ışın karaca 38 de hamile....süpersin arkadaşım katılıyorum sana. bu hatun çok yoruyo kendini. 35 nedir daha çıtırız biz!
janycim seni çok iyi anlıyorum ama badezuzum a da çok hak veriyorum. insanlar artık çok geç evlenebiliyor. 31 yaşında daha erkek arkadaş adayı bile olmayan arkadaşım var o ne yapsın. bu kadar hırpalama kendini. badenin de dediği gibi vüdunu ruhunu serbest bırak biraz. eşinle olan problemleri de aşarsınız daha uyumlu bir çift olursunuz dilerim. allah gönlüne göre versin. dualarımızı kabul etsin.
benim de 33 -37 yaşlarında bekar arkadaşlarım var olmayınca olmuyor işte onlar napsın....aday bile yok baharb nin dediği gibi. hem bu işler kader kısmetten öteye gitmiyor. bunu asla unutmamak lazım.artık dayanamayıp magazin özel e konuşacağım
ben 22 yaşında evlendim.şimdi 32 yaşındayım. ve sadece 1 yıldır çocuk düşünüyorum 8-9 aydır da deniyorum.ve eşimde sperm sorunları çıktı tek tüpüm kapanmış . ben başka bir kaç sağlık sorunu daha yaşıyorum onların da etkisi var belki gebe kalamamamda.
22 yaşında taş gibiydim. ama eski eşim asla asla çocuk istemiyordu. ki ben çok istiyordum ve bir gün herşey yoluna girecek ve çocuk yapıcam diye düşünürdüm. zaten belkide çocuksuzluktan bir yuva sıcaklığı hiç olmadı. maddi manevi sorunlar derken ayrıldık. 29-30 lu yıllar ayrılma hengamesiyle geçti.ayrılır ayrılmaz dedim ki ben çocuk yapmak için hemen evlenmeliyim. karşıma ilk çıkan kişiyle evlendim hemen diyebilirim. Ama içime sinmese yine de evlenmezdim. yani kocamı seviyorum. O da çocukları çok seviyor. buna rağmen kısmet olmamış evlenmemiş hiç. Neyse nişanlandık.evlencez eşim 3 gün önce işten çıkarıldı. düşünün bendeki psikolojiyi..yıllarca aynı dertten muzdarip ben balayına işsiz kocamla gittim.Çocuk yine iptal oldu bir süre. çünkü borç da vardı. şimdiki aklım olsa yine beklemezdim. ben hemen kuzenler gibi ilk denemede olcak sanıyordum.şimdi olmuyor. spermlerde morfo %1 miş. sayı hız düşmüş. tüp tıkalı üffffffff.
haa eşim çok işsiz kalmadı ama şu an hep şehir dışında ovulasyonu bile yakalayamıyoruz. görüldüğü gibi kader denen şey var ve ben ona yenildim. İsteklerimiz hiç bir zaman istediğimiz zaman olmuyor. ister erken evlenelim ister geç.........
Son düzenleme: