baharcığım özelden yazmıştım ama senden cevap gemeyince almadığını düşündüm. çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah. canım azda olsa kanaman varsa riske atmasan ve rapor alsan. benimde ilk başlarda ara ara kanamam oldu. çok fazla değildi ama az olsa bile insanı tedirgin etmeye yetiyor. rapor izin derken tam 3 ay işe gitmedim. 16.haftam bitti sonra başladım işe. gerçi risk doğana kadar bitmiyor,kısmetinde dünyaya gelmek varsa ne olursa olsun bir şekilde geliyor da .
canım doktor söylemiştirdir de bol bol su iç, su içmek kasılmaları ve sancıları engellermiş, benim kanamam olduğunda doktor sürekli bol bol su iç diyordu.
canım çok teşekkürler, senden haber almak da iyi geldi. bebiş de baya büyümüş. maşallah. kanama şuanda devam etmiyor gibi. ama artarsa ben de tabi direk rapor alırım. zaten bekleme sürecindede hep evdeydim. su tavsiyene de uyacağım. bebeğinizin cinsiyeti ne belli olmuştur.
sonunda :)özlemişim arkadaşım vallahi kimsesiz kaldık helede şu pıhtılaşmayı öğrenince direk gelip burda sana yazayım istedim çok moralim bozuldu evet düşüklerin nenedeni buymuş ve dr.lar bu kadar şey çektikten sonra nacak zahmet edip baktırdılar..benim kendiliğinden olabilmesi için tüplerin açılması lazım cnm oda lap.ile belki kesin açılacağını bilsem yaparım ama bilmiyorum...cnm senin bu lekelenmeler iğne dozundan olabilirmi acaba fazlamı geliyo sana kaçlık vuruyosun?keşke şöyle 3 ay yatabilseydin .için daha rahat olurdu.o kadar yol gitmekte sarsmıştır inş. hiç bişey olmaz cnm dualarımız sen ve kuzunla:))
ay kıyamam kimsesiz bırakırmıyım hiç. canım sen şu merkez konusuna karar ver. 2. tedavine sıkı sıkı başla bu sefer allahımın izniyle olacak. inşallah 5. gün emriyosu da olursa ben tutacağına inanıyorum. her aşamada soruların olursa yardımcı olmaya çalışırım.