Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aaaa ne güzel. civil civil da umutta yaptırdı. bana ulun bey 2 ay bekleyelim çok ilaç kullanılmış dedi. o süreyi doldurmayı bekliyoruz. sanırım ocak ayının 2. haftası da ben başlayacağım. ama merkez konusunda kararsızım hala. düşünmek istemiyorum şimdiden. daha 1,5 ay var. bursa jimer yada umut? sizlerin tecrübesi de yardımcı olacak karar vermemde. jimer de suat bey, az dozda ilaç kullanırız dedi. onun dışında merkezin ımsı ve emriyo seçme özel mikroskobu da var. emriyolog da türkiyenin ilk emriyologlarından. diğer taraftan umut başarısını kanıtlamış bir merkez. orayla ilgili kafamdaki soru işareti transferden sonra yatış süresi çok kısa. bilmiyorum kafam karışık. allah doğru yere gitme kararı verdirsin bu sefer.
toprak su seni çok merak ediyorum. haberdar et.
badezuzum ?!
maria hanım nerelerdeyiz? oğlumuz büyüyor mu? nerdeyse doğacak artık demi:D
liman bebeklerin cinsiyetini ne zaman öğreniyoruz?
melishcim sen nasılsın? kolay gelsin işler.
Baharcım canım arkadaşım sağolasın ben de iyiyim kuzum.sen neler yapıyorsun, seni ve tüm arkadaşlarımı merak ediyorum, ya çok sık giremiyorum, birkaç gündür hastayım ya hala geçmedi gribim...
canım cinsiyetler henüz belli olmadı. belki haftaya cumartesı belli olur. senin içinde herkez içinde hakkımızda hayırlısı olsun canım.
kızlar bende merak edıyorum sizleri ses verin bakalım.
limancım hayırlısı olsun kuzum.....inşallah önce sağlıklı ve hayırlıs sonra da biri erkek diğeri kız olur :))
[B]offf yaa kızlar ,neden olmuyor ??? neden başaramıyoruz , ne kadar istesemde bu fikri kafamdan atamıyorum [/B]:43:
nerisim canım Rabbim sana inşallah sindirmeyi nasip eder öperim çok..üzülme canım..
MRB ARKADAŞLAR İNŞALLAH HERKES İÇİN HERŞEY YOLUNDADIR.
MELİSCİM İNŞALLAH BUNDAN SONRAKİ DENEMENDE YÜZÜN GÜLER..............
uzun süredir yoktum ama biraz durumum karışık.BEN DOKTORA GİTMEKLE UĞRAŞİYORUM 3 LÜ TEST SORUNLU ÇIKTI İKİLİ TEST ÇOK İYİ ÇIKMIŞTI PROF PROF DOLAŞIYORUZ ZOR İŞLER ANLAYACAĞINIZ.EN SON FETAL MR ÇEKTİRDİK ONU BEKLİYORUZ.TABİ SONUÇ NE OLURSA OLSUN BEBEĞİMDEN VAZGEÇMEM................Allah verdiği herşeyin hayırlısını ve sağlıklsını versin hepimiz için inşallh.dualarınızı bekliyorum..............Allah hepinize kolaylık versin.............
Mariam sağolasın canımm, inşallah Rabbimin izniyle her şey çok güzel olacak, canım benim yaa, çok duygulandım vazgeçmem demişsin ya canımsın yaa..Allahım yüzünü güldürsün..
Bildiğiniz gibi transferin 6.gunundeyim.çok değil ama dünden beri ara sıra. Kasıklarım ağrıyor,göğüslerim de çok hassas dokunmaya gelmiyo:)sizce ne demk bunlar

kızlar ya bugün transferin 8.günü.dün akşamdan beri peçeteye hafif kahverengi lekeler geliyo...adet günüm test günümle aynı 9.ararlık.çok tedirginim.acaba adet mi bebek mi diyee....dua edin ne olurrr....

zaten reglimden önce öyle belirtilerim olmazdı ama malum aldığımız hormonlar bozmuş olabilir. Bugün işe başladım.Tüm yılık izin hakkımı bitirdim üzerine de rapor aldım. Artık işe gitmem lazımdı.Yat yat daha kötü oluyo insan.Ama kasıklarımda ara ara krampt tarzı batmalar oluyor.Göğüslerim de çok hassas hala,lekelenme de dedğim gibi peçeteyle silince kahverengi bulaşık bulaşık gelio ya canım sıkılyo. Birkaç yerde de 7.günden sonra gelen lekeleneme tutunma olabilir diye okudum. Ama kafam karmakarışık....

