandığımız tüm kür ve ilaçları bıraktı. kurdeşen için ilaç kullanıyor. sinirden deliriyorum. zaten konuşmuyorum da. 4,5 ay dayandık 2 aşılam geçirdik. benim tüp bebek tedavim başladı. bu saçma sapan ilaçlara başladı. çok kırıldım anlatamam. bide oturmuş 20 sayfaya bakmış kurdeşen için. benim gögsümde kist var ben bu riski göze alıp tüpbebek tedavisine başlıyorum. aylardır kullanmadığım hormon iğnesi kalmadı. kist oldu onu geçirecem derken bacaklarımda varis çıktı. yine de yılmak istemiyorum. ama eşimin bu inat tavrı beni tüketiyor. üstelik kiminle konuşsam hep benim tiroid hormonlarım bozuk o yüzden olmuyor diyorum. şu tavrıyla bunu hakediyor mu acaba. neyse çok moralim bozuk bu sıkıntımı yazmıyordum kaç gündür yazdım içimi döktüm. offf of. gıcık adam.

BADE, okudum çok üzüldüm geçmiş olsun, ama ne güzel hamile kalmışsın kendiliğinden yani sende bir sorun olmadığı kesin o yüzden çok üzülme vücudun alışık yeni bebeği hemen kabul edecektir, baharbın dediği gibi %18 günümüzde bulunamayacak bir morfoloji bana ilk doktorum üst sınır %14 için böyle söylemişti belki de dna hasarı etkiliyor ama sen hamile kalabiliyorsun önemli olan bu, tekrar geçmiş olsun , Allah sizinle olsun

BAHARB senin de Allah yardımcın olsun sana hiç bir akıl veremem bendeki koca sen anne olacak vasıfta güçte değilsin senin çocuğun için öleyim mi yani olmuyorsa olmuyor dedikten sonraaaaa beni anladınız di mi? bir domuzla evli olmak nasıl birşey kenarından köşesinden anladınız değil mi ? :47:

badezuzum doktordan dönünce durumunu anlat. dilerim hayırlı haberle mutlu dönersin.:16:

slm cnm gittim dr.a ve görünen bozuk kese ve embiryoyu bile göremedi sadece bir kan pıhtısı görebiliyorum dedi.bhgc ye bakalım değerine göre adetinle düşebilir dedi.morfoloji için lab. sormuşsun cnm özel bir lab.bütün gittiğimiz dr.lar oraya yollamıştı en son gittiğimiz hastanede yaptık testi bi hafta sonra orda yaptık aynı çıktı değer.bilemiyorum dna hasarımı var onuda bilmiyorum ve artık düşünmek istemiyorum.zaten tüp bebekte bunları önemsemiyolar.çok yorulduğumu biliyorum sadece o kadar sevinmiştik ki eşim resmen yıkıldı.artık ekim sonu gibi döndüğümde başlaıycam tekrar kendimi aşılamaya hazırlamıştım onuda geçtik artık.hakkımızda hayırlısı.
eşine sinirlenmişsin boşuna yıpratma kendini erkekler çocuk gibiler bende nerdeyse kendi elimle içiriyodum kürleri binbir sevimlilik felan..ondan ilgi alaka beklemeyeli çok oldu bu yolda bi Allah var yanımızda oda bize yeter. sıkma canını.çok öpüyorum cnm

MORFOLOJİ ÖNEMLİ DEĞİL DİYEN BÜTÜN DR.LAR BOŞUNA OKUMUŞLAR...

BADE, okudum çok üzüldüm geçmiş olsun, ama ne güzel hamile kalmışsın kendiliğinden yani sende bir sorun olmadığı kesin o yüzden çok üzülme vücudun alışık yeni bebeği hemen kabul edecektir, baharbın dediği gibi %18 günümüzde bulunamayacak bir morfoloji bana ilk doktorum üst sınır %14 için böyle söylemişti belki de dna hasarı etkiliyor ama sen hamile kalabiliyorsun önemli olan bu, tekrar geçmiş olsun , Allah sizinle olsun

BAHARB senin de Allah yardımcın olsun sana hiç bir akıl veremem bendeki koca sen anne olacak vasıfta güçte değilsin senin çocuğun için öleyim mi yani olmuyorsa olmuyor dedikten sonraaaaa beni anladınız di mi? bir domuzla evli olmak nasıl birşey kenarından köşesinden anladınız değil mi ? :47:

sağol cnm geçicek inş.evet bi yandan öyle hamile kalabiliyorum diye seviniyorum sonrada böyle olunca daha çok üzülüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm

Badezuzum siz de morfo %18 olduğuna göre dna hasarının da çok yüksek olacağını sanmıyorum. Bence siz de çift olarak bi sorun yok. Sadece bu sefer de zamanı değilmiş. Bence sen tüp bebek için beklerken sağlıklı bir bebeğe hamile kalacaksın. Içini ferah tut.morfo %18 morfoloji çok iyi demektir. Siz de morfoloji sorunu yok. Işte şu sebepsiz infertilite denilen grupta sayılabilirsiniz. Stressiz mutlu olmaya bakın. Bebek gelecek merak etme. Son çare zaten tüp bebek olduğuna göre sıkıntı yapma kendine. Bu kaybedilen embriyo için de üzülmemeye çalış. Allah sağlıklı tosun gibisini versin en kısa zamanda inşallah. öpüyorum seni.:48:

