heyyy ben geldim. pazar sabahı yataktan erkenden kalktım. dün nete girme şansım hiç olmadı.
limancım senin kuzularında iyi olmasına çok sevindim.
melishim nabar canım?
ben de iyiyim. yarın meme için marmara üni. de kontrolüm var. istanbul yolcusuyuz yani. inşallah kötü bişey demez doktor. öpüyorum hepinizi.
kuuzm komple sildim mesajları. tamamen boş kutum, bekliyorum haberlerini.bahar cnm msj kutun dolmuş
ya süper bir haber bu !! en çok seni merak ettim de fırladım yataktan. gözün aydın. darısı bizim başımıza olsun. gerçekten çok sevindim.Beta hcg 591.3. Hamileyimmmmmm:)
neris sizin de gözünüz aydın. canım morfoloji de ilerleme pek olmuyor. bizde de normal morfoloji %0-1 deniyor. ama zaten topigimizin adı da bu. bak arkadaşlar tüp bebekle hamile kalabildiler. oyüzden canını sıkma. bence sonuçlarınız iyi çıkmış. ha gayret! olacak bu iş.çok güzel , maşallah :)) tebrik ederim arkadaşım .. darısı da bize olur inşallah.
kızlar eşimin değerleri yükseldi, sayı 12 milyon ileri hızlı hareketlilik %30 oldu. Önceden ileri hızlı sıfır civarındaydı ameliyattan allahın izniyle fayda gördük ama morfoloji bilgisi yok testte. Bizim morfolojimiz çok kötüydü,%99 bozuktu. Doktora mail attık , o da bu değerlere bakarak canlılık olduğunu söyledi. Bilmiyorum ya ,kafam karışık . Hayırlısını versin Allah hepimize.
mariam canım çok çok geçmiş olsun. allah bidaha göstermesin. yüzünüz hep gülsün.mrb arkadaşlar çok şükür fetal mr sonucumuz iyi çıktı ilginiz için çok tşk.ederim Allah razı olsun.1 aydır çok zor günler geçirdik ama sonu iyi oldu çok şükür.........
Bade bahar melis siz nasılsınız neler yapıyorsunuz kendi derdimden pek giremedim iyisinizdir umarım...........
Limancım cinsiyetleri belli mi?gerçi bunu hiç önemi yok sağlıklı olsunda yeter
Civil civil hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.............
badezuzuma canı gönülden katılıyorum.çok şükür cnm .gözleriniz aydın..rabbim sağlıcakla kucağına alıp büyütmeni nasip etsin.gerçekten ben burda bir ohh dedim:) geçen düşündümde hep bir panik hep bir acaba içindeyiz tedavideyken hamileyken ne zaman şöyle tamam artık deriz diyodum.annem kızım ben bile halen diken üstündeyim sizler için deyince anladım ki annelik çoğunlukla endişe etmekmiş:)Allaha emanet olsunlar başka yapacak bişeyimiz yok:) çok öpüyorum cnm..bebişinle yaşadığın en büyük sıkıntın bu olmuş olsun .bir daha göstermesin rabbim..
limancım senin kuzularında iyi olmasına çok sevindim.
melishim nabar canım?
ben de iyiyim. yarın meme için marmara üni. de kontrolüm var. istanbul yolcusuyuz yani. inşallah kötü bişey demez doktor. öpüyorum hepinizi.