arkadaşlar günaydın hepinize, ben desolette isimli doğum kontrol hapını kullanıyordum 2. kutuya geçtim ama ilacın yan etkileri çok rahatsız etti beni. bütün bacağım nerdeyse varis tehditiyle karşıkarşıya çok moralimi bozuyor bu durum üstelik çok ağrı yapıyor. banyo yapacak kadar bile ayakta duranca ağrımaya başlıyor + ishal bulantı derken dün canıma tak etti, doktorun gelişine ayarlayacağız diye dkh nın 2. kutusuna geçmiştim. bıraktım. sabah da hemşiresini arayıp söyledim. hocayla konuşup seni 10 dak sonra ararız dediler ama arayan falan olmadı tabiki. hayır dün prespektürünü okuyum şunun dedim o da ne? direk yazıyor dolaşım sistemi bozukluğu damar tıkanıklığı hatta kalp krizi felçe bile sebep olabilirmiş. akşam aradım doktoru ilacı bırakacam demek için -bu arada ilk defa arıyorum hani zırt pırt arasam neyse- ama ulaşamadım. e şimdi ne olacak? bugün yarın adet olacam bu ay dinlenip ilaçsız ağrısız mutlu bir ay verip doğaya son bir şans daha vermek gelecek adetim de ağustos 7 8 i olur. ramazan ayı ama zaten adetliyken doktora kontrole gidildiği için 2 kontrolde zaten oruç tutamaaycam toplam 5+2 kez doktora gidiliyor. kalan 5 günü de sonra tutarım diye düşündüm. çok ertelemek istemiyorum çünkü eşim de kaan hocadan iğne tedavisine başladı. 2 ay hormon iğnesi kullanmış olacak.
bana akıl verin çok bunaldım depresyondayım zaten.
bana akıl verin çok bunaldım depresyondayım zaten.