Aşkım iyi olmana çok sevindim ben de .Tabi ki daha iyi olacaksın sadece biraz zaman.Seni inann çok iyi anlıyorum.Ben hala tedavim başlamamışken tutuştum.ya olmazsa diye..Annem iyi olacak de hep iyi olsun diyor bana.Annem de tedavimi ertelemememden yana.melish merhaba, nihayet raporun çıkmış. gözünüz aydın. bitanem sen kaç yaşındasın? benim gibi yapma ilk sefere çok fazla umut doldurma. kötü sonuç fena oluyor. ben hastanelik oldum üzüntüden.
sizin hız ve morfoloji problemi vardı. morfoloji kısa vadede düzelmiyor zaten. eğer maddi ve manevi hazır hissediyorsan bence erteleme tedavini. eşinin sperm sayısını artırmaya yönelik tedaviye devam edin. ama IMSI çok önemli.
bizde mesela kullanılmadı. normal mikroskopla seçim yapıldı. emriyomuz çok iyiydi. hatta dün doktorla konuşurkan ben yine:
"benim hiçbir zaman çoçuğum olmayacak mı?" diyerek ağlamaya başladım. ama o da bu kadar kaliteli emriyoyla tabiki olur. hiç merak etme falan dedi. ama seçim gözle yapıldı ve ilk 3 günlük bölünme yumurta hücresi marifetiyle oluyormuş.4. gün sperm rol almaya başlıyormuş. (bu bilgiyi de umut tüp bebek sayfasında okudum.) ve her tüp bebk tedavileri arasında en az 3 ay olması gerekiyormuş. inşallah sizinki rast gelir. eğer yaşın gençse, eşinin tedavisi için bekleyin ama değilse erteleme derim ben.
Maşallah canım ben şu gün ve kaliteleri anlamıyorum :)) limancım canım inşalah mucizen gelir kuzum.İki tane mi oldu yani...süper ya..canım yazılarını okuyunca çok mutlu oldum. kendini toparladığına çok sevindim. umudunu hiç yitirme. daha kötü olasıklar var. bizlerde olmadığı için şükret.
benim transferim dün oldu. 6 embriyodan 6.güne 4 tane kalmış. 3 tane 1.kalite 1 tane 2. kalite. 2 tane 1.yi transfer ettiler. 2 tanesi dondurucuda.
umarım üşümüyorlardır, ana yüreği dayanmıyor işte :)) dr. herşeyin iyi olduğunu söyledi. emrioloğum çook seçiciymiş. o yüzden evde kalmış :) drumla dedıkodu yaptık.
eğer o %50 dıyorsa çok iyidir dedi. içim rahat. bundan sonrası Rabbimin nasibi...
geleceğine çok sevindim. ne tarz yerleri gezmek istersen onların edreslerini veriyim. eğlence-tarih-alışveriş
banada uğrarsan çoook mutlu olurum.
liman bursa da öncelikle nerde iskender yiyelim? tarihi yerelr olabilir? ama onun dışında da mutlaka gidin dediğin yerler varsa sen yaz. biz bir program yapalım.
iskender konusunda bişey diyemiyceğim. ben pek damak tadıma uygununu henüz yiyemedim. sanırım meşhur olanı henüz bulamadım.
babaçınar var. eskişehirden gelirken önce o taraftan geçersiniz. yani ilk önce oraya uğrayabilirsiniz. başlarına 3 tane w koyup bakabilirsin istersen.
panoroman.com/ozbabacinar-restaurant-kestel
biraz serin olabilir. şelalesi var. hırka almayı unutma.
tarihi cumalı kızık var. köy kahvaltısı ve turistik bir yer.
sonra bursaya ilerlerken ben varım :)
sonra merkeze gidersin. ulucami var. büyüük bir kapalı çarşısı var.
sonra uludağ yolu üzerinde şehri seyredebileceğin çay bahçeleri. ve tarihi çınar var.
kültür park namı diğer aşıklar parkıiçinde gezi yeri ve lunapark olan yeşillik alan.
