Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melish tatlım seni online görüyorum..yarın büyük gün ..güzel haberler veririsin inş. heyecanla ve umutla bekliyorum cnm.dualarım seninle..
melishcim canım merhaba, yeni gördüm. olsun hayırlısı olsun. demek ki zamanı değil (demesi kolay biliyorum ama) gerçekten daha zamanı varmış demek ki. güzelce dinlen ruhunu bedenini yıpratma. önümüzdeki maçlara bakacağız. daha çok dua edeceğiz. inşallah rabbim kısmet edecek. sakın üzülme, hemen başka birşeylerle uğraş. anneciğin seni yıkılmamış görünce o da iyi hissedecek merak etme. asıl sen üzülürsen onu da üzersin. sen de onun bebeğisin bunu unutma.
sakın ama sakın kendini benim yaptığım gibi yıpratma hırpalama. kaldığımız yerden devam edeceğiz. önümüzde koşacak daha yolumuz var. ve günün birinde biz de bebeklerimizi dünyaya getireceğiz. sakın korkma.
seni çok seviyoruz bitanemiz. allah sana da nasip edecek dualarını kabul edecek.
Allah razı olsun ben de sizi çok seviyorum ...hayırlısı buymuş napayım , bugün ağlamak hakkım ama dimii.. bugün yeğenim bir yaşına basıyooo ve doğumgününe gidicem inşallah ordaa belli etmem üzüntümü..hayırlısı baharım hayırlısı inan böyle düşünüyorum..ama üzgünüm tabi ki.beni anladığını da çok iyi biliyorum arkadaşım.sağolasın Allah razı olsun..
yarın ameliyattan sonraki ilk testimizi yaptırıyoruz bakalım ne çıkacak civcivmi? kuşmu?
Kızlar malesef hamileyim diye yazamıyorum ama biliyorum ki Rabbim hayırlısını verdi..sizlerden de tekrar Allah razı olsun güzel dilekleriniz dualarınız için..öpüyorum inşallah bir daha ki sefere..
yarın ameliyattan sonraki ilk testimizi yaptırıyoruz bakalım ne çıkacak civcivmi? kuşmu?
Canım benim Rabbim en kısa zamanda doldursun kucaklarımızı. Bu teslimiyetinin karşılığını alacaksın İnşallah. üzülme demiycem ama sakın kendine çok stres yapma. yoksa tedavisiz hamile kalma şansını da etkilersin biliyorsun. Allah'a emanet olun.
cnm yeni gördüm.dün döne döne baktım demek sonradan yazmışsın .hakkında hayırlısı buymuş canmı ...üzül ağla ama fazla değil fazlası zarar.hepimiz zorluklar atlatıyoruz tatlım .ama umudumuz olduğu sürece devam edicez Allahımda inş. dualarımızı kabul edicek ..kendini toprla cnm iyice dinlen ki yeni tedavine daha sıkı başlayabilesin .çoook öpüyorum kendine iyi bak ...
dualarına beni katan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Yorumlarınızı okurken duygulandım, gerçekten( inşallah Allahım yardım edecek, biraz olsun daha iyiyim, gerçekten iç sesimi durduramıyorum, upuzun olan saçlarımı çook kısa kestirdim, alışverişe çıktım, yeğenimin doğumgününe gittim, bir yaşına bastıı ona sarıldım, nolursun senin gibi bir melek iste Rabbimden dedim kulağınaa
canım çok acıyor ama inanın elimden hiç bir şey gelmiyor, eşimle evin içinde gizli kaçamak ağlıyoruz güya görmüyoruz ßirbirimizi :))) bunlar geçecek biliyorum ...imtihanım bitmedi ama yılmıyorum 6 ay sonra tekrar deneyeceğim..öpüyorum çok..
dualarına beni katan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Yorumlarınızı okurken duygulandım, gerçekten( inşallah Allahım yardım edecek, biraz olsun daha iyiyim, gerçekten iç sesimi durduramıyorum, upuzun olan saçlarımı çook kısa kestirdim, alışverişe çıktım, yeğenimin doğumgününe gittim, bir yaşına bastıı ona sarıldım, nolursun senin gibi bir melek iste Rabbimden dedim kulağınaa
canım çok acıyor ama inanın elimden hiç bir şey gelmiyor, eşimle evin içinde gizli kaçamak ağlıyoruz güya görmüyoruz ßirbirimizi :))) bunlar geçecek biliyorum ...imtihanım bitmedi ama yılmıyorum 6 ay sonra tekrar deneyeceğim..öpüyorum çok..
isimlerimiz farklı ama kaderimiz ortak canım benim, aynı şeyleri yaşıyoruz....canımm kendini değil sanki beni anlatmışsın
cnm benim evet çok zor.. yaşadığımız herşey içimizde bi yara olup kalıyo sanki.biz iyiyim desekte her defasında ince ince sızlıyo.bu yaralar ne zaman iyleşecek biliyomusun bebeğinin kokusunu içine çektiğinde,onun sana ilk anne deyişinde ,ilk adımlarında ,korktuğunda kucağına sinmesinde,o büyüdükçe bizim içimizdeki bu sancılar geçicek tatlım ..sadece sabır ve dua....
isimlerimiz farklı ama kaderimiz ortak canım benim, aynı şeyleri yaşıyoruz....
canım benimmm(( Rabbim bize sabır versin...sindirelim..
isimlerimiz farklı ama kaderimiz ortak canım benim, aynı şeyleri yaşıyoruz....
canım benimmm(( Rabbim bize sabır versin...sindirelim..
Kızlar dün yumurta top.işlemi yapıldı.25 yumurta,23 Olgun,19 tanesi dollenmis inşaalah.cuma günü mueyenede belli olacak nezaman transfer olacağım dua edin bir dahaki aya kalmasın .umutta yapılıyor işlemler