Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar. nasılsınız bakalım BAHARB ne durumdasın cnm en son dondurulmuşlarla devam ediyodun neler yaptın ??
MARİA cnm sen nasılsın bebişin nasıl cinsiyetini öğrendinizmi ay kıpır kıpırdır şimdi o..Allah tamamına erdirsin cnm:nazar::nazar:
MELİSH sen ne alemdesin nasıl gidiyo tedavi iğneler bittimi inş. iyisindir güzeilm herşey yolundadır ..
bana gelince bende başladım yani tam başlamasamda bişeyler yapıyorum .rahim filmi istedi dr.um tekrardan kürtajda kapanmışmı diye açıksa aşılama değilse tüp dedi .artık plan yapmıyorum şu zaman şunu yapıcam felan demiyorum sadece hakkımda hayırlısı neyse o olsun diye zamana bırakıyorum tek duam bu defA herşeyin yolunda gitmesi rabbimin o güzel nimetini banada tüm isteyenlere de nasip etmesi.takdir onun dua ediyorum hepimiz için lütfen sizde bana edin,kapıları açacak tek anahtar o çünkü.hepinizi öpüyorum rabbim emeklerimizin karşılığını nasip etsin

selam canım ben dondurulmuşlar için tedavideyim ama tabi tüp gibi yogun bir tedavi değil. oluruna bırakmış durumdayım bu ara. çok takıntılı halde değilim. öyleki cumartesi sabah başlamam gereken lucrine başlamayı unuttum. pazartesi akşam başka bişey sormak için aradığımda sen lucrin kullanmıyor musun diye sordular. ilaç kullanma envanterine baktım hakkaten unutmuşum. neyse hemen o gün başladım. 3. lucrin iğnemi de bu sabah yaptım. hayırlısı uğurlusu olsun hepimzi için.
sevgiyle kalın.

selam canım ben dondurulmuşlar için tedavideyim ama tabi tüp gibi yogun bir tedavi değil. oluruna bırakmış durumdayım bu ara. çok takıntılı halde değilim. öyleki cumartesi sabah başlamam gereken lucrine başlamayı unuttum. pazartesi akşam başka bişey sormak için aradığımda sen lucrin kullanmıyor musun diye sordular. ilaç kullanma envanterine baktım hakkaten unutmuşum. neyse hemen o gün başladım. 3. lucrin iğnemi de bu sabah yaptım. hayırlısı uğurlusu olsun hepimzi için.
sevgiyle kalın.

ben ikinci hamileliğime herşeyi oluruna bıraktığımda kalmıştım.. bence kafa rahat olduğunda herşey daha iyi gidiyor.yani panik stres olunca olacağı varsa da olmuyo..hakkında hayırlısı canım bu defa olur inş. ikimizde müjde veririz hayırlısıyla....

kızlaaarr nasılsıınız? arada bir ses verin. umarım hepiniz iyisinizdir.

Rabbim yardımcın olsun canım. herşey güzel olacak merak etme. Bende seni çok öpüyorum...

slm kızlar. nasılsınız bakalım BAHARB ne durumdasın cnm en son dondurulmuşlarla devam ediyodun neler yaptın ??
MARİA cnm sen nasılsın bebişin nasıl cinsiyetini öğrendinizmi ay kıpır kıpırdır şimdi o..Allah tamamına erdirsin cnm:nazar::nazar:
MELİSH sen ne alemdesin nasıl gidiyo tedavi iğneler bittimi inş. iyisindir güzeilm herşey yolundadır ..
bana gelince bende başladım yani tam başlamasamda bişeyler yapıyorum .rahim filmi istedi dr.um tekrardan kürtajda kapanmışmı diye açıksa aşılama değilse tüp dedi .artık plan yapmıyorum şu zaman şunu yapıcam felan demiyorum sadece hakkımda hayırlısı neyse o olsun diye zamana bırakıyorum tek duam bu defA herşeyin yolunda gitmesi rabbimin o güzel nimetini banada tüm isteyenlere de nasip etmesi.takdir onun dua ediyorum hepimiz için lütfen sizde bana edin,kapıları açacak tek anahtar o çünkü.hepinizi öpüyorum rabbim emeklerimizin karşılığını nasip etsin

sevgiyle kalın.

kızlaaarr nasılsıınız? arada bir ses verin. umarım hepiniz iyisinizdir.

limancım canım benim ya ne tatlısınız siz :) öperim çok.
baharım ne alemsin kız sen, unuttun mu , yerim seni ben ya..

badem canım benim hayırlısı olur inşallah tedavilerimiz.

ben de hala iğnelerdeyim çooooook uzun bir protokol oldu benimkisi.ohss durumum var benim kızlar bu yüzden hala iğnelerdeyim.çok ağrım var, şişlik ve darlık..bilmiyorum hayırlısı..uzun aldığım bu ilaçlar beni mahvetti.karnım doğurcak kadar şiş, ve ağrılarımmmm çook..dua edin bana,,yarın tekrar muayenem var,sanırım artık çatlatma iğnesi alırım artıkkkkkkkkkkkkkkk :(

maria cnm bişey sorucam sen tüpe başlarken yani iğnelere başlamamışken doğum kont. hapı felan. bişey kullandınmı...yoksa direk iğnelere mi başladın

ben de hala iğnelerdeyim çooooook uzun bir protokol oldu benimkisi.ohss durumum var benim kızlar bu yüzden hala iğnelerdeyim.çok ağrım var, şişlik ve darlık..bilmiyorum hayırlısı..uzun aldığım bu ilaçlar beni mahvetti.karnım doğurcak kadar şiş, ve ağrılarımmmm çook..dua edin bana,,yarın tekrar muayenem var,sanırım artık çatlatma iğnesi alırım artıkkkkkkkkkkkkkkk :(

canım geçmiş olsun. benim de böle çok uzun sürmüştü. ben de ohss riski atlattım. inşallah herşey gönlünce olur. inşallah da olacak bana öyle doğuyor.