şimdilik bu kadar biliyorum. malum bende çok olmadı buraya geleli.
melishim inşallah rabbim rast getirsin. herşey ona kalmış. dilerim ilk tedavinde mutlu hayırlı sona ulaşırsın.
Maşallah canım ben şu gün ve kaliteleri anlamıyorum :)) limancım canım inşalah mucizen gelir kuzum.İki tane mi oldu yani...süper ya..özellerin bu yönünü seviyorum.Ben hem yaşımdan hem de devlet olduğundan tek embiryo olur .hoşşşş kaliteli 1 tane bile bulunabilir mi orası da meçhul ;((
ama annen ne diyor sen ne yapıyorsun. olumlu düşün lütfen. neden olmasınmış kaliteli. hem kalite gerçekten önemli değil.bak dr. evet oranımız yüksek dedi.
amasını da ekledi. nasib meselesi biraz. tıp bir yerden sonra hiç bir şey yapamıyor. Rabbim izin vermez ise. gecen ay 2 tane 1. kalite verilen embriyo bir bayan negatif aynı gün 2. ve 3. kalite verilen bir bayanda ikizlere pozitif sonuç aldı. gözümün önündeki iki sonuç böyle olunca nasib deyip beklemekten başka çare olmadığını bir sefer daha hatırlıyoruz.
çok başım ağrıyor. neden böyle oldu? bütün sevincim çoşkum hayallerim suya düştü. şimdi boğulmaktan kurtarmaya çalışıyorum hepsini. ama çok zor.
melishcim canım çok teşekkür ederim. Hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz inşallah canım....
Amin. Allah razı olsun. Sende bu ay adet olmazsın ve güzel haberini alırsın İnşallah canım.Merhaba arkadaşlar,
Ben 35 yaşındayım. Eşimde morfoloji %5. Diğer herşeyimiz normal gözüküyor.15 aylık evliyim. Hiç gebelik yaşamadım.
2 aydır eşime keçiboynuzu ve evicap kendimede incir kürü uyguluyorum. En son 1 Eylülde adet gördüm ve 2. günü klomene başladım. 12. gün yumurtam 20mm olmuştu ve çatlatma iğnesi oldum. 36 saat sonrada değerlendirdim. Şimdi ay sonuna kadar adetimi bekleyeceğim. İnşallah olmaz.
Morfoloji ile savaşmak gerçekten zor galba. Allah hepimizi muradımıza erdirsin.
Merhaba arkadaşlar,
Ben 35 yaşındayım. Eşimde morfoloji %5. Diğer herşeyimiz normal gözüküyor.15 aylık evliyim. Hiç gebelik yaşamadım.
2 aydır eşime keçiboynuzu ve evicap kendimede incir kürü uyguluyorum. En son 1 Eylülde adet gördüm ve 2. günü klomene başladım. 12. gün yumurtam 20mm olmuştu ve çatlatma iğnesi oldum. 36 saat sonrada değerlendirdim. Şimdi ay sonuna kadar adetimi bekleyeceğim. İnşallah olmaz.
sizin morfolojı iyimiş canım incir kürünü süreklimi içiyorsun canım nasıl yapıyorsun inş.bebişn senınledır canım benım incire ne zaman başlıyorsun adetin kaçıncı günü başlayıp bırakıyorsun
Merhaba arkadaşlar,
lütfen böyle yapma. düşünme artık kendini Rabbine bırak. düşünki olsaydı ama (Allah korusun) bir tarafı eksik olsaydı. daha çok üzülmezmiydin. herşeyde bir hayır var derken bilmediğimiz o kadar çok şeyden korunuyoruz ki.
canım bak ne diyeceğim. cumartesi gelirseniz istersen dosyalarını alıp gel. dr.orada oluyor. bir fikir almak istersen. madem buralara kadar geliceksin.
arkadaşım bu 15 yıl içinde ne gibi tedaviler gördün. inşallah rabbim çok bekletmez artık, doktorun kim?
limancım sen beni merak etme, arada bir kötü oluyorum da eşim dün akşam söz verdi. merak etme bu evde bir bebeğimiz olacak eşyalarını kırmasın diye hepsini ortalıktan kaldırmak zoruda kalacaksın dedi. ben de ona inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?