kızlar günaydın, benim aşılamalarımı hulusi bey yaptı. bence hulusi bey iyi bir doktor. kendisine de güvenim tam ancak bizim durumumuzda tüp bebek de emriyolog sperm seçimi çok öneli. laboratuvar çok önemli. bu konuda sıkıntılıyım başkentten. çünkü emriyologları sperm seçimini neye göre yapıyor. laboratuvar ortamı nasıl ilk denemede olsun istiyorum çünkü çok ilaç yüklenecek. bide olmazsa zaten çok yıkılırım. inşallah allahım yüzümüze güler hepimizde ilk tüp bebekde hamile kalabiliriz. love 27
sen hangi şehirdesin? ben tüp bebek için maya başkent (ankara) ve bahçeçi umut (istanbul) araştırmayı düşünüyorum. eşim nisandan beri ilaç kullanıyor. geçen hafta da dna fragmantasyonuna bakıldı bugün yarın çıkacak sonuçlar. morfoloji de aynı şekilde 2,5 ay önce bakılmıştı. çok merak ediyorum inşallah morfoloji biraz olsun düzelmiştir.
badezuzum senin doktorun kim sen istanbuldasın diye hatırlıyorum. eşin tedavi oluyor mu? benimki salı gününden beri klomenden iğne tedavisine geçti. tüp bebeğe hazırlık umarım herşey yolunda gider.
yok cnm eşim tedavi olmuyo son değerlerini yazmıştım zaten dr. iyi olduğunu söyledi.. bende kist olmasaydı aşılama yapacaktık geçen ay ..bakalım bu ay erimişmi kistler bu ay başlarım bende sorun çıkmazsa temmuzun sonlarına doğru aşılamanı yapmış oluruz dedi..ama bi sorun olmazsa çünkü benim tek tüp tıkalı olduğundan açık olanda yumurtlama olursa yapıcaz....