Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
geçmiş olsun üzülme inşallah tüp bebek yani mikro enjeksiyon yaptırınca hamiel kalacağız. merak etme. umudunu kaybetme.ben de hala merkez kararsızlığı yaşıyorum başkent-maya-umut?
doktora kontrole gitmeyi ihmal etme. belki kist falan oluşmuştur.

inşallah fazla uğraşmayız.........bende karar veremedim doktora gideyim haklısın tşk ederim.........bir de pyno......diye başlayan bitkisel hapı almayı düşünüyorum tam karar veremedim ama........

BAHARB: ANKARA-30 yaş- morfo:%1- 2 aşılama- tüp bebeğe hazırlanıyor. 5cm kist (DKH kullanıyor) eşi kaan aydosdan tedavi alıyor.

LİMAN: BURSA- morfo:%1- 2 aşılama- 3. aşılamaya hazırlanıyor. 5cm kist (DKH kullanıyor)

BADEZUZUM: İSTANBUL- morfo: %16 - 1. aşılamaya hazırlanıyor. 3 cm kist (DKH kullandı)

LOVE27: BİTLİS- morfo:%0 - tüp bebeğe hazırlanıyor. eşi kaan aydosdan tedavi alıyor.

MARİA73: ADANA- morfo:%0 - 2 aşılama- tüp bebeğe hazırlanıyor.

maria 73 canım, eşinin sonuçlarını kaan aydos a maille yazdın mı. bunu ihmal etme. kaan hoca size muhakka döner. onun tavsiyelerine göre ilaç alırsınız. o dediğin ilacı da sorarsın. bize proxeed diye bi ilaç söyledi. aslında bitkisel kür. forumda geçiyor çoğu yerde. onu kullanıyoruz. ayrıca keçiboynuzu kürünü asla ihmal etme. e vitamini günde 1 tane. et yasak eşlere. (ben çok nadir acıdığımdan veriyom :D karslı benim eşim etle büyümüş. yapamıyor etsiz. haftadabir gün o kadar ) bol yeşillik. ayrıca nohut haşla yedir. ben yediremiyorum.bizim nohutlar çabuk bozuluyor ya da ben beceremiyorum. aklıma gelenleri yazarım yine. ama asıl önemlisi klomen vs ilaç verebilir doktor ama tahlil ister önce. o yüzden kaan hocaya ya da adana da başka bir ürolog a gidin. belki varikosel var ? soracağın bişey olursa buralardayım.

maria 73 canım, eşinin sonuçlarını kaan aydos a maille yazdın mı. bunu ihmal etme. kaan hoca size muhakka döner. onun tavsiyelerine göre ilaç alırsınız. o dediğin ilacı da sorarsın. bize proxeed diye bi ilaç söyledi. aslında bitkisel kür. forumda geçiyor çoğu yerde. onu kullanıyoruz. ayrıca keçiboynuzu kürünü asla ihmal etme. e vitamini günde 1 tane. et yasak eşlere. (ben çok nadir acıdığımdan veriyom :D karslı benim eşim etle büyümüş. yapamıyor etsiz. haftadabir gün o kadar ) bol yeşillik. ayrıca nohut haşla yedir. ben yediremiyorum.bizim nohutlar çabuk bozuluyor ya da ben beceremiyorum. aklıma gelenleri yazarım yine. ama asıl önemlisi klomen vs ilaç verebilir doktor ama tahlil ister önce. o yüzden kaan hocaya ya da adana da başka bir ürolog a gidin. belki varikosel var ? soracağın bişey olursa buralardayım.

mrb canım ilgin için öncelikle çok tşk.ederim.eşim varikosel ameliyatı oldu şubatta canım ama değişen bişey olmadı..........dediğin gibi mail atayım tşk.ederim.İnşallah en kısa zamanda güzel haberler veririz.......

arkadaşlar eşimin morf değerını ayrı ayrı yazmıslar ben anlamadım bılen varsa lıtfen yardımcı olsun
baş%95
kuyruk%1
gövde%1
bozukluk var dedıler ama nerde %1 lik kısmımı yoksa%95 olması mı bozukluk...anlamadım haftaya 1.aşılamaya baslıcas..ılac verdıler esıme e vıtamını bırde trental...öff hıc bısey bılmıorum..