Canım benim yaa yerleşme kanaması da olmuş olabilir, kendinde belirti aramamaya çalış, benimle aynı dönemlerde transferi olan arkadaşımın resmen adeti gelmişti test gününden önceee ama hamileydi. her şey güzel olur inşallah.ama blast oluşu bence çok güzel...tutma şansın daha fazla..

aaaa ne güzel. civil civil da umutta yaptırdı. bana ulun bey 2 ay bekleyelim çok ilaç kullanılmış dedi. o süreyi doldurmayı bekliyoruz. sanırım ocak ayının 2. haftası da ben başlayacağım. ama merkez konusunda kararsızım hala. düşünmek istemiyorum şimdiden. daha 1,5 ay var. bursa jimer yada umut? sizlerin tecrübesi de yardımcı olacak karar vermemde. jimer de suat bey, az dozda ilaç kullanırız dedi. onun dışında merkezin ımsı ve emriyo seçme özel mikroskobu da var. emriyolog da türkiyenin ilk emriyologlarından. diğer taraftan umut başarısını kanıtlamış bir merkez. orayla ilgili kafamdaki soru işareti transferden sonra yatış süresi çok kısa. bilmiyorum kafam karışık. allah doğru yere gitme kararı verdirsin bu sefer.
toprak su seni çok merak ediyorum. haberdar et.
badezuzum ?!
maria hanım nerelerdeyiz? oğlumuz büyüyor mu? nerdeyse doğacak artık demi:D
liman bebeklerin cinsiyetini ne zaman öğreniyoruz?
melishcim sen nasılsın? kolay gelsin işler.

bahar canım bende seni merak ettiğim için bir bakayım dedim, ben evdeyim yatıyorum kanamam oldu biraz 2 gün hastanede kaldım, şimdi raporluyum.

istanbul yada bursada yapmaya karar verdin demek. HRS ile görüşmüşmüydün. insanın içine neresi siniyorsa oraya karar vermeli. umut hakkında olumlu şeyler olduğu kadarda çok olumsuz şeyler yazanda var, o da sonuca göremi değişiyor bilmiyorum. madem istanbula gidebileceksin memorialada bir gitseydin.ataşehri memorialde cem demirelede iyi diyorlar.

bahar canım bende seni merak ettiğim için bir bakayım dedim, ben evdeyim yatıyorum kanamam oldu biraz 2 gün hastanede kaldım, şimdi raporluyum.

istanbul yada bursada yapmaya karar verdin demek. HRS ile görüşmüşmüydün. insanın içine neresi siniyorsa oraya karar vermeli. umut hakkında olumlu şeyler olduğu kadarda çok olumsuz şeyler yazanda var, o da sonuca göremi değişiyor bilmiyorum. madem istanbula gidebileceksin memorialada bir gitseydin.ataşehri memorialde cem demirelede iyi diyorlar.

evet canım hrs ile de görüştüm. ama orası da bana başkent tarzı bir yer olduğu hissi verdi. eşim artık kızıyor. doktor doktor gezmek istemiyor. ben aydın arıcı ile de görüşmek istiyordum ama gerek yok gezdikçe iyice kafan karışacak diyor. netten baktım cem demirel de iyiymiş gerçekten. sen nasıl oldun?
civilcivil yarın test günün hadi hayırlısı bakalım. bizi de haberdar etmeyi unutma.
neriscim eşinin sonuçları nasıl çıktı yazmamışsın. inşalalh iyileşme vardır.
badezuzum haberlerini bekliyorum. aklımdasın hep. duayla.

civilcivil inş. müjdeli haberlr verirsin cnm.merak ediyorum seni .rabbim bebeğini nasip etmiştir inş.
bahaaaaaaar şu msj kutunu boşalt:)
maria cnm kuzunla beraber iyisinizdir inş.dualarımdasınız
.melish tatlım senide çok öpüyorum.
liman cnm sende hayırlı haberlerle gel inş. cnm.

Son düzenleme:
yarın eşimin test günü kızlar dua edin
Neriscim inşallah güzel haberlerini yazarsın burdan diğer topikleri okumadım ama umarım her şey yolundadır.

CIVIL seni de merak ediyorummmmmmmmmm inşa güzel haberlerini alırım
civilcivil inş. müjdeli haberlr verirsin cnm.merak ediyorum seni .rabbim bebeğini nasip etmiştir inş.
bahaaaaaaar şu msj kutunu boşalt:)
maria cnm kuzunla beraber iyisinizdir inş.dualarımdasınız
.melish tatlım senide çok öpüyorum.
liman cnm sende hayırlı haberlerle gel inş. cnm.

badem canım ben de seni çok öpüyorum, inşa iyisindir tatlım.
baharcım seni de çok öpüyorum kuzum
mariam senin testin ne oldu yazarsan bize.inş güzeldir her şey senin de
limancım kuzum.seni de çoooook öpüyorm

