Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bade hangi ilacı kullandın. Ben de ilk tedavide ohss olmuştum hatırlarsın. Transferde yapılmıştı ama işe yaramadı zaten. Bide doktorun kim? Nerede başladın?

puregon cnm başka bişey vermedi dr. pko lulara verdiğim dozdu senin yumurtalıklar aşırı çalışıyo dedi..150 ile başladım yavaş yavaş düşürdü bu gün 75 yaptım..bakalım yarın gideyim ne diycek e2 çok yüksek değil 2400 de ama yumurta çok fazla o yüzden tehlike var:(

Bide benim ikinci tedavide e2 değerim yükselirse transfer iptal edilecekti. öyle bir durumda aydın bey pko hastalarında dondurulmuş transferi daha başarılı oluyor. Eğer bu transferde tutmazsa moralinizi bozmayın demişti. Hatırladım şimdi yazayım dedim. Moralini bozma lütfen. Inşallah herşey yolunda gider. Kaçıncı günündesin iğnelerin?

ona takılmıyorum cnm dondurulmuş taze Allah nasip ettiyse olur..ben karında su toplama filan olursa diye korkuyorum...dua et lütfen olmasın.. iğnelerde bu gün 7. günüm cnm e2 2400..dr.um yücel karaman brüksel tüp bebek teyim...

Son düzenleme:
kızlar ben neden 137. sayfada kalmışımm....neden mesajları göremiyorum.bahar mesajımı beğenmişsin onu göremiyorum neler yazıldı falan..alallalalla

ona takılmıyorum cnm dondurulmuş taze Allah nasip ettiyse olur..ben karında su toplama filan olursa diye korkuyorum...dua et lütfen olmasın.. iğnelerde bu gün 7. günüm cnm e2 2400..dr.um yücel karaman brüksel tüp bebek teyim...

canım benim ilk tedavide 7000 lerin üstüne çıktı. hiç beni de uyarmıyorlar kendi hataları olduğu için menagon !!
ben direk ohss geçirdim. transferde yapıldı. hastanede serum takarak yatırdılar. karında şişlik oldu ama ben ciddi bir yan etki hissetmedim.
imşallah sen de olmaz.

canım benim ilk tedavide 7000 lerin üstüne çıktı. hiç beni de uyarmıyorlar kendi hataları olduğu için menagon !!
ben direk ohss geçirdim. transferde yapıldı. hastanede serum takarak yatırdılar. karında şişlik oldu ama ben ciddi bir yan etki hissetmedim.
imşallah sen de olmaz.

bu gün düşmüş e2 dr. devam ediyoruz tedaviye ama transfer diğer aya kalır dedi..o kadar olursa dayanırımda dün bana korkma çok olursa iğneyle suyu alıyoruz dedi:(bakalım hayırlısı..sen nasılsın nasıl gidiyo..

kızlarrr en sonki yaptığımız testte ileri hız 3 ve morfoloji 2 çıktı sayımız 120 milyondu. biz de tüp düşünüyoruz. nerdeyse 1 buçuk yıldır istiyoruz olmuyor.. belki doğal yolla olur diyorum ama ne zaman??
tüp bebeğin de garantisi yok ama çevreme bakıyorum erkek infertilitesi olan arkadaşlar senelerce bekliyor. sizce ne yapayım? zaman kaybetmenin manası yok değil mi? hazirana ilk aşılamam var.

kızlarrr en sonki yaptığımız testte ileri hız 3 ve morfoloji 2 çıktı sayımız 120 milyondu. biz de tüp düşünüyoruz. nerdeyse 1 buçuk yıldır istiyoruz olmuyor.. belki doğal yolla olur diyorum ama ne zaman??
tüp bebeğin de garantisi yok ama çevreme bakıyorum erkek infertilitesi olan arkadaşlar senelerce bekliyor. sizce ne yapayım? zaman kaybetmenin manası yok değil mi? hazirana ilk aşılamam var.

cnm aşılamayı tüp için rapor almayı düşündüğünden mi alıyosun?çünkü ileri hız çok düşük ve aşılama için çok önemlidir bu değer.eğerki sırf rapor almak için yapıyosan olur ama tedavi için düşünüyosan bence biraz araştır bu konuyu..sayınız morfoloji için iyi ama ileri hız düşük...

