Allah iyilikler versin tatlım.Evet işe başladım ve çok yoğun çalışıyorum kuzum.çalışmak zor gerçekten ama bence çalışmak lazım, ben üni yi bitirdikten sonra çalışmak iççin hep uğraştım, yıllarım hep dersanede ve ders çalışmakla geçti, eşimle bile evlenirken bu sorun oldu, çok şükür ki atandım, halime binlerce kez şükür, tabiii tüp bebek yaptırırken binbir taklalar attım, kimseyle paylaşamadım, çünkü insanlar halden anlamıyorlar bunu ancak yaşayanlar bilir, bu yüzden de işe gittiğimde hiç bir şey yokmuş gibi devam ediyorum, bu da beni büyütttü, çok şükür ki atlatıyorum, bazen aklıma geliyor ama diyorum ki napalım yola devam edeceğiz, inşalllah güzel gelişir olaylar bundan sonra....melishim tatlım ben kendi adıma iyiyim çok şükür Allahım bu günümüzü aratmasın(koca kadın söylemidir ama çok içten söyledim:))
sen nasılsın neler yapıyosun çalışmaya devam dır heralde..yaa bu arada kızlar bende çalışmak istiyorumda eşimden izin çıkmıyo gıcık ediyo beni) ne gerek var diyo ..ama ben sıkıldım ve bişeyler yapmak istiyorum evden yapılacak işlerle ilgili sizce ne yapılabilir..fikri olan varmı.muhasebe kursuna gidecektim güya oda kaldışimdi ne yapsam bilemedim .evde de çok sıkılıyorum arkadaşlarımın hepsi çalışıyo bi haftasonları görüşebiliyorum onlarla daa...öff sıkıldım eşimin şu etrafa güvensizliğinden (bu arada hamilelik bebek dışında bi mevzu oldu :))
Ne yapabilirsin ki mesela..=?
Canım limanım nabersin kuzum...kızlar ses verin bakalım. nasılsınız? neler yapıyorsunuz?
badecim çalışmış bir kadın olarak, tecrübelerime dayanarak şunu söylüyorum.
Kadının yeri evidir, kadınlar çalışmamalı, kadınlar el üstünde tutulup rahatlarına bakmalı.
çalışmak gerçekten zor, hele bir kadın için hele hele evli bir bayan için çok çok zor, Allah muhtac etmesin.
Canım benim ben de sana kısmen katılıyorum ve kısmen katılmıyorum, kadının yeri kesinlikle evidir ancak ben yıllardır çalışan biri olarak iyi ki çalışmışım iyi ki de çalışıyorum, sanırım bu tamamen istemekle alakalı ve yapıyla alakalı, ben evde duramazdım sanırım.
Ama hehehhe keşke durumlarımız her daim iyi olsa da hepimiz evimizde rahat içinde yaşasak :)) el üstünde tutulsak.
Ben de bı sorun yoktu kardesim.eşimde morfoloji sorunu vardı ,bı yerde yüzde yüz bas anomalisi dendi dünyamız basımıza yıkıldı ki e iki cocuğu var ilk evliliğinden sonra tekrar yaptırdık bu merkezde yüzde 4 çıktı ve tedaviye başladık.çok şükür hersey yolunda pazar gunü 5.gün embriyosu trns. Edilecek ins dua edin arkadaslar
Bugün trans. Oldum arkadaslar .5. Gün blast. Herşey iyi gibi çok şükür .3 tane de dond. Blast var şimdilik daha gelişenler olabilirmiş yarın haber verecekler. Bundan sonra nasıl hareket etmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar . 9 Aralık test gunüm.sizce hangi duaları okumaliyim bu süre içerisinde . Allah hepimizin hakkında hayırlısını. Versin arkadaslar.
Test günüm 9 Aralık arkadaşlar dua edin insaallah saglikla kavuşalım bebeklerimize
Arkadaşım hadi bakalım , inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur, 5. gün olması çok güzel tutma ihtimali çok fazla, inş güzel haberlerle gelirsin..umut olursun bize..