kızlar ben de cuma günü regl oldum bir hafta erken sürpriz oldu. cuamrtesi de gittim doktora. yasminle dondurulmuş tedavisine başladık bakalım. inşallah herşey yolunda gider. öpüyorum hepinizi. sevgiyle sağlıkla kalın.
mutlu hoş geldin. inşallah sonuçlarınız çok iyi çıkar.
canım benim kıyamam. çok üzüldüm. eğer kalçadan oluyorsan kendini serbest bırak ve iğne batırılırken derin bir nefes al. daha az yakıyor o zaman. bi de iğneden sonra çok hareketlenme. uzan dinlen. ben de yürüyüp evde koşuşturunca ağrısından duramıyordum. allah yardımcın olsun. emeklerinin karşılığını versin inşallah.
inşalalh herşey yolunda gider badem. inşallah çok beklemezsin. en yaın zamanda mutlu haberi alırsın.
kızlar ben de cuma günü regl oldum bir hafta erken sürpriz oldu. cuamrtesi de gittim doktora. yasminle dondurulmuş tedavisine başladık bakalım. inşallah herşey yolunda gider. öpüyorum hepinizi. sevgiyle sağlıkla kalın.
Canım tedavin hayırlı olsun..................Rabbim inşallah yüzünü güldürür........
amiiiinnnn teşekkür ederim
inş. seninde sonucun muhteşem olur
baharb arkadaşım inş. olucak bu defa inanıyorum ben.çok üzüldük çok yorulduk ama inş. hiç isyan etmedik her defasında Allaha umudumuzu bağlayarak devam ettik sonucu güzel olucak inş. zamanı gelmiş olsun artık rabbim ol desin seninde benimde bütün isteyenlerinde duaları kabul olsun bebeklerimize hayırlısıyla kavuşalım inş.
kızlar süpersiniz ya ne güzel hemen moral depoluyorsunuz bana. Ben bu denemeyi çok önemsemiyorum. Olursa gerçekten muhteşem olur, bütün dünya benim olsa o kadar mutlu olmam. Ama olmazsa bu sefer çok üzülmeyeceğim. Zaten dondurulmuşlarda şans daha düşük.
Canım badem , kuzum sen de iyi ki varsın, hepimizin kaderi ortak aslında.Ama inşallah dualarla kaderimiz güzel bir şekilde değişecek.Ben inanıyorumnapiim cnm evde tadilat var onla uğraşıyorum .geçen yoruldum çarpıntım oldu dr.a gittim direk nöroloğa yolladı beni:))bu bebek meselesi maddi manevi çökertti beni.biliyosun düşük olduğu için yasak zamanlarındayım gelecek ay kontrolüm var kısmet olursa aralık gibi başlarım sorun çıkmazsa..gerçi ben plan yaptıkça hep sorun çıktı o yüzden Allah ne yazdıysa onu görücem sadece hayırlı olanı istemekten başka yaptığım bişey yok cnm..ayy ne dolmuş içim amma yazdım iyi ki varsın, varsınız yaaa dert ortaklarım benim Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Vala Canım nerisin, içirmeye bak, içir yedir, gerekirse şişmanlasın yapacak bir şey yok :)) iyi olsunlar da.öperim canım..haklısın canım,iğnenin girişini pek anlamıyosun ama ilaç beni de yakmıştı. Aman bi süre sonra geçiyor napalım dimi :) offf,ben bekliyorum sadece melishcim, ameliyat sonrası ne oldu değerler bilmiyoruz. Daha bir ay oldu gerçi ama. Doktor faydası olur dedi ameliyatın ama bilemioruz. İki ay sonra test yaptırıcakmışız, şimdilik proxeed plus ile devam edicez. Eşim de içmek istemiyor,bitkisellere güvenmiyormuş ama mecbur içicek,içmek zorunda
mutlu hoş geldin. inşallah sonuçlarınız çok iyi çıkar.
canım benim kıyamam. çok üzüldüm. eğer kalçadan oluyorsan kendini serbest bırak ve iğne batırılırken derin bir nefes al. daha az yakıyor o zaman. bi de iğneden sonra çok hareketlenme. uzan dinlen. ben de yürüyüp evde koşuşturunca ağrısından duramıyordum. allah yardımcın olsun. emeklerinin karşılığını versin inşallah.
inşalalh herşey yolunda gider badem. inşallah çok beklemezsin. en yaın zamanda mutlu haberi alırsın.