Son düzenleme:
Badezuzum siz de morfo %18 olduğuna göre dna hasarının da çok yüksek olacağını sanmıyorum. Bence siz de çift olarak bi sorun yok. Sadece bu sefer de zamanı değilmiş. Bence sen tüp bebek için beklerken sağlıklı bir bebeğe hamile kalacaksın. Içini ferah tut.morfo %18 morfoloji çok iyi demektir. Siz de morfoloji sorunu yok. Işte şu sebepsiz infertilite denilen grupta sayılabilirsiniz. Stressiz mutlu olmaya bakın. Bebek gelecek merak etme. Son çare zaten tüp bebek olduğuna göre sıkıntı yapma kendine. Bu kaybedilen embriyo için de üzülmemeye çalış. Allah sağlıklı tosun gibisini versin en kısa zamanda inşallah. öpüyorum seni.:48:

bilemiyorum cnm dr. genetikte bazen problem çıkmasada spermle yumurta birleşince uyuşmayan kromozolar oluyo demişti bunun içinde embirydan alınan hücre inclenir felan biliyosun .dediğim gibi artık normal yolla dr. riske atamayız dedi 3.kez böyle olursa rahimin çok yıpranır dedi.amiin inş. hepimize sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip etsin rabbim. o değilde yakında eşimin ailesinin yanına gidicez stres bastı şimdiden sorular acıyan bakışlar öffffff resmen ayaklarım geri gidiyo baharb.bedenim zaten yorgun bide kafam yorulacak.hiç çekemez oldum insanları iyi niyetli olanları bile bi çırpıda siliyorum .

çok iyi anlıyorum canım seni, bayram yaklaşıyor. ben de düşünmek istemiyorum bile. bide kardeşim de hamile ya; kötü niyetli teyzeler tarfından artık tescillendi onaylandı kısırlığım.

..............................................................

Son düzenleme:
sayının az çıkmasının da perhiz süresiyle ilgisi var. o yüzden beklenilenden az çıkmıştır. klomen gibi bir ilaç kullanıyor musunuz o da ilk aylar düşürüyor sayıyı biraz. proxeed i biz de 4,5 aydır kullanıyoruz. bence başka sorun yoksa 3 yıldır olmamasının sebesi spermlerin hızından dolayıdır. keçiboynuzu kürü yapın o hem sayıyı hem hızı artırıyor. belki bu 3 4 aylık süre de bebeğiniz size bir sürpriz yapar.:1:

canım biz keçi boynuzunuda denedik,ne duysak yaptık,eşim klomen kullanmadı ben kullandım 5 kez olmadı

sen nezaman başlıyosun tüpe merkez konusunda karar verdin mi?

Ben sanırım tüp bebek tedavisine başladım. 9 sabah lucrin iğnesi yaptım kendime. Adetin 2. günü de doktora gideceğim. Regli olmayı bekliyorum yani. Yine aynı yerde başkentte tüpe başladık.
Dualarınızda beni de unutmayın nolur.

Ben sanırım tüp bebek tedavisine başladım. 9 sabah lucrin iğnesi yaptım kendime. Adetin 2. günü de doktora gideceğim. Regli olmayı bekliyorum yani. Yine aynı yerde başkentte tüpe başladık.

hayırlı olur inşallah canım,başkentte hangi doktora başladın?

Hayırlı olsun canım. su gibi geçsin zamanın. Rabbim yüzünü güldürsün. Mutlu haberlerini alırız inşallah.

MARİA73: ADANA- morfo:%0 - 2 aşılama- tüp bebeğe başladı. 19,07,2011 transfer :02,08,11:nazar::nazar::nazar:

BAHARB: ANKARA-30 yaş- morfo:%0-2 aşılama - (kaan hoca iğne tedavisi)-tüp bebeğe başladı.02,08,11:nazar::nazar::nazar:

LİMAN: BURSA- morfo:%1- 2 aşılama- tüp bebeğe hazırlanıyor.

BADEZUZUM: İSTANBUL- morfo: %18 - 2 doğal gebelik - tüp bebeğe hazırlanıyor

LOVE27: BİTLİS- morfo:%0 - tüp bebeğe hazırlanıyor. (eşi kaan hocanın hastası)

BTOSUNER: morfo:%3- 1. aşılama ?????

MELISH83: EGE ÜNİVERSİTESİ - morfo:%0 - hız: %0 - eşi tedavi görüyor.- eylül/ekim tüp bebeğe başlayacak.

EFTALYA35: morfo: %1 -

Z_VICTORY: morfo: %2- eşi varikosel ameliyatı olacak. (eşi kaan hocanın hastası)

MUTLU80: morfo: %1 - eşi 26/07de ameliyat oldu.

İKİZLER5: morfo: %1

CAMENTA: 2 aşılama geçirdi.

NERİS2000: eşi eylül10 da varikosel ameliyatı olucak

JANINES: morfo %4 (eşi kaan hocanın hastası) tüp bebeğe hazırlanıyor.

Back
X