eskişehir den. ama ankaralıyım normalde. ailem de bahçelievlerde oturuyor. hasatneye de yakınız. trenle 1,5 saat işte.
MARİA73: ADANA-morfo:%0-2 aşılama-1.tüp bebek tedavisi:19.07.11 transfer:02.08.11 ve HAMİLEEEEEE 15.08.11
BAHARB: ANKARA-30 yaş- morfo:%0-2 aşılama - 2.tüp bebeğe hazırlanıyor
LİMAN: BURSA- yaş 30- morfo:%1- 2 aşılama-1.tüp bebek tedavisi:29,08,11 transfer:14,09,11
BADEZUZUM: İSTANBUL- morfo: %18 - 2 doğal gebelik - tüp bebeğe hazırlanıyor
MELISH83: EGE ÜNİVERSİTESİ - morfo:%0 - hız: %0 - eşi tedavi görüyor.- eylül/ekim tüp bebeğe başlayacak.
LOVE27: BİTLİS- morfo:%0 - tüp bebeğe hazırlanıyor. (eşi kaan hocanın hastası)
EFTALYA35: morfo: %1 -
Z_VICTORY: morfo: %2- eşi varikosel ameliyatı olacak. (eşi kaan hocanın hastası)
MUTLU80: morfo: %1 - eşi 26/07de ameliyat oldu.
İKİZLER5: morfo: %1
CAMENTA: 2 aşılama geçirdi.
NERİS2000: eşi eylül10 da varikosel ameliyatı olacak
JANINES: morfo %4 (eşi kaan hocanın hastası) tüp bebeğe hazırlanıyor.
ECRİN87: morfo:%2
GÖZDANİS: İstanbul - yaş 35- morfo %5 - eylül ayı yumurta takibi yapılıyor.
Doktorlar kruger kriterine göre %14 ü baz alıyorlar. 2010 yılı Ekim ayında yaptırdıgımızda %2 cıkmıstı. 1 ay sonra baska bir merkezde yaptırdık %6 çıktı. 2011 Temmuz ayında yine başka bir yerde yaptırdık %5 çıktı. Neye göre bu kadar değişiyor bilmiyorum. Bu arada 2011 Şubat ayında negatif sonuçlanan bir tüp bebek denememiz oldu.
İncire başlama günü önemli degil. Istediğin zaman başlayabiliyorsun. 21 gün yapıp 7 gün ara veriyorsun. Sonra yine 21 gün yapıyorsun. Ve bitiyor. Ben incire inanıyorum. Gerçi klomende kullandım ama en son adetimden sonra ilk 12 günde 20mm olmuştu yumurtam.
Kızlar sanki adet olucam. öyle sancılarım varki. transferımın 4.gunu henüz.daha çok erken değil mi.(gelmeyecek) adetime normalde 7 -8 gun var.
mariacım sende böyle oldu mu?
birde aklıma dondurulmuşlar takıldı. dondurmak için ücret ödediniz mi arkadaşlar? bizden 1000 tl aldılar. eğer tutmaz ise transferde alıcaklar mı bilmiyorum. zaten 2 tane var eğer onlarda sağlam cıkmazlarsa ne olur acaba onuda bılmış değilim. gece gece aklıma takılana bak yaa. hastaneyıde arayamıyorum. yarında pazar zaten offf(
Günaydın limancım öncelikle ben olan hiçbir şeyi olumlu ya da olumsuz olarak düşünmemeye çalıştım.....benim çok fazla karın ağrım olmuştu ama hep elimden geleni yaptım gerisi Allahın takdiri diye düşündüm...........Ben genellikle yattım sadece wc için kalktım denilebilir evin içinde küçük yürüyüşler yaptım............
Canım biz de dondurulmuşlara 1000tl ödedik transfer yapılırsa 1000tl daha vereceğimizi söylediler.........
Benim arkadaşım dondurulmuşlarla hamile kaldı ekim de doğumu var inşallah..........
Kızlar adet oldum. yarın hastaneyi arayacağım..Genelde kaçıncı gün gidiliyor ilaçlara başlamak için.Bana adetin olduğunda ara dediler ama hastanedeki tüp b .ünitesi kapalı :)) napcam ben şimdik....
Hadi bakalım hayırlısı. tedaviye 2 yada 3. gün başlanıyor. yani sabah erkenden ararsın. gel derler büyük ihtimal canım.
İnşallah hayırlısı olur.Yarın arayacağım hastaneyi.Ama bize öngörüşmeler ve protokollerin açıklanması yapılmadı.Sanırım gel deseler bile bize bilgi verecekler.Bir de arkadaşım bana d.kontrol hapı ile folik asit verirler diye yazmış.sanrım böyle olacak.hayırlısııııı, sen napıyorsunnnnnn? ağrın devam ediyor mu.
mrb limancım nasıl gidiyor?senin embriyo 5 günlük müydü? o zaman yarıladın bekleme sürecini hayırlısı olsun inşallah aileniz için.........
kızlar sanki adet olucam. öyle sancılarım varki. Transferımın 4.gunu henüz.daha çok erken değil mi.(gelmeyecek) adetime normalde 7 -8 gun var.
Mariacım sende böyle oldu mu?
Birde aklıma dondurulmuşlar takıldı. Dondurmak için ücret ödediniz mi arkadaşlar? Bizden 1000 tl aldılar. Eğer tutmaz ise transferde alıcaklar mı bilmiyorum. Zaten 2 tane var eğer onlarda sağlam cıkmazlarsa ne olur acaba onuda bılmış değilim. Gece gece aklıma takılana bak yaa. Hastaneyıde arayamıyorum. Yarında pazar zaten offf(
limancım günaydın, canım bence senin bebeğin tutunacak, ağrıların olması da çok iyi. Benim bi kaç gün sonra hiç ağrım kalmamıştı. Ben inanıyorum senin bebeğin seninle.
evet canım 5 günlüktü. İnşallah canım saolasın. ayın 24 ü tahlil günüm. annemler memlekete gel deyip duruyor. 3 saatlik yol ama korkuyorum gitmeye. gitsem olurmu sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?