Çok mutluyuz arkadaslar Rabbim hepinize yaşatsın brilmiyorum iki tane trn. Edilmişti ama nasip.lekelenmeler belirtiymis meger.insaallah sonuna kadar böyle güzel gider kucağıma da alırım bebeğimizi dua edin arkadaslar.:))

Çok mutluyuz arkadaslar Rabbim hepinize yaşatsın brilmiyorum iki tane trn. Edilmişti ama nasip.lekelenmeler belirtiymis meger.insaallah sonuna kadar böyle güzel gider kucağıma da alırım bebeğimizi dua edin arkadaslar.:))

o zaman büyk ihtimalle öyledir cnm :)Allaha emanet olsunlar inş..sen umuta gidiyodun değilmi dr.un kimdi acaba?

Beta hcg 591.3. Hamileyimmmmmm:)

tebrik ederim canım. Rabbim tamamına erdirsin. Sağlıkla sıhhatle kucağınızada almayı nasib etsin. Sanırım ikizler canım. değerin baya yüksek.

bu arda bende kontrolden geldim kızlar. hepinizin ellerinden öpüyoruz. iyilermiş şükürler olsun. Rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda hayırlı haberler versin.

çok güzel , maşallah :)) tebrik ederim arkadaşım .. darısı da bize olur inşallah.

kızlar eşimin değerleri yükseldi, sayı 12 milyon ileri hızlı hareketlilik %30 oldu. Önceden ileri hızlı sıfır civarındaydı ameliyattan allahın izniyle fayda gördük ama morfoloji bilgisi yok testte. Bizim morfolojimiz çok kötüydü,%99 bozuktu. Doktora mail attık , o da bu değerlere bakarak canlılık olduğunu söyledi. Bilmiyorum ya ,kafam karışık . Hayırlısını versin Allah hepimize.

kızlar eşimin değerleri yükseldi, sayı 12 milyon ileri hızlı hareketlilik %30 oldu. Önceden ileri hızlı sıfır civarındaydı ameliyattan allahın izniyle fayda gördük ama morfoloji bilgisi yok testte. Bizim morfolojimiz çok kötüydü,%99 bozuktu. Doktora mail attık , o da bu değerlere bakarak canlılık olduğunu söyledi. Bilmiyorum ya ,kafam karışık . Hayırlısını versin Allah hepimize.

ne güzel bir gün bugun hep güzel haberler alıyoruz. Hayırlı olsun Neriscim. bundan sonrada hamile haberlerini alırız tez zamanda İnşallah.

Mariacım senin ve tüm sonuç bekleyenlerin de güzel haberlerini bekliyoruz.

mrb arkadaşlar çok şükür fetal mr sonucumuz iyi çıktı ilginiz için çok tşk.ederim Allah razı olsun.1 aydır çok zor günler geçirdik ama sonu iyi oldu çok şükür.........
Bade bahar melis siz nasılsınız neler yapıyorsunuz kendi derdimden pek giremedim iyisinizdir umarım...........
Limancım cinsiyetleri belli mi?gerçi bunu hiç önemi yok sağlıklı olsunda yeter
Civil civil hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.............

mrb arkadaşlar çok şükür fetal mr sonucumuz iyi çıktı ilginiz için çok tşk.ederim Allah razı olsun.1 aydır çok zor günler geçirdik ama sonu iyi oldu çok şükür.........
Bade bahar melis siz nasılsınız neler yapıyorsunuz kendi derdimden pek giremedim iyisinizdir umarım...........
Limancım cinsiyetleri belli mi?gerçi bunu hiç önemi yok sağlıklı olsunda yeter
Civil civil hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.............

çok şükür cnm .gözleriniz aydın..rabbim sağlıcakla kucağına alıp büyütmeni nasip etsin.gerçekten ben burda bir ohh dedim:) geçen düşündümde hep bir panik hep bir acaba içindeyiz tedavideyken hamileyken ne zaman şöyle tamam artık deriz diyodum.annem kızım ben bile halen diken üstündeyim sizler için deyince anladım ki annelik çoğunlukla endişe etmekmiş:)Allaha emanet olsunlar başka yapacak bişeyimiz yok:) çok öpüyorum cnm..bebişinle yaşadığın en büyük sıkıntın bu olmuş olsun .bir daha göstermesin rabbim..

ne güzel bir gün bugun hep güzel haberler alıyoruz. Hayırlı olsun Neriscim. bundan sonrada hamile haberlerini alırız tez zamanda İnşallah.

Mariacım senin ve tüm sonuç bekleyenlerin de güzel haberlerini bekliyoruz.

teşekkür ederim limancım , amin diyorum bu dileklerine, gönülden ... hepimiz için aminnnn diyorum.

Back
X