Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hepinize tşk.ederim arkadaşlar inşallah hayırlısı olur.test günüm yarın ama pazar olduğu için pzt.kalacak.............

İnşallah bütün bebek bekleyenler güzel haberler verirler..................

hepinize tşk.ederim arkadaşlar inşallah hayırlısı olur.test günüm yarın ama pazar olduğu için pzt.kalacak.............

Maria canım inşallah meleğimiz ya da meleklerimiz(:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:) seninledir.:52:

Merakla ve duayla haberlerini bekliyoruz.:16:

heyecanla sonucunu beklıyorum. ben bu kadar heyecanlandıysam sen nasılsın tahmin etmeye çalışıyorum.
ne olursa olsun her iki sonuçtada Allah yardımcın olsun canım...

cnm Allah yüzünü güldürsün.emeklerinin karşılığını versin inş.sevindir bizleri ve hemen haber ver olurmu

ben bu haftasonu ankara da ailemin yanındayım. yarında doktor kontrolüm var. hala regli olamadım. lucrin geçiktirdi galiba. inşallah yarın liman olumlu haber alırsın. siz bebeğinize kavuşun. bize de umut olun.
liman =:49:
:66:

mrb benimde eşimin morfolojisi %1di şimdi kullandığı ilaçlarla %16 ya çıktı ve ben kendiliğimden bir kez hamile kaldım ama düşük yaptım şimdilik benim kist tedavilerim sürüyor ...beklemedeyiz yani:(

arkadaşım bizimde morfoloji sorunumuz var. %16 ya nasıl çıkardınız çok merak ettim

arkadaşım bizimde morfoloji sorunumuz var. %16 ya nasıl çıkardınız çok merak ettim

en son %18 çıktı.ben burda yani kk .de gördüğüm bir bitkisel ilacı aldım eşim kullandı adı pycnogenol solgarda satılıyo birde L-arginine yanlış yazmadım inş.var buda sayı ve hareket arttırıyo e sayı artınca morfolojide düzeliyo.çok şükür bizim şansımız bu değerlerde bi sorun yoktu.tabi keçiboynuzu pekmezi fındık badem e vitamini kullandı ve sigarayı azaltmaya çalıştı başka aklıma gelen yok birde arı sütü bal polen karışımı içti.bu kadar Allahın izniyle böyle oldu inş. sizdede düzelme olur.Allah şifa versin

ben bu haftasonu ankara da ailemin yanındayım. yarında doktor kontrolüm var. hala regli olamadım. lucrin geçiktirdi galiba. inşallah yarın liman olumlu haber alırsın. siz bebeğinize kavuşun. bize de umut olun.
liman =:49:
:66:

:D ben daha tedaviye bile başlamadım ki,bi karışıklık oldu ama olsun belkı hamileyimdir, Allah konuşturdu herhalde :D
bugun haber alacağımız kişi ben değil mariaydı :D maria haberini bekliyoruz. Rabbim sen yardım eyle.....

ayyyyyy canım haklısın çok pardon. nete kardeşimden kaçak girdiğim acele ettiğim için hata yapmışım. ama olsun allah söyletmiştir belki. :34:
mariam inşallah hayırlı haberle gel. allah umduğunuzu versin. bekliyoruz.

merhaba arkadaşlar sonucum pozitif inşallah devamı gelir.2 gün sonra değerimin artması lazımmış dualarını esirgemeyen herkese çok tşk ederim.Rabbim inşallah bütün isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...........Şimdi değerim artacak mı diye merak içindeyim dualarınızı esirgemeyin lütfen.............

Bugün sonucu elime aldığımda Allahım dedim benim gibi bu yolda onca zahmet çeken bütün arkadaşlarımı da güldür.....................hepiniz dualarımdasınız Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın.ve hepimize sağlıklı ve hayırlı bebeğimizi kucağımıza almak nasip etsin inşallah..................amin

merhaba arkadaşlar sonucum pozitif inşallah devamı gelir.2 gün sonra değerimin artması lazımmış dualarını esirgemeyen herkese çok tşk ederim.Rabbim inşallah bütün isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...........Şimdi değerim artacak mı diye merak içindeyim dualarınızı esirgemeyin lütfen.............