arkadaşlar eşimin morf değerını ayrı ayrı yazmıslar ben anlamadım bılen varsa lıtfen yardımcı olsun
baş%95
kuyruk%1
gövde%1
bozukluk var dedıler ama nerde %1 lik kısmımı yoksa%95 olması mı bozukluk...anlamadım haftaya 1.aşılamaya baslıcas..ılac verdıler esıme e vıtamını bırde trental...öff hıc bısey bılmıorum..

yani spermlerin baş kısmında bozukluk var(genelde normalden daha büyük ya da küçük veye yapışık baş gibi bozukluklar var)..sıkma canını herşey olacağına varıyo bende önceleri morfoloji kelimesini hiç duymamıştım şimdi biçok şey öğrendim gene bişey yapamıyorum...aşılamanda hayırlı olur inş. hemen alırsın bebeğini kucağına:)

baş%95
kuyruk%1
gövde%1

merhaba, önce sakin ol. yalnız değilsin. spermogram testinin hepsine bakarak yorum yapmak daha doğru ama sadece morfoloji için %97 bozukluk varsa %3 normal morfoloji demektir. %0 da olan bir sürü kişiyiz. ama morfoloji eşine uygulanacak tedavi ile sperm sayısı artırılarak oran aynı kalsa bile sağlıklı sperm sayısı artacağı için şans da artar. aşılama için bol şans. olmazsa da hemen üzülme. mikroenjeksiyon denersiniz. eşini iyi besle. forumda bir sürü doğal gıda tavsiyesi var. onalra bak. allah yardımcımız olsun. üzülme ama tamam mı?:34:

arkadaşlar benim eşimde de varikosel var ve morfoloji 3 çıktı. gittiğimiz doktor daha sonuçları görmeden ameliyat dedi doktor seçimi konusunda da çok kararsız kaldık kafam çok karıştı nerden başlamalıyız bilemiyorum?

arkadaşlar benim eşimde de varikosel var ve morfoloji 3 çıktı. gittiğimiz doktor daha sonuçları görmeden ameliyat dedi doktor seçimi konusunda da çok kararsız kaldık kafam çok karıştı nerden başlamalıyız bilemiyorum?

varikosel kaçıncı derece ??eğer 3. değilse ameliyat yaptırmayın derim .çünkü iyileşme süresi 3 ayı buluyo ve bi çok kişide ters etki yapıp sperm sayısını düşürüyo. oluşan enfeksiyon ,komplikasyonlarda ayrı tabii.önce bir tüp bebek merkezi ile görüş. eşimde de olduğundan biliyorum dr.a sorduk sakın dedi önce bebeğinizi hatta ikincisinide alın kucağınıza sonra yaparsınız ameliyatınızı..başlaman gereken ilk şey; iyi (özellikle erkek infertilitesi) bir merkez ve iyi ilgili seni bilgilendiren ve hemen tüp bebeğe çekmeyen bir dr bul ..şimdiden kolay gelsin

merhaba, önce sakin ol. yalnız değilsin. spermogram testinin hepsine bakarak yorum yapmak daha doğru ama sadece morfoloji için %97 bozukluk varsa %3 normal morfoloji demektir. %0 da olan bir sürü kişiyiz. ama morfoloji eşine uygulanacak tedavi ile sperm sayısı artırılarak oran aynı kalsa bile sağlıklı sperm sayısı artacağı için şans da artar. aşılama için bol şans. olmazsa da hemen üzülme. mikroenjeksiyon denersiniz. eşini iyi besle. forumda bir sürü doğal gıda tavsiyesi var. onalra bak. allah yardımcımız olsun. üzülme ama tamam mı?:34:

çok çok tesekkur ederım ...dogal takvıye denılen seyler kecı boynuzu,badem,fındık vs mi?

yani spermlerin baş kısmında bozukluk var(genelde normalden daha büyük ya da küçük veye yapışık baş gibi bozukluklar var)..sıkma canını herşey olacağına varıyo bende önceleri morfoloji kelimesini hiç duymamıştım şimdi biçok şey öğrendim gene bişey yapamıyorum...aşılamanda hayırlı olur inş. hemen alırsın bebeğini kucağına:)

tesekkur ederım ılgın ıcın:)umarım herkes bebegıne kavusur..

