Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepinize tşk.ederim arkadaşlar inşallah hayırlısı olur.test günüm yarın ama pazar olduğu için pzt.kalacak.............
İnşallah bütün bebek bekleyenler güzel haberler verirler..................
hepinize tşk.ederim arkadaşlar inşallah hayırlısı olur.test günüm yarın ama pazar olduğu için pzt.kalacak.............
mrb benimde eşimin morfolojisi %1di şimdi kullandığı ilaçlarla %16 ya çıktı ve ben kendiliğimden bir kez hamile kaldım ama düşük yaptım şimdilik benim kist tedavilerim sürüyor ...beklemedeyiz yani![]()
arkadaşım bizimde morfoloji sorunumuz var. %16 ya nasıl çıkardınız çok merak ettim
ben bu haftasonu ankara da ailemin yanındayım. yarında doktor kontrolüm var. hala regli olamadım. lucrin geçiktirdi galiba. inşallah yarın liman olumlu haber alırsın. siz bebeğinize kavuşun. bize de umut olun.
liman =
![]()
topiğimizin ilk bebeği geliyooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrr
maria73![]()
Rabbim bundan sonraki günlerde de güzel haberlerini vermeyi nasib etsin canım.
Allah'ım çok sevindim. Tüm evlat isteyenlerin de yüzünü güldür Ya Rabbim. AMİİİİİİİİNNNNN
merhaba arkadaşlar sonucum pozitif inşallah devamı gelir.2 gün sonra değerimin artması lazımmış dualarını esirgemeyen herkese çok tşk ederim.Rabbim inşallah bütün isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...........Şimdi değerim artacak mı diye merak içindeyim dualarınızı esirgemeyin lütfen.............
Bugün sonucu elime aldığımda Allahım dedim benim gibi bu yolda onca zahmet çeken bütün arkadaşlarımı da güldür.....................hepiniz dualarımdasınız Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın.ve hepimize sağlıklı ve hayırlı bebeğimizi kucağımıza almak nasip etsin inşallah..................amin
çok teşekkür ederim canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.................ama değer yükselecak mi korkusu taşıyor insan.............inşallah ayağımı sürürümde hepiniz sağlıklı bebeklere hamile kalırsınız..............Aminnnnnnnnnnn
Şimdi neyi düşünüyorum biliyor musun l inşallah sağlıklı bir gebelik olur da gerçekten doktorun dediği gibi morfoloji internet bilgisidir ve önemsizdir...........darısı bütün isteyenlerin başına inşallah........
DARISI HEPİNİZİN BAŞINA İNŞALLAH........................
canım ya inan o kadar sevindim kiiiiii inşallah Rabbim sonuna kadar devam ettirir.Bana o kadar moral oldun ki.hareket ve morfololoji 0 biri olarak mutluluktan uçuyorun resmen.inşallah darısı bize.bol bol yasin oku bebeğine..bizi de dualarına kat canımm...![]()
çoooooooooooooookkkkkkkkkkk sevindim mariacım. allah tamamına erdirsin. çok mutlu oldum. inşallah bizlerde senin gibi mutlu haberi alırız canım benim. inan her aklıma geldiğinde senin için dua ettim. ve sonuç harika. gerçekten çok sevindim.![]()