kızlar merhaba nasılsınız? ben cuma günü kontrole gittim. doktorum ultrasonda herşeyin çok iyi göründüğünü histeroskopiye gerek olmadığını (ultrasonla buna nasıl emin oldu ben anlamadım ama) söyledi. senin hiçbirşeyin yok. sadece genetik için kanları verin eşinle dedi. ben de verdim eşim de bu hafta sonu verecek. onun sonuçları da geç çıkıyormuş. dondurulmuşlar için önümüzdeki ay transfer yaparız dedi. inşallah ilaçsız oluyordur transfer. melishcim dualarımız seninle inşallah rabbim yüzünü güldürür. sonra sıra badeyle bana gelir ve tabiki diğer tüm umutla bekleyen anne adaylarına.
liman ve mariacım allaha emanet olun bebeklerinizle canlarım.
cnm rahim filmi çektirdinmi hatırlamıyorum ama bi sorun olsa büyük ihtimal görünürdü bencede boşa bi zahmet daha olacaktı.neyseki herşey yolunda.eminim genetiktede bişey çıkmaz rahat ol sadece zamanı değilmiş .kader arkadaşım hep senle aynı zamanda hamile kalırız diye umut ediyodum ama gelecek ay yapılıyo senin transfer umarım önce sen sonra da ben kavuşuruz kuzularımıza.bahar cnm ben çok ümitliyim ikimiz içinde bu kış şişmanlıycaz Allahın izniyle

sadece zor bir sınavımız var sabretdelim inş. mükafatını görücez cnm
inşallah badecim gerçekten çok zor. ama ben de umut doluyum inşallah herşey yolunda gidecek ve bu kış biz de hamile olup bebeklerimizle bekleyeceğiz. maria, liman önümüzdeki yaz bebekleriyle tatile çıkarlar biz de bir sonraki yaz. noolmuş. allah hayırlısını sağlıklısını versin hepimize inşallah.
melish çok sevindim cnm hadi hayırlısı güzel haberler ver bize .sen dua edersinde ben istememmi arkadaşım aslında tek ihtiyacım olan şey bu derdimden anlayan bu hasretle yanan birinin içten duası başka bişey değil.Allahım seninde benim ve bahrında vee bütün hayırlı evlat isteyenlerinde dualarını kabul etsin cnm.sanada sabır ve kolaylıklar diliyorum arkadaşım inş. ilk seferde kavuşursun bebeğine
amin inşallah melishim allah gönlüne göre versin. çok dua ettin inşallah ilk seferde kavuşursun bebeğine sen de.
Mrb arkadaşlar allah hepinize kolaylık versin sürekli sizler için dua ediyorum inşallah dilek kapıları açık olur ve sağlıklı hayırlı bebekleriniz olur.
Limancım bebekler ikiz mi?inşallah hayırlısı olur aileniz için............
mariacım canım iyi ki varsın. seni çok seviyorum dualarına da çok ihtiyacımız var. kuzumuza iyi bak annesi.
Amin cümlemizin yardımcısı olsun. canım ikinci kese vardı ama dr. kalp atışında daha net bişey söyleyebiliriz dedi. biraz rahmin yukarısındaydı ve net görünmüyordu. ayın 22 sini bekleyeceğiz artık. İnşallah hayırlısı...
limancım allah gönlünüze göre hayırlısını sağlıklı sıhhatlisini versin. tek olursa hamilelik de daha rahat olursun herhalde. tek olsun bizim olsun. yine de hayırlısı tabi.
ya bu arada ben kızkardeşimi nicedir ara-ya-mıyorum. küstü herhalde bana. ama olmadı demek zoruma gidiyor. gerçi o annemden öğrenmiştir çoktan. arasam iyi olacak. onun da doğumuna az kaldı. ocak 10 gibi kısmetse.