Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar günaydın, benim aşılamalarımı hulusi bey yaptı. bence hulusi bey iyi bir doktor. kendisine de güvenim tam ancak bizim durumumuzda tüp bebek de emriyolog sperm seçimi çok öneli. laboratuvar çok önemli. bu konuda sıkıntılıyım başkentten. çünkü emriyologları sperm seçimini neye göre yapıyor. laboratuvar ortamı nasıl ilk denemede olsun istiyorum çünkü çok ilaç yüklenecek. bide olmazsa zaten çok yıkılırım. inşallah allahım yüzümüze güler hepimizde ilk tüp bebekde hamile kalabiliriz. love 27
sen hangi şehirdesin? ben tüp bebek için maya başkent (ankara) ve bahçeçi umut (istanbul) araştırmayı düşünüyorum. eşim nisandan beri ilaç kullanıyor. geçen hafta da dna fragmantasyonuna bakıldı bugün yarın çıkacak sonuçlar. morfoloji de aynı şekilde 2,5 ay önce bakılmıştı. çok merak ediyorum inşallah morfoloji biraz olsun düzelmiştir.

badezuzum senin doktorun kim sen istanbuldasın diye hatırlıyorum. eşin tedavi oluyor mu? benimki salı gününden beri klomenden iğne tedavisine geçti. tüp bebeğe hazırlık umarım herşey yolunda gider.

yok cnm eşim tedavi olmuyo son değerlerini yazmıştım zaten dr. iyi olduğunu söyledi.. bende kist olmasaydı aşılama yapacaktık geçen ay ..bakalım bu ay erimişmi kistler bu ay başlarım bende sorun çıkmazsa temmuzun sonlarına doğru aşılamanı yapmış oluruz dedi..ama bi sorun olmazsa çünkü benim tek tüp tıkalı olduğundan açık olanda yumurtlama olursa yapıcaz....

badezuzum sizin şansınızı oldukça yüksek, inşallah senin yumurta gelişim de istenildiği gibi olur da mutlu bir haber alırız en yakın zamanda. sizin morfoloji de %0 dan %16 y açıkmıştı demi. aslında bu süreci çok merak ediyorum. şöööle bi dataylı yazsan da feyz alsak? :56:

kızlar günaydın, benim aşılamalarımı hulusi bey yaptı. bence hulusi bey iyi bir doktor. kendisine de güvenim tam ancak bizim durumumuzda tüp bebek de emriyolog sperm seçimi çok öneli. laboratuvar çok önemli. bu konuda sıkıntılıyım başkentten. çünkü emriyologları sperm seçimini neye göre yapıyor. laboratuvar ortamı nasıl ilk denemede olsun istiyorum çünkü çok ilaç yüklenecek. bide olmazsa zaten çok yıkılırım. inşallah allahım yüzümüze güler hepimizde ilk tüp bebekde hamile kalabiliriz. love 27
sen hangi şehirdesin? ben tüp bebek için maya başkent (ankara) ve bahçeçi umut (istanbul) araştırmayı düşünüyorum. eşim nisandan beri ilaç kullanıyor. geçen hafta da dna fragmantasyonuna bakıldı bugün yarın çıkacak sonuçlar. morfoloji de aynı şekilde 2,5 ay önce bakılmıştı. çok merak ediyorum inşallah morfoloji biraz olsun düzelmiştir.

canım ben şuan bitliste yaşıyorum 1 ay sonra taşınıyoruz burdan,merkez konusunda ben çok kararsızım umut tüp bebek merkeziyle ilgili çok olumlu şeyler duydum,biarara timur gürgan kligi burda bir arkadaş tavsiye etti ama orayla ilgili kulupte çok olumsuz şey var bilemiyorum..hulusi beye muayene oldun biarada onu düşünmüştüm ama ordanda vazgeçtim bakalım kısmetimizde neresi var
kaan aydos bize endol ve proxeed plus verdi eşim 2 aydır onu kullanıyor bakalım degerler degişcek mi,hakkımızda hayırlısı artık...

