Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

6 ay çok uzun bir süre olmuş canım ya bak şimdi canım sıkıldı ben ksımda tüp bebege başlıyorum rapor için tüm şartları taşıyorum aslında,2 aşılama evlilik süresi uygun ama herşeyi sil baştan isterlerse ozaman yetişmez neyse 10 gün içinde memlekete gidicem artık şansımı denerim

Yok canım yetişmez.Senin tüm evraklarını istiyorlar ayrıca Ege tekrar istiyor, mesela benim eşimin sperm testinden 2 kere istediler raporda 2 olması şartmış bizim vakkalarda. zaten tahlil vs yi senin yaptırman hsg çekimini mutlaka istiyorlar 6 ay öncesi yoksa, falan derken oluyor sana 2 ay..sonra ilaç tedavisi başlıyor.eğer ki dr bey bunu uygun görmüşse.ya da iğne..olmuyorsa artık.adetinle başlatıyorlar tüpü..Ben şu an da bekleme aşamasındayım.uzun protokol çünkü..benim bu bile 2 ayı bulacak yani ben iki hafta sonra tüp bebek iğnelerime başlayacağım ama yine toplama şu bu derken kasım aralık olacak..işte devlet destekli olsun dedim.zamanın varsa yaptır bence..en azından ticari amaçları yok.özeller öyle mi.biz sadece sperm testiyle tüpü yapalım dediler.Oysa eşim 6 aydır ilaç kullanıyor öncesi de var tabi..Kısmet artık.Bol şanslar.

Melishcim raporun çıkmış gözün aydın hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider..................kolay gelsin canım

benim 2 aşılama, 1 iptal edilmiş aşılama ve 5 klomenle takibim var aslında bana yapılacak bişey kalmadı resmiyettede 8yıllık evliyim eşimin birsürü tahlili var sadece hsg 2009 da çekildi aslında ordaki hocalara yaptırsan tüpü rapor işinde zorlanmıyosun ama dışarda yaptırcagım için sanırım alamıycam neyse genede bi denerim şansımı çok sagol cevabın için

Melishcim raporun çıkmış gözün aydın hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider..................kolay gelsin canım
Mariacım canım benim çok teşekkür ederim.Bugün daha da netleşti artık, kafamda soru falan kalmadı.Uzun protokolmüş.Bu iğneyi kullandıktan sonra muayene edecekler beni ve asıl iğnelerime başlayacakmışım.Daha sonra artık aynı şekilde toplama ve transfer..İnşallah Rabbim yardımcımız olsun.Dualarına ihtiyacım var canım ..

Sen neler yapıyorsun bebeğimiz nasıl..çok öperim.
Anladım.Ama tekrar yapılıyor canım bazı tetkiklerin hastanenin kendisinin yapması, kendi hekimlerin onayından geçmesi gerekiyor ya.İnşallah güzel haberlerini alırım.hayırlısı olsun.
mrb limancım iyiyim çok şükür. ikili testi bekliyorum bende.............bebeklerinin ikiz olma ihtimali var mı ?istiyorsan inşallah sağlıklı ikizlerin olur.

Limancım canım nasıl gidiyor kuzum..Ayyy maşallah arkadaşıma.Rabbime dualar ediyorum senin için de dualarım var tabi..Allah gönlüne göre versin.Senin dualarına da benim ihtiyacım var her zaman arkkadaşım.Bu arkadaşını da unutma olur mu...öptüm

Baharım nerdesinnnnn seni çok özledim...

mrb limancım iyiyim çok şükür. ikili testi bekliyorum bende.............bebeklerinin ikiz olma ihtimali var mı ?istiyorsan inşallah sağlıklı ikizlerin olur.
evet ihtimal var. çok istiyoruz ikiz olsun. Ama Rabbim neylerse güzel eyler. pazartesi günü kese görmeye gidince sonuç alırız İnşallah... ikili test ne oluyor ki canım?
dualarımdasın canım. unutmuyorum kesinlikle merak etme. öptüm...

canım buralardayım iş ev aynı herşey. tedavin hayırlı olsun. allah yardımcın olsun inşallah olumlu sonucu alırsınız.
benim de yarın kontrolüm var. ovulasyon geçtiyse histeroskopi yapılacak. bi de genetik tester. bugün arayacağım doktoru.