çok çok tesekkur ederım ...dogal takvıye denılen seyler kecı boynuzu,badem,fındık vs mi?

erkek infertilitesi bölümünde 76 milyona yolculuğumuz forumunda detaylı gıda takviyeleriden bahsediliyor. keçi boynuzu kürünü ihmal etme. ilaçları sakın bilinçsizce kullanmayın doktor yazarsa kullanın. birine iyi gelen başkasına zarar verebilir. bilinçsiz olmayın aman dikkat.

erkek infertilitesi bölümünde 76 milyona yolculuğumuz forumunda detaylı gıda takviyeleriden bahsediliyor. keçi boynuzu kürünü ihmal etme. ilaçları sakın bilinçsizce kullanmayın doktor yazarsa kullanın. birine iyi gelen başkasına zarar verebilir. bilinçsiz olmayın aman dikkat.

sperm konsantrasyonu 37,7 mılyon
örnekteki toplam sperm sayısı 75,4 mılyon
hareketli sperm 23,3 mılyon
örnekteki hareketli sperm 46,6 mılyon
ılerleyen sperm 9,4 mılyon
örnekteki ilerleyen sperm 18,7 mılyon
hareketlilik %80
hızlı hareketlilik &45
hareket derecesi:
hızlı %45
orta%9
yavaş %8
hareketsiz%38
buna normal dedıler de bız burda sayı olarak hangısıne bakcas???

hareketlilik %80
hızlı hareketlilik &45
hareket derecesi:
hızlı %45
orta%9
yavaş %8
hareketsiz%38

ya ben bu dr.lara anlam veremedim evet hiç kötü değil ama normal ,sorunsuz bi sonuçta değil.ileri harekette biraz problem var yani spermler olduğu yerde hareket ediyo ilerleyip yumurtaya kavuşamıyo ve dolayısıyla dölleme de olmuyo.. zannedersem sayıda yani işe yarar sperm 37.7 olan

hareketlilik %80
hızlı hareketlilik &45
hareket derecesi:
hızlı %45
orta%9
yavaş %8
hareketsiz%38

37,7 milyon olan 1 ml itredeki sayı yani konsantrasyon. sanırım 2ml olduğu için 2 ile çarpılmış ve toplam sperm sayısı: 75,40 milyon görünüyor. konsantrasyon normal aralığı 20-200 iken toplam sperm saysı normal aralığı 40-400 milyondur. sayınız normal aralığın agiriyor ama artarsa daha iyi olmaz mı? bitkisel desteklere devam edin, faydasını göreceğinize inanıyorum.

keçiboynuzu kürü,keçiboynuzu pekmezi,ballı çerez:) bunları içiyor eşim..tatlıyı cok sevdıgı ıcın bu olay onun cok hosuna gıttı gıbı:) umarım işe yarar...

mrb bahar b dün doktora gittim 2 tane kistim olmuş ilaçlarda dkh kullanacağım..........bu arada doktor morfoloji önemli değil onlar internet bilgisi dedi............cuma günü rahim filmi çekeceğiz belki tekrar aşılama yaparız dedi anlamadım ki..............

mrb bahar b dün doktora gittim 2 tane kistim olmuş ilaçlarda dkh kullanacağım..........bu arada doktor morfoloji önemli değil onlar internet bilgisi dedi............cuma günü rahim filmi çekeceğiz belki tekrar aşılama yaparız dedi anlamadım ki..............

hey Allahım e peki niye bu ''sapasağlam insanların'' çocukları olmuyo.....neyse dr. düşmanına çıkacak adım:)cnm soğan kürünü uygula mutlaka benim iki tane olmuştu dr. bu ay zor erirler anca iki ayda geçer demişti.soğan suyu silmiş süpürmüş.dene boşa bir ay daha geçmesin..ayrıca bol incir ye..daha önce rahim filmi çekmedinmi sen neden çekiyolar...neyse hakkında hayırlısı cnm demek dr. durumunu uygun bulmuş aslında bence daha iyi, belki aşılmada hamile kalabileceksin boşuna maddi manevi yıpranmamış olursun ..

Back
X