dna fragmantosyonu ne?ona nasıl bakılıyor?

morfoloji %0 olunca sperm dna sına baktırıyor kaan hoca bilmiyorum herkesden istiyor mu ama tüp bebeğe geçmeden önce yaptıralım dedi bize. ankara üniversitesi morfoloji kampüsünde bakılıyor. genellikle morfoloji ile dna kırılması paralelllik gösteriyormuş. yani özetle bu testin sonucunda eger dna anormalisi de yüksek çıkarsa şansımız çok çok azalacak. umarım kötü çıkmaz.
NASIL BAKILDIĞINI DA SORMUŞSUN PARDON
sadece sperm verilince morfoloji sayı hareket ve dna hepsine bakılıyor. yani erkeklere bi zorluk yok

Son düzenleme:
BAHARB: ANKARA-30 yaş- morfo:%1- 2 aşılama- tüp bebeğe hazırlanıyor. 5cm kist (doğum kontrol hapı kullanıyor) eşi kaan aydosdan tedavi alıyor.

LİMAN: BURSA- morfo:%1- 2 aşılama- 3. aşılamaya hazırlanıyor. 5cm kist (doğum kontrol hapı kullanıyor)

BADEZUZUM: İSTANBUL- morfo: %16 - 1. aşılamaya hazırlanıyor. 3 cm kist (doğum kontrol hapı kullandı.)

LOVE27: BİTLİS- morfo:%0 - tüp bebeğe hazırlanıyor. eşi kaan aydosdan tedavi alıyor.[/QUOTE]

morfoloji %0 olunca sperm dna sına baktırıyor kaan hoca bilmiyorum herkesden istiyor mu ama tüp bebeğe geçmeden önce yaptıralım dedi bize. ankara üniversitesi morfoloji kampüsünde bakılıyor. genellikle morfoloji ile dna kırılması paralelllik gösteriyormuş. yani özetle bu testin sonucunda eger dna anormalisi de yüksek çıkarsa şansımız çok çok azalacak. umarım kötü çıkmaz.

biz kaan hocaya degerlerimiz yazdık o şekilde bize tedavi söyledi,eşim muayne olmadı bende merak ettim şimdi bizde yaptıralım,pahalı bir test mi?

biz ilk kaan aydos un muayenehanesine gittik. ondan sonra hep maille görüşüyoruz. tahlil sonuçlarını atıyoruz o şunu yapın şu ilaca başalyın vs. diyo. dna fragmantasyonu için şuana kadar hiç para vermedik. enteresan ama üni ödeme istememiş. biz de şaşırdık hatta. acaba unuttuk mu vezneye gitmeyi ? ama hemen elimize bi ödeme kağıdı tutşturulardı bilmiyorum neden. belki kaan hocanın hastayız diye mi. yani zaten muayenehanesine gittik diye mi bilmiyorum inan.

maria73 günaydın canım, aşılama sonucun ne oldu

günaydın canım aşılamamın bugün 9.günü ama pek umudum yok biliyorsun morfoloji sıfır.........tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum bir de burda yazılan pycnogenol adlı ürünü alsam mı diye kararsızım.......sen ne yaptın canım

bitanem benim aşılama dan da sınıfta kaldığım için tüp bebek planlıyoruz. bir ay ara verdik. zaten 5 cm kist oluşmuş, o kadar büyüyen yumurta bi işe yaramayınca kiste dönüşmüş. bak şimdi aklıma geliyo yoksa bu çatlamadı da mı kist oldu?? o ilacı da kullananlar var ama biz almadık. şuanda zaten çok ilaç kullanıyor. proxeed plus kullanıyor belki o bitince o ilaca geçeriz. eşim de bugün sonuçlarını alamaya ank üni. ne gitti. morfo + dna sonucu için. inşallah olumlu çıkar sonuçları.:66::66::66:
tüp bebek nerde yaptırcaz onu bilmiyorum düşününce de strese giriyorum. saldım ben de.