love 27 merhaba, bence senin raporun hemn çıkar zaten sen tüm aşamaları yaşamışsın. melish aşılama yaptırmadı. o yüzden onunki uzun sürdü bence. tabi tam da bilmiyorum prosedürü. inşallah hsg yi falan tekrar istemezler senden.

mariacım ikili testi de inşallah sorun çıkmadan atlatırsınız. cinsiyeti ne zaman belli olacak 2,5 aylık falan oldu demi bebişimiz.

kızlar hepinizi çok öpüyorum. kendinize iyi bakın.

baharcığım doktor sana neden histeroskopiye gerek gördü ki merak ettim. Genart da bakarız olmazsa bir histeroskopi yapalım dedi, ama ben yaptırmayı düşünmüyorum.

Son düzenleme:
baharcığım doktor sana neden histeroskopiye gerek gördü ki merak ettim. Genart da bakarız olmazsa bir histeroskopi yapalım dedi, ama ben yaptırmayı düşünmüyorum.

aslında pek çok yer tüp bebek başarısız olunca yaptırıyor histeroskopiyi. rahimde tutunmayı engelleyen bir şey var mı diye? yarın sorarım yazarım sana.

Son düzenleme:
slmlar nasılsınız kızlar ben resmen evime yabancıyım hâlâ sizler nasılsınız baharb cnm neler yapıyosun nasılsın dondurulmuşların ne zaman transfer edilecek geçmişi okuyamadım transferin oldumu ?.maria güzel anne sen nasılsın topiciğin umudu nasıl :)umarım ikinizde iyisinizdir Allahım korusun yavrunu cnm.melish seninde rapor çıkmış galiba yada ben öyle hatırlıyorum umarım öyledirde hemen başlarsın tedavine cnm benim gibi hiç bişey yapmadan beklemezsin böylesi daha can sıkıcı oluyo.bana gelince ben halen beklemedeyim yasak sürem devam ediyo bu ay hasta olunca dr.um kontrole çağırdı sorun yoksa aralık başı gibi başlarım bende Allahın izniyle ..rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.

mrb badecim ben ve bebeğim iyi çok şükür...ikili testi bekliyoruz.inşallah senin için de herşey yolunda gider güzel haberlerini bekliyoruz..............

Limancım canım arkadaşım Allah razı olsun senden.Dualarım seninle veee bebişlerimizlee..Bizlere de dua et canım kardeşim.öpüyorum çok
Baharım canım benim, sağol kuzum seni çooooook özledim , beni ihmal etme olur mu.Mutlaka yaz arada bana.Seni çok öpüyorum.

Bu arada evet benim aşılamam olmadı,Dr gerek görmedi :) tam 5 ay sürdü raporumu almam.Şükür ki cuma günü ilk iğnelerime başlıyorum ancak benim uzun protokol olacak ve 18 ekimde asıl iğnelerime başlıyormuşum.Daha benimmm çook var olsun başladım ya sonunda çok şükür.Dua eden benim için tüm dostlarıma teşekkür ederim.

kızlar merhaba nasılsınız? ben cuma günü kontrole gittim. doktorum ultrasonda herşeyin çok iyi göründüğünü histeroskopiye gerek olmadığını (ultrasonla buna nasıl emin oldu ben anlamadım ama) söyledi. senin hiçbirşeyin yok. sadece genetik için kanları verin eşinle dedi. ben de verdim eşim de bu hafta sonu verecek. onun sonuçları da geç çıkıyormuş. dondurulmuşlar için önümüzdeki ay transfer yaparız dedi. inşallah ilaçsız oluyordur transfer. melishcim dualarımız seninle inşallah rabbim yüzünü güldürür. sonra sıra badeyle bana gelir ve tabiki diğer tüm umutla bekleyen anne adaylarına.
liman ve mariacım allaha emanet olun bebeklerinizle canlarım.

posta kutun dolmuş. özelden yazamadım. hafta içi gittiğinde banada izlenimlerin hakkında bilgi verirsen sevinirimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…