bu ay doktorum yurt dışına çıkacağı zamana denk geldi adet geçiktirmesi yapmaya çalışırken desolett beni mahvetti bıraktım bende. dün adet oldum. önümüzdeki ay başlayacağız artık. 1 ay daha erteledik yani. sen de önümüzdeki ay deneyeceksin demi, inşallah hepberaber bu maratonu başarıyla bitiririz. annem de bu ay tüp yaptıracağız diye biliyo, işte dünkü gelişmelerden sonra ertelediğimizi söylemek için arayamıyorum telefonda ağlarım diye.
evet canım, kaan hoca da 1 -31 ağustos arası ankarada yokum dedi bana. güya tesa yapacaktı ama daraştırdık bize tesaya gerek de yok demişlerdi zaten eşim de bar bar bağırıyor elletmem kestirmem diye

zaten kist de olmuştu bakacağız
ben istedim ki 3 aylar belki hayırlı gelir ama gelecek ay başlarsak nasıl iğne vuracağız da nasıl oruç tutacağız bilemiyorum belki eylüle de bırakabilirim
burada birşeye ihtiyacın olursa beni bul sor elimden gelirse, annenide güçlü olduğun bir an sen ara hayırlı olsun torunun de üzülmesin
kendine acıma ve kimseye de müsade etme bahar, biliyor musun 3 negatif denememi benim en yakın arkadşlarım annem bile bilmiyor miyom ameliyatı oldum kimse yoktu yanımda eşim birtek onda da hemen kalktım eve yürüdüm aynı gece doktor çıldırdı deli bu diye, çocuk soranlara 5 yılı dolduracağız ağustosta hayır düşünmüyoruz çocuk bize göre değil diyoruz kime ne ? hayret ediyorlar tabi yaşlarımızdan dolayı benim bebek sevgimden dolayı ama istemem bilmesinler
Allahtan başka kimse acımasın bana