Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaslar benım esımınde morfoloji 0 ve gerızekalı dr bunu bıze soylemeden asılama yaptı..tutma sansı nerdeyse hıc yok degıl mı?? neler yaqptınız lutfen bana da bılgı verın esınız hangı ılaclrı kullandı:(((((((((

cnm morfoloji çok yorucu biz birbuçuk yılda 14 üde gördük sıfırıda totalde ona bağlı değişti hormon ilacı kullanırken artmıştı proxeed plus 6 ay kullandık argımax men e vitamini keçiboynuzu fındık incir havuçsuyu kabak çekirdeği omga3 çinko...

cnm morfoloji çok yorucu biz birbuçuk yılda 14 üde gördük sıfırıda totalde ona bağlı değişti hormon ilacı kullanırken artmıştı proxeed plus 6 ay kullandık argımax men e vitamini keçiboynuzu fındık incir havuçsuyu kabak çekirdeği omga3 çinko...

peki cnm bebek oldu mu ??? yanı kaç ay tedavı uyguladın?

Kızlar merhaba hepinize selamlar. Ben bebeğimi dünyaya getirdim cok şükür. Darısı basınıza inşallah en yakın zamanda. Hepiniz için dua ediyorum. Allah bu mutlu günleri size de tattırsın.

Kızlar merhaba hepinize selamlar. Ben bebeğimi dünyaya getirdim cok şükür. Darısı basınıza inşallah en yakın zamanda. Hepiniz için dua ediyorum. Allah bu mutlu günleri size de tattırsın.

canıım ne çabuk geçmiş zaman(tabi birde sana sormalı)
demek oğluşunu kucağına aldın
çok sevindim Allahım hayırlı evlat etsin,sağlıkla büyüsün yavrun...

Canım Rzbbim sağlıklı sıhhatli Analı Babalı büyütmeyi nasib etsin. Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlısı ile bu sevgiyi tattırsın.
oğluşun adı ney canım?

arkadaşlar, topiği taa baştan bayaa bi sayfa okudum, sonbra meraktan sona baktım, bebişi olan arkadaşlara hayırlı, uzun ömürlü evlatlarınızın olmasını Rabbimden diliyorum....bende yorgun savaşçılardan biriyim, 3. yılımın içindeyim evliliğimde hiç korunmadım, 3 negatif aşılamam var.
eşimin sayı hareketlilik azlığı ve morfoloji bozukluğu var, %3 bakılmıştı ilk spermioğramda fakat sonrakilerde morfoloji bakılmadı, hatta bi doktor bana morfolojinin önemsizliğinden bahsetti!!!
eşime çoktandır takviye kullandırıyorum, ama olmuyor olmuyor olmuyor, yoruldum artık, tüpe yönleneceğim ama bazı sebeplerden dolayı sonraya erteledik, yaşım 31, yaşda geçiyor çoook sıkıldım artık yaa

canım limanım oğluşumun adını MEHMET KAAN koyduk. bugün 8. günümüz. dün sünnet oldu kurbanı kesildi. evde ismi okundu kulağına çok güzel duygular yaşatıyor. rabbime sonsuz şükürler olsun bu günleri yaşattı. dilerim rabbim tüm bekleyen dileyen arkadaşlarımın hepsine en hayırlı uğurlu zamanda bu güzel duyguları yaşatsın.

canım limanım oğluşumun adını MEHMET KAAN koyduk. bugün 8. günümüz. dün sünnet oldu kurbanı kesildi. evde ismi okundu kulağına çok güzel duygular yaşatıyor. rabbime sonsuz şükürler olsun bu günleri yaşattı. dilerim rabbim tüm bekleyen dileyen arkadaşlarımın hepsine en hayırlı uğurlu zamanda bu güzel duyguları yaşatsın.
baharcım canım benim, tebrik ederim oğlunun adı da çok güzelmiş canım arkadaşım..seni öpüyorum...

Ayyyy çok sevindim yaa... Hayırlı uğurlu olsun canım.... Allah uzun ömürler versin bebişinli size... :nazar::nazar::nazar::nazar:

degerli kader arkadaslarım çok şükür biz bebeğimize kavuştuk. inşallah rabbim sizlere de en yakın zamanda tattırsın bu güzel duyguları.... bu sayfaların dili var neler çektik, ne hayal kırıklıkları ne umutlar ne bekleyişler... darısı size inşallah, canı gönülden diliyorum bunu.

huuuu kimse yok mu ? nerelerdesiniz eski dostlar? çok özledim sizi haberlerinizi merak ediyorum. bade neris melish love27 liman maria ve aklıma şimdi gelmeyenler iki çift sohbet edelim.

ıyı aksamlar kızlar belkı bızım durum sıze ornek olur su anda Rabbıme skurler olsun hamıleyım kızımızı beklıyoruz hayırlısıyla kucagıma alacagım gunu beklıyorum...bızım durum soyleydı morfolojı bazen %1 bazen 0 oluyordu hamıle kaldıgın ay hangısıne rastgeldı bılmıyorum ılerı hareketlı 0dı, sayıda 4-5 mılyon arasında gıdıp gelıyordu bu degerlerle kendılıgınden hamıle kadım cok sukur

oh çoook şükür yaaa. bu bana umut oldu. benim eşimin morfoloji %6 iken tam aşılama günü %0'a düştüğünü öğrendik. çok moralimiz bozulmuştu.bu iyi geldi.

oh çoook şükür yaaa. bu bana umut oldu. benim eşimin morfoloji %6 iken tam aşılama günü %0'a düştüğünü öğrendik. çok moralimiz bozulmuştu.bu iyi geldi.

orkidecim biziminkine de bakmadılar biliyr musun aslında bakmaları gerekiyordu ama karambole getirdiler.

Back
X