BAHARB: ANKARA-30 yaş- morfo:%1- 2 aşılama- tüp bebeğe hazırlanıyor. 5cm kist (DKH kullanıyor) eşi kaan aydosdan tedavi alıyor.

LİMAN: BURSA- morfo:%1- 2 aşılama- 3. aşılamaya hazırlanıyor. 5cm kist (DKH kullanıyor)

BADEZUZUM: İSTANBUL- morfo: %16 - 1. aşılamaya hazırlanıyor. 3 cm kist (DKH kullandı.)

LOVE27: BİTLİS- morfo:%0 - tüp bebeğe hazırlanıyor. eşi kaan aydosdan tedavi alıyor.

MARİA73: morfo:%0 - 2. aşılama sonucunu bekliyor (27,06,11)

Son düzenleme:
bitanem benim aşılama dan da sınıfta kaldığım için tüp bebek planlıyoruz. bir ay ara verdik. zaten 5 cm kist oluşmuş, o kadar büyüyen yumurta bi işe yaramayınca kiste dönüşmüş. bak şimdi aklıma geliyo yoksa bu çatlamadı da mı kist oldu?? o ilacı da kullananlar var ama biz almadık. şuanda zaten çok ilaç kullanıyor. proxeed plus kullanıyor belki o bitince o ilaca geçeriz. eşim de bugün sonuçlarını alamaya ank üni. ne gitti. morfo + dna sonucu için. inşallah olumlu çıkar sonuçları.:66::66::66:
tüp bebek nerde yaptırcaz onu bilmiyorum düşününce de strese giriyorum. saldım ben de.

inşallah olumlu sonuç alırsınız canım.ilk tüp bebek denemesi tutar inşallah.......Allah kolaylık versin.....

BAHARB: ANKARA-30 yaş- morfo:%1- 2 aşılama- tüp bebeğe hazırlanıyor. 5cm kist (DKH kullanıyor) eşi kaan aydosdan tedavi alıyor.

LİMAN: BURSA- morfo:%1- 2 aşılama- 3. aşılamaya hazırlanıyor. 5cm kist (DKH kullanıyor)

BADEZUZUM: İSTANBUL- morfo: %16 - 1. aşılamaya hazırlanıyor. 3 cm kist (DKH kullandı.)

LOVE27: BİTLİS- morfo:%0 - tüp bebeğe hazırlanıyor. eşi kaan aydosdan tedavi alıyor.

MARİA73: morfo:%0 - 2. aşılama sonucunu bekliyor (27,06,11)

canım benim 1.aşılama......yaş 30 bu arada.....

BAHARB: ANKARA- yaş:30-morfo:%1- 2 aşılama- tüp bebeğe hazırlanıyor. 5cm kist (DKH kullanıyor) eşi kaan aydosdan tedavi alıyor.

MARİA73: yaş:30-morfo:%0 - 1. aşılama sonucunu bekliyor (27,06,11)

canım adanayı hiç bilmiyorum forumda da hiç karşılaşmadım dediğin yerle. ben ankara yı araştırıyorum daha çok. inşallah aşılamandan mutlu sonuç alırsın. ama eşinin tedavi olması şansı artıracaktır. ihmal etmeyin.

hayırlısı cnm çok iyi araştırmak gerekiyor ama buradaki yorumları da iyice oku ..çünkü bu ve bikaç tane daha merkezin çok yoğunluktan dolayıilgisiz olduklarını felan yazmışlardı..ben hiç görüşmedim bu merkezle....izin alamazmısın

badezuzum günaydın, eşim geçen hafta salı günü örnek vermişti dfı testi ve morfoloji için sayı 194 milyon morfoloji %10 çıkmış. ama ileri hız yavaş çıkmış bu seferde a+b=%21 (aşılamada yıkama öncesi a+b= %65 ti.) dna hasar oranı %75 çıkmış. nasıl değerlendirilmeli bu sonuç?

Back
X