ya badem değer çok yüksek, sanırım ikiside tuttu. doktora hemşireye sordum daha belli olmaz dediler ama bilmiyorum ki. şok oldum zaten. ben yine 0,0000 bi sonuç bekliyorum korkarak... eşimle otruduk bilgisayarın başına korkarak bekliyoruz sayfanın açılmasını... derken ... 709 çıktı... sevinemedim de hala. öle kaldım algılayamıyorum hala.
namaz kıldım topigimiz tüm bayanlarını melishim- badem-love27-camentam-nerisim ve nickini o anda hatırlayamadığım tüm arkadaşlarıma sırayla bu günü göster allahım diye çok dua ettim. hep de edeceğim. sizi çok seviyorum. inanın mutluluğum sizlerin haberini aldıkça tamamlanacak.
ya badem değer çok yüksek, sanırım ikiside tuttu. doktora hemşireye sordum daha belli olmaz dediler ama bilmiyorum ki. şok oldum zaten. ben yine 0,0000 bi sonuç bekliyorum korkarak... eşimle otruduk bilgisayarın başına korkarak bekliyoruz sayfanın açılmasını... derken ... 709 çıktı... sevinemedim de hala. öle kaldım algılayamıyorum hala.
namaz kıldım topigimiz tüm bayanlarını melishim- badem-love27-camentam-nerisim ve nickini o anda hatırlayamadığım tüm arkadaşlarıma sırayla bu günü göster allahım diye çok dua ettim. hep de edeceğim. sizi çok seviyorum. inanın mutluluğum sizlerin haberini aldıkça tamamlanacak.
bahaaaaar canım çok sevindim allah kucağına almayı nasip eder inşallah değerin yüksek büyük ihtimal çoğul gebelik olsun canım yeterki olsun çok mutlu oldum senin adına darısı tüm isteyenlere diyelim
baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr , senin için girdim nete, ay nasıl merak ettim, bir an dedim ki nolursun iyi şeyler yazmış olsun...ay nasıl mutlu oldummmmmmmmmm.darısı da bize inşallah çok çok sevindim inan kendim gibi ya..maşallah iyi bakalım hehhhe iki üç ay sonra da benden gelsin bir arkadaş bebelerine, tümm topikten.bebeklerimizi alıp buluşuruz artıkın
canım arkadaşlarım iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Inşallah sıra sizde, hiçbirimiz geride kalmayacağız. Sırada bade love melish camenta neris..... Var, inşallah bu yıl sizlerin de haberlerini sırayla alacağız. Hiç moraller bozulmuyor. Mücadeleye devam.
Yaaaa kimse yok mu????
baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr , senin için girdim nete, ay nasıl merak ettim, bir an dedim ki nolursun iyi şeyler yazmış olsun...ay nasıl mutlu oldummmmmmmmmm.Darısı da bize inşallah çok çok sevindim inan kendim gibi ya..maşallah iyi bakalım hehhhe iki üç ay sonra da benden gelsin bir arkadaş bebelerine, tümm topikten.bebeklerimizi alıp buluşuruz artıkın
inşallah moraller bozuk olsa da yine de devamcanım arkadaşlarım iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Inşallah sıra sizde, hiçbirimiz geride kalmayacağız. Sırada bade love melish camenta neris..... Var, inşallah bu yıl sizlerin de haberlerini sırayla alacağız. Hiç moraller bozulmuyor. Mücadeleye devam.
süpersin melish,:)))))))))))))))))))))çok güldüm yaaaa... bakalım sıradaki bebek topiğimize,kimden gelicek :))))))))))
inşallah moraller bozuk olsa da yine de devambakalım hayırlısı inşallah hepimiz yaşarız bu güzel anı bitanem.öpüyorum..
) önce benden PPPP azoyu yeneceğim Allahın izniyle.
cnm süpersin senin bu enerjinin karşısında hiçbir sorun kalmaz ama bence azo değil melisim yaaa bir daha yaptırın şu testi bir ara...
inşallah moraller bozuk olsa da yine de devambakalım hayırlısı inşallah hepimiz yaşarız bu güzel anı bitanem.öpüyorum..
) önce benden PPPP azoyu yeneceğim Allahın izniyle.
vala kız ne enerjisii :)) ben ağlamaktan helak oluyorum aklıma geldikçe gösümden yaşlar akıyor, işteee bundan önce ne kadar enerjiktim o eski melis yok artık yok malesef........Allahım sağlık versin..
Bu arada haftaya tekrar gidiyor test vermeye eşim..ay inşallah bakalım değildir dicem ama cansız dahi hücre bulunamadı..dr vakit kaybı dedi..moralimizi de bozdu..kaan hocayla tekrar tedavideyim , sanırım yolumuz kaan hoca..ona gitmek istiyorum.
bahaaar maşallah arkadaşım
inşallah bebeklerin sana sım sıkı tutunur canım...
darı bize bekleyenlere olsun inşallah.....
baharcımm,çokk sevindim hayırlı olsun,sağlıklı bi hamilelik olsunn canımm. allaha çok şükür... darısı bizlere..
bahar canım arkadaşım...
maşallah sana bebişlerine
ne olur dua et
bizimde morfoloji %1
neler neler yapıyoruz olmuyor
bizde micro yaptıracağız
sen özel bişeyler yaptınmı ne olur anlat
umuda çok ihtiyacım var....
vala kız ne enerjisii :)) ben ağlamaktan helak oluyorum aklıma geldikçe gösümden yaşlar akıyor, işteee bundan önce ne kadar enerjiktim o eski melis yok artık yok malesef........Allahım sağlık versin..
Bu arada haftaya tekrar gidiyor test vermeye eşim..ay inşallah bakalım değildir dicem ama cansız dahi hücre bulunamadı..dr vakit kaybı dedi..moralimizi de bozdu..kaan hocayla tekrar tedavideyim , sanırım yolumuz kaan hoca..ona gitmek istiyorum.
canım benim tamam sağolasın...seni seviyorum bebiş..canım melis im umutsuzluk yok. inşallah herşey yoluna girecek. allahım yardımcınız olsun. kaan hoca inşallah umut olur bi tedavi yolu gösterir. sekine duası diye bir dua var onu oku bol bol. ben bu tedavimde okudum. okurken kalbim çok hızlı çarpıyordu. olacağına inandım. hatta umutsuzluğa düştükçe okumak istedim onu okuyunca rahatladım. ve çok şükür sonucumuz pozitif çıktı. size de tavsiye ediyorum.
azo yu yenicem demen bile enerjini gösteriyo cnm. tabi üzülüyoruz hepimiz aynı şeyleri yaşadık yaşıyoruz.geçen eşimin yakını azo olduğunu öğrenmiş neyin ne olduğunu bilmiyolar bir zamanlar bizim olduğumuz gibi.yani herkesin başında sınavımız biraz zor sabretmek lazım.hamdolsun diyorum hep dermansız dert vermesin rabbim .inş cnm hepimiz için herşey daha iyi olucak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?