Bugün sonucu elime aldığımda Allahım dedim benim gibi bu yolda onca zahmet çeken bütün arkadaşlarımı da güldür.....................hepiniz dualarımdasınız Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın.ve hepimize sağlıklı ve hayırlı bebeğimizi kucağımıza almak nasip etsin inşallah..................amin

:nazar::nazar::nazar: topiğimizin ilk bebeği geliyooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrr :nazar::nazar::nazar::nazar:
maria73 :49:
Rabbim bundan sonraki günlerde de güzel haberlerini vermeyi nasib etsin canım.
Allah'ım çok sevindim. Tüm evlat isteyenlerin de yüzünü güldür Ya Rabbim. AMİİİİİİİİNNNNN

:nazar::nazar::nazar: topiğimizin ilk bebeği geliyooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrr :nazar::nazar::nazar::nazar:
maria73 :49:
Rabbim bundan sonraki günlerde de güzel haberlerini vermeyi nasib etsin canım.
Allah'ım çok sevindim. Tüm evlat isteyenlerin de yüzünü güldür Ya Rabbim. AMİİİİİİİİNNNNN

çok teşekkür ederim canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.................ama değer yükselecak mi korkusu taşıyor insan.............inşallah ayağımı sürürümde hepiniz sağlıklı bebeklere hamile kalırsınız..............Aminnnnnnnnnnn

Şimdi neyi düşünüyorum biliyor musun l inşallah sağlıklı bir gebelik olur da gerçekten doktorun dediği gibi morfoloji internet bilgisidir ve önemsizdir...........darısı bütün isteyenlerin başına inşallah........

çok teşekkür ederim canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.................ama değer yükselecak mi korkusu taşıyor insan.............inşallah ayağımı sürürümde hepiniz sağlıklı bebeklere hamile kalırsınız..............Aminnnnnnnnnnn

Şimdi neyi düşünüyorum biliyor musun l inşallah sağlıklı bir gebelik olur da gerçekten doktorun dediği gibi morfoloji internet bilgisidir ve önemsizdir...........darısı bütün isteyenlerin başına inşallah........

:52::28::28::28::28::28:
canım ya inan o kadar sevindim kiiiiii inşallah Rabbim sonuna kadar devam ettirir.Bana o kadar moral oldun ki.hareket ve morfololoji 0 biri olarak mutluluktan uçuyorun resmen.inşallah darısı bize.bol bol yasin oku bebeğine..bizi de dualarına kat canımm...:nazar:

:64::64::64:
çoooooooooooooookkkkkkkkkkk sevindim mariacım. allah tamamına erdirsin. çok mutlu oldum. inşallah bizlerde senin gibi mutlu haberi alırız canım benim. inan her aklıma geldiğinde senin için dua ettim. ve sonuç harika. gerçekten çok sevindim.:nazar::nazar::nazar:

:52::28::28::28::28::28:
canım ya inan o kadar sevindim kiiiiii inşallah Rabbim sonuna kadar devam ettirir.Bana o kadar moral oldun ki.hareket ve morfololoji 0 biri olarak mutluluktan uçuyorun resmen.inşallah darısı bize.bol bol yasin oku bebeğine..bizi de dualarına kat canımm...:nazar:
DARISI HEPİNİZİN BAŞINA İNŞALLAH........................
çok tşk ederim canım inşallah değerim 2 katına çıkar.........bizim de hareket ve morfoloji sıfırdı ameliyattan sonra hareket sadece yüzde 2 artmıştı........inşallah devamı iyi gelir ve morfoloji sebep değildir gerçekten de................Ama insan korkuyor işte.......

:64::64::64:
çoooooooooooooookkkkkkkkkkk sevindim mariacım. allah tamamına erdirsin. çok mutlu oldum. inşallah bizlerde senin gibi mutlu haberi alırız canım benim. inan her aklıma geldiğinde senin için dua ettim. ve sonuç harika. gerçekten çok sevindim.:nazar::nazar::nazar:

Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz...................Bende hep sizlere dua ediyorum..............inşallah hepiniz bu mutluluğu yaşarsınız.....................

az önce eşim aradı ona da söyldim. oda çok sevindi. darısı başımıza diyo :52:
ya inşallah benim tedavi sonucum da böyle mutlu sonlanır; ikinci güzel haberi de ben veririm. mariam herşey yolunda gider inşallah degerlerin kat kat katlanır.
:65:

Back
X