evet ciddi yumurta gelişme problemi vardı.adet görmem 2-3 ayı buluyodu. ve ultrsaonlarda hiç doğru düzgün yumurta gözükmüyodu.filmi çektirmeden bir önceki ay klomen ve yumrta takibi ile pregnyl yaptırmıştım ama klomene rağmen yumurta gelişimim kötüydü. doktorum daha önce rahim filmi önermişti, filmsiz bu hormonları kullanmamın doğru olmadığını söylemişti ama ben yalvar yakar bir kez denemek istemiştim sırf filmden korktuğum için.olmazsa film çektirip daha ileri tedaviler için özele başvurmayı planlamıştım ve doktorum da bunu biliyodu. o yüzden o ay olmayınca bana 'gittiğin doktora klomenle beklediğimizden çok daha az cevap aldığımızı söyle, ona göre bir yol çizin' demişti. filmden sonra gebelik şansımın artacağını hiç ummuyordum çünkü benim yumurtam yoktu, yollar açılsa ne olcak diyodum.
filmin çekildiği ay hamile kaldım.yani filmden sonra hiç adet görmedim. filmi doktora götürdüğümde bir sonraki adetinde gel tedavi başlayalım demişti ama bir sonraki adetim olmadı.yumurtalara zararı yok filmdeki ilacın. filmi çeken doktor da bu ay şansınız artıyo günaşırı ilişki deneyin demişti hatta. açıkçası günelri tam hatırlayamıyorum. ama film adeimin tam haftasında çekildi. sanırım filmden yaklaşık 5 gün sonra falandı.3 gün hergün denedik. eşim günaşırı olayına artık inanmadığını söylüyodu çünkü pregnylden sonra da günaşırı denemiştik, tutturamadık. en doğrusu eğer düzenli adetleriniz varsa bi sonraki adetinize tam 14 gün kala civarında çalışmakmış. ama benim adetlerim hiç düzenli değildi ve hamile kaldığım ay 13-18. günler civarı sıkı çalışmıştık.. Çok mu yazdım? kusura bakma. bu bebek işinin insanın kafasına nasıl takıldığını biliyorum ya, bildiğim en ufak şeyi bile paylaşmak istiyorum belki yardımı olur diye..:)