Baharcım sağol kuzum Allah razı olsun ettiğin duaların seni bulsun arkadaşım.Olacak kız :))))) Rabbimiz izniyle.kızlar süpersiniz ya ne güzel hemen moral depoluyorsunuz bana. ben bu denemeyi çok önemsemiyorum. olursa gerçekten muhteşem olur, bütün dünya benim olsa o kadar mutlu olmam. ama olmazsa bu sefer çok üzülmeyeceğim. zaten dondurulmuşlarda şans daha düşük.
mrb canım böyle düşünme her zaman yüzde elli şansın var arkadaşımın bebeği dondurulmuşlarla oldu şu anda bir haftalık..............allah kolaylık versin......................
Mariam nabersiniz kuzum..Sen neler yaptın??
Allah nazarlardan korusun sizi maşallah..iyiyiz çok şükür canım.daha cinsiyeti öğrenemedik.herşey yolunda................inşallah sende iyisindir.Allah kolaylık versin canım
kızlar nerelerdesiniz? ne yapıyorsunuz? sesiniz umarım iyi sebeblerden ötürü duyulmuyordur.
beni soracak olursanız İkizlerin başlangıç süreçi biraz zorluyor. Sürekli dinlenmedeyim. sizlerden
gelecek haberleri 4 gözle bekliyorum.
merhaba kızlar.
melishcim tedavi tam gaz sürüyor maşallah, inşallah sonucun da süper olacak. ben de dondurulmuşlar için haftaya lucrin başlıyorum. bu arada genetik test yapılmıştı. mthfr de homozigot mutant mışım( pıhtılaşma sorunum varmış yani. inşallah rabbim eksiksiz hepimizi umduğumuz mutlu sona ulaştırır. *ihmal etmeyin yazın kızlar kopmayalım birbirimizden.
bu ay
yine
yeni
yeniden
başladık
merhaba kızlar.
melishcim tedavi tam gaz sürüyor maşallah, inşallah sonucun da süper olacak. ben de dondurulmuşlar için haftaya lucrin başlıyorum. bu arada genetik test yapılmıştı. mthfr de homozigot mutant mışım( pıhtılaşma sorunum varmış yani. inşallah rabbim eksiksiz hepimizi umduğumuz mutlu sona ulaştırır. *ihmal etmeyin yazın kızlar kopmayalım birbirimizden.
Benim için ise bu yazdığın çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden.seni takip eden biriyim..durumlarımız benzer,,lütfen sonucunu paylaşş,,bol şansss
Baharım canım arkadaşım Rabbim ne dertler veriyor çarelerini de vermeyi esirgemiyor bizden.merhaba kızlar.
mrb canım çaresiz bir sorun çıkmamasına çok sevindim.inşallah bu sefer hayırlı sonuca ulasırsın..............
hayırlı olsun arkadaşım.
Benim gerçekten upuzun protokol oldu :) bugün 15. günüm ve iğne sayım ikiye çıktı.e2 yüksekmiş.4 gün daha iki iğneyi kullandıktan sonra da kan vereceğim.sonra iğnelere devam anlayacağınız benim iğne sürecim baya uzun sürdü :)) karnım o kadar çok ağrıyor ki bir de adet oldum bu iki hafta sürermiş( iyice dengem bozuldu, sonunun iyi olacağını düşünmeye çalışıyorum.Hastaneye gidince morallerim bozuluyor , orda olumsuz hikayeleri duyunca ve şahit olunca sulugözlü olarak eve dönüyorum.
Allah yardımcımız olsun.Dualarınızı nolursunuz esirgemeyin benden..Katlanarak sizi bulsun inşallah arkadaşlarım..
MARİAM, LİMANIM, BADEM sizleri de çokkkkkk öpüyorum , çok seviyorum sizi..hepinizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?