bade bugün herhalde yumuoşlar toplanmıştır. inşallah hayırlısıyla sağlıcakla döllensinler. çok heyecanlı bir gün. özelden yaz detayları. dua ediyorum senin için. inşallah bu sefer herşey çok yolunda gidecek. allaha emanet olun.:nazar::nazar::nazar:

bade bugün herhalde yumuoşlar toplanmıştır. inşallah hayırlısıyla sağlıcakla döllensinler. çok heyecanlı bir gün. özelden yaz detayları. dua ediyorum senin için. inşallah bu sefer herşey çok yolunda gidecek. allaha emanet olun.:nazar::nazar::nazar:

tedavim iptal oldu cnm...........

nasıl yani? yumurtalar da toplanmadan mı iptal oldu anlamadım. gelecek ay transfer demiştin.

cnm aşılamayı tüp için rapor almayı düşündüğünden mi alıyosun?çünkü ileri hız çok düşük ve aşılama için çok önemlidir bu değer.eğerki sırf rapor almak için yapıyosan olur ama tedavi için düşünüyosan bence biraz araştır bu konuyu..sayınız morfoloji için iyi ama ileri hız düşük...

yok sadece doktor istediği için yaptırıyoruz. yani doktor ne dediyse aynen onları yapıyoruz.geçtiğimiz 3 ay serophene kullandım mesela tek dozla 3-5 yumurtam oldu ama malesef olmadı.

badecim şimdi bu tedavide hiç yumurtaları döllemeden mi iptal ettiler? yumurtaların hızlı cevap verdiği için farklı bir tedavi uygulanacakmış? kaç dozla başlamıştın bu tedavinde? ben 125 başlayıp sonra 100 e düşmüştüm. sen de nasıl oldu? tekrar bi tedavi ne zaman planlıyorlar? bazı doktorlar pko hastalara önceden glukofaj tedavisi veriyor. lütfen moralini bozma, çok zor bir süreç ama sonunda mutlu sona ulaşacaksın. azmini ve kararlılığını koru lütfen.

evet cnm..bilmiyorum bende artık kafam almıyo ne nasıl düşünmüyorum..benim vücudumun yaptığı bir dengesizlik.dr. yeni bir tedavi şekli deniycekmiş.hakkımızda hayırlısı....

badem yumurtaların çok çalıştığı için tepki verdi değil mi.dur bakalım mutlaka bir yön çizilir..seni çok öpüyorum Allaha emanet ol..üzülme olur mu..

badecim şimdi bu tedavide hiç yumurtaları döllemeden mi iptal ettiler? yumurtaların hızlı cevap verdiği için farklı bir tedavi uygulanacakmış? kaç dozla başlamıştın bu tedavinde? ben 125 başlayıp sonra 100 e düşmüştüm. sen de nasıl oldu? tekrar bi tedavi ne zaman planlıyorlar? bazı doktorlar pko hastalara önceden glukofaj tedavisi veriyor. lütfen moralini bozma, çok zor bir süreç ama sonunda mutlu sona ulaşacaksın. azmini ve kararlılığını koru lütfen.
cnm hayır hiç toplanmadı yumurtalarım şöyle oldu..ben 150 puregonla başladım kademeli düşürüldü 75 te bitti.çünkü 40 a yakın yumurta oldu.benim önceden de biliyosun vücudumun yaptığı bişey ilaç azcık bile düşse e2 im birden yarılanıyo bu aniden düşüşte yumurta hücresini bozuyo.dr yumurtalarını toplarım 40 a yakın çıkar ama bir tane ya döllenir ya döllenmez dedi..bu gün aradılar mini tüp bebek uygulayacaklarmış ..yani en fazla 6 yumurta olucakmış.hazirana kadar ancak yumurtaların atılır o zaman başlarız dedi.bakalım yarın çağırdı dr.yüz yüze görüşelim dedi..glukofajı içiyorum cnm..bu benim vücudumun yaptığı bişeymiş. dua et bana lütfen

badem yumurtaların çok çalıştığı için tepki verdi değil mi.dur bakalım mutlaka bir yön çizilir..seni çok öpüyorum Allaha emanet ol..üzülme olur mu..

öyle bişey dengesiz vücut işte:)sen napıyosun nasılsın cnm ....

kızlar merhaba, size bir sorum olacak. sayı olarak gayet iyi olan fakat morfolojik olarak %2-%3 olarak değişen sperm değerleriyle aşılama yaptırmak ne kadar doğru ve mantıklı? yoksa direkt tüp bebek mi normal olan?

kızlar merhaba, size bir sorum olacak. sayı olarak gayet iyi olan fakat morfolojik olarak %2-%3 olarak değişen sperm değerleriyle aşılama yaptırmak ne kadar doğru ve mantıklı? yoksa direkt tüp bebek mi normal olan?

ileri hız değerine bağlı ...

Back
X