Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neris slm canım ne aşamadasın neler yapıyosun ..buralar biraz ıssız kaldı pek kimselerden haberim yok ..hamileyim desen ne sevinirim:)
benim nacizane tavsiyem öncelikle bir tüp bebek merkezinde eşinizin değerlerine bakılsın. normal hastanelerde çok iyi bilmiyrlar spermogram değerlendirmeyi. biz de 3 yıl eşimin değerleri normal sanıyorduk 6 ay klomen tedavisi gördüm. sonra morfolojinin 0 olduğunu öğrendik. 2 kez aşılama yaptırdım. 1 tüp sonra 1 dondurulmuş. yine olmadı en son 2. tüp bebek tedavisinde tuttu çok şükür. bu forumda 2 arkadaşımızın da ilk tüp denemesinde tuttu.
iyi bir merkez laboratuvarı olan bi yerde yaptırın tedavinizi. tabi öncesinde eşiniz tedavisini olsun. kürlerle destekelyin ki sayı artsın, sağlıklı sperm bulma ihtimali de artsın böylece. inşallah en yakın zamanda hamile kalıp sağlıcakla yavrunuza kavuşursunuz.
bide şunu söylemek istiyorum. benim eşim ocak 17 de askerden geldi. bir sene sonra şubat ayına kadar sürekli tedavideydim. ya klomen ya aşılama ya tüp derken araya çok zaman koymadım hiç. çünkü 30 yaşındayım. çok şükür rabbim çabalarımın sonucunu verdi. o yüzden size de zaman kaybetmeden hedefe odaklanarak tedavi sürecinizi geçirmenizi, bol bol dua etmenizi diliyorum. inşallah rabbim bebek isteyen herkesin benim de tabi sağlıcakla yavrularımıza kavuşmamızı nasip eder.
Burdaki arkadaşlarımın hamileyim haberlerini duysam nasıl mutlu olcam, nasıl içim sevinçle dolacak, bu sevinci sizlerle doyasıya paylaşsam keşke....
doktor varikosel için ameliyata gerek yok demiş ama ultrason falan çekilmedi henüz ben başka bir doktora daha görünmesini istiyorum özel de muayene olmasına rağmen spermiyogramda sadece sayılarına bakıp normal demiş eşimde sorun yok diye bişey sormamış.morfolojiyi varikosel mi bozuyor acaba?bunu yükseltmenin bir yolu var mı?
çok haklısın tatlım başka bir doktora gitmeyi planlıyoruz inşallah bakalım sonuç ne olacak inşallah hepimiz burda birgün hamiş olduğumuzu ilan ederiz hayali bile çok güzel :)bence en iyisi , siz de bizim gibi bi androloji uzmanına gidin. en güzel onlar yönlendiriyor aslında. bize varikosel morfolojiyi bozar dedi doktorumuz , o yüzden ameliyat olduk. eşimde varikosel renkli dopler ile tam olarak teşhis edildi. tabiki en doğrusunu size doktorunuz söyler aslında,bizim yorumlar sadece kendi yaşadıklarımızın özeti gibi canım. umarım hepimiz en kısa sürede kavuşuruz bebeklerimize![]()
slm canım, evet artık kimse topic i ziyaret etmiyor sanırım. Ben de takip ediyorum ama yazan olmayınca , yazmadan çıkıyorum .. hamile değilim henüz yaaaaağlamak istiyorummm
eşimin dr.u ameliyat sonrası bekleyin dedi,bizde o süreyi bekliyoruz canım ama bu süreçte hamilelik olmayınca ben de rahim filmi falan çektirdim.. sen neler yapıyorsun peki şimdi??
ahhh ahh diye iç geçirdim şimdi yazarken....sen ben melish camenta vardı yanlış hatırlamıyosam kaldık böyle.. hakkınızda hayırlısı olsun canım inş. değereler çok iyi olur ama ilk ayda kötü çıkarsa moraliniz bozulmasın benim enişteminde öyle olmuştu sonra yavaş yavaş düzeliyo ....bende aynıyım canım debelenip duruyorum..tedaviye başladım e2 dengesizliği yüzünden iptal oldu..sonra panik atak oluverdim:))şimdi ilaç kullandığım için beklemedeyim...inş. en kısa zamanda hepimiz kavuşuruz bebeklerimize hayırlısı ile....
neden öyle panik atak oldun canım sen ya?? hadi hemen toparla kendini,at üzerinden o panik atağı.. hep olumlu düşün,herşey olumlu olsun.. melish ne yapıyor ki? camenta da vardı evet, o da girmiyor herhalde artık..
neden öyle panik atak oldun canım sen ya?? hadi hemen toparla kendini,at üzerinden o panik atağı.. hep olumlu düşün,herşey olumlu olsun.. melish ne yapıyor ki? camenta da vardı evet, o da girmiyor herhalde artık..
düşün düşün kafayı yedim sonunda:))ya benim zaten sinirlerim zayıftı kaldıramadım heralde işte..artık hayırlısı...melish en son yasin okutuyodu bir topicte ama tedaviye başladımı bilmiyorum...camenta dondurlmuşla deneyecekti ondanda haberim yok..herkes başka topiclerde...hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
heehehhe ben hep burdayım kızlar..