ahh güzelim ya dayan biraz daha az kaldı. ben iğne olurkende sen karnında bebeğinle bANa güç verirsin artık:)cnm şu ohss ne ben pek anlamamda neden oluyo...

:52:Limaaaan canım çok sevindiiiiim.:52:

Uzun zamandır aşılama bölümünden uzaktım,şimdi gördüm.:52:

Hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.

Çok mutlu oldum canım.:16:İyi bak kendine ve meleklerimize. :nazar:

:52:Limaaaan canım çok sevindiiiiim.:52:

Uzun zamandır aşılama bölümünden uzaktım,şimdi gördüm.:52:

Hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.

Çok mutlu oldum canım.:16:İyi bak kendine ve meleklerimize. :nazar:

Çok teşekkür ederim canım. İyi bakmaya çalışıyorum. umarım onlarda benden memnundurlar :)
Rabbim tüm isteyenlere en tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin. AMİİİN

baharb seni online görüyorum nasılsın neler yapıyosun nasıl gidiyo

hemen hergün bir göz atıyorum ben. iğnelerime ve kalçadan bant yapıştırmaya devam ediyorum. bu hafta sonu kontrolum var. ona göre transfer günü belli olacak. yine bayrama denk geliyoruz. dualarınızı esirgemeyin.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

MARİA73: ADANA-morfo:%0-2 aşılama-1.tüp bebek tedavisi:19.07.11 transfer:02.08.11 ve HAMİLEEEEEE 15.08.11:nazar::nazar::nazar:

BAHARB: ANKARA-30 yaş- morfo:%0-2 aşılama -1.tüp bebek tedavisi:02,08,11 transfer: 01,09,11 NEGATİF (13,09,11)dondurulmuş tedavisi başladı.

LİMAN: BURSA- morfo:%1- 2 aşılama-1.tüp bebek tedavisi:29,08,11 transfer:14,09,11ve HAMİLEEEEEE 23,09,11 :nazar::nazar::nazar:

BADEZUZUM: İSTANBUL- morfo: %18 - 2 doğal gebelik - tüp bebeğe hazırlanıyor.

MELISH83: İZMİR - morfo:%0 - hız: %0 - eşi tedavi görüyor.- 1. tüp bebek tedavisi başladı.

LOVE27: BİTLİS- morfo:%0 - tüp bebeğe hazırlanıyor. (eşi kaan hocanın hastası)

EFTALYA35: morfo: %1 - ?

Z_VICTORY: morfo: %2- eşi varikosel ameliyatı olacak. ? (eşi kaan hocanın hastası)

MUTLU80: morfo: %1 - eşi 26/07de ameliyat oldu. değerleri inşallah düzelmiştir.

İKİZLER5: morfo: %1 ?

CAMENTA: 2 aşılama geçirdi. ?

NERİS2000: eşi varikosel ameliyatı oldu ?

JANINES: morfo %4 (eşi kaan hocanın hastası) tüp bebeğe hazırlanıyor. ?

ECRİN87: morfo:%2

GOZDANIS: ISTANBUL- yas 35-morfoloji %5 - yumurta takibi yaptırdı ?

ZUZU05 :12 mayıs 2011 eşi varikosel ameliyatı oldu.morfoloji %1 ?

hemen hergün bir göz atıyorum ben. iğnelerime ve kalçadan bant yapıştırmaya devam ediyorum. bu hafta sonu kontrolum var. ona göre transfer günü belli olacak. yine bayrama denk geliyoruz. dualarınızı esirgemeyin.

Baharcım dilerim bu bayram beraberinde sana unutamayacağın bir bayramı getirir.

Allah hepimizin yardıcısı olsun...

:16:

kızlar dua edin banaaaaaa yarın büyük gün, toplanıyor yumoşlarım ..çok ağrım var çok korkuyorum.sizlerden Allah rızası için dua istiyorum kardeşlerim..

kızlar dua edin banaaaaaa yarın büyük gün, toplanıyor yumoşlarım ..çok ağrım var çok korkuyorum.sizlerden Allah rızası için dua istiyorum kardeşlerim..

hadi hayırlısı cnm inş. güzel habreler vericeksin bizlere.dua et moralini yüksek tut ve toplama sonrası bol sıvı tüket ..herşey çok güzel olucak cnm inanıyorum Allahın izniyle...rabbim yardımcın olsun

Rabbim yardımcın olsun canım. hiç heyecanlanma. sonunun güzel olacağını düşün. kendine çok iyi bak canım.

Melishim canım inşallah herşey yolunda gitmiştir. Bol bol yumoşların olmuştur. Haberlerini bekliyoruz. Kalbimiz seninle. Allaha emanet ol. Allah sonunu da mutlu etsin inşallah.

Back
X