Bademin de yazdığı gibi yasin okutmaya niyetlendim..çok şükür yavaş ama gidiyor..bu arada topiğimi kapamışlar( nasıl üzüldüm anlatamam..burdan yazayım bari , etrafınızda ya da sizlerden de olur tabi :)) okuyan olursa bana haber verirseniz.niyetim belli zaten..türkçe ya da arapça da olması mühim değil, yeterki niyet olsun..
ben ikinci tüpten sonra bi süre ara vermeye karar verdim zira vermek de zorundayım..çünkü benim histeroskopim onun öncesinde de genetik testlerim olacak..bu yüzden zamanını bekliyorum..hastane uzun süre sonraya verdi randevuyu..9 ay gibi :))))) şaka gibi dimi.ben de vardır bunda bir hayır dedim..vee bekliyorum bu arada eş durumundan tayinim çıktı.nasipse il değişikliği yapıyorum birkaç gün sonra...bu yüzden taşınma telaşındayım..kafamı iyice dağıttım..bir süre sanırım tedavi düşünmemek iyi gelecek bana..çünküüü çok yıprandım..
hepinizi öperim..
heehehhe ben hep burdayım kızlar..
Bademin de yazdığı gibi yasin okutmaya niyetlendim..çok şükür yavaş ama gidiyor..bu arada topiğimi kapamışlar( nasıl üzüldüm anlatamam..burdan yazayım bari , etrafınızda ya da sizlerden de olur tabi :)) okuyan olursa bana haber verirseniz.niyetim belli zaten..türkçe ya da arapça da olması mühim değil, yeterki niyet olsun..
ben ikinci tüpten sonra bi süre ara vermeye karar verdim zira vermek de zorundayım..çünkü benim histeroskopim onun öncesinde de genetik testlerim olacak..bu yüzden zamanını bekliyorum..hastane uzun süre sonraya verdi randevuyu..9 ay gibi :))))) şaka gibi dimi.ben de vardır bunda bir hayır dedim..vee bekliyorum bu arada eş durumundan tayinim çıktı.nasipse il değişikliği yapıyorum birkaç gün sonra...bu yüzden taşınma telaşındayım..kafamı iyice dağıttım..bir süre sanırım tedavi düşünmemek iyi gelecek bana..çünküüü çok yıprandım..
hepinizi öperim..
bekleyen derviş muradına ermiş...aaa niye kaptmışlar ki??neyse ben okudum canım Allah kabul etsin..taşınman merkezi değiştirmene neden olacakmı canım...inş..hakkında hyırlısı olur..çook öpüyorum güzelim..beklemek düştü bizede:)
canım ben de okurum sana yasin,kaç tane okuman gerekiyor? Ne tür genetik test yaptırıcaksın,hangi hastanedesin şu an? Uzun bi süre ama iyi yapmışsın bence melisim ara vermekle. Bizim vücutlarımızın da dinlenmesi lazım .. en çok biz yıpranıyoruz.
bekleyen derviş muradına ermiş...
Allah razı olsun canım benimm..dualardan başka elden bazen bir şey gelmiyor dimi..
Topiği kapamışlar dualarla ilgili topik açılmıyormuş.oysa biz hep okuyoruz birbirimize..neyse napalım zatennn bana okuyan özelimee yazdı, yazan yazıyor yani..Allah onlardan bin kere razı olsun...çokkk öperim..Dualarınıza katan arkadaşlarım benimmm sizler de beni unutmadınız..tekrar tekrar Allah razı olsun..
neris arkadaşım..sağol kuzum.aslında sayıcaa çook fazla bu yüzden de ben tamamlayamadım, herkesin bir tane okuması gerekiyormuş ve de malesef ki sayı 500 :)) ama gerçekten de sayım azalmaya başladı..kalan 270 lerde diye en son hatırladığım..vala nerisim okursan Allah razı olsun derim senin için de..etrafında da varsa bana özelden yazarsan çook mutlu olurum..
melisimm canım mesaj yolladım ama özelin doluymuş.. bir yasin de ben okudum,umarım bu mesajı görür ve eklersin sayıya, yada gören arkadaşlarım sana iletirlerse çok memnun olurummm .. Allah kabul etsin herkesin duasını..
Nerisim canım okudum mesajı. özeli takip ediyorum ben..Allah razı olsun canım..
Bu arada sayı 150 inşallah biter ;(
Badem..
canım benim nerden gördün aslında limanın ikizlerini çooook merak ediyorum ben...selam söylee..
Nerisim canım okudum mesajı. özeli takip ediyorum ben..Allah razı olsun canım..
Bu arada sayı 150 inşallah biter ;(
Badem..
canım benim nerden gördün aslında limanın ikizlerini çooook merak ediyorum ben...selam söylee..