Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özelden yazmama site izin vermiyor..:(
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. İnşallah siz de en kısa zamanda sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz. şu an neler yaşadığınızı çok çok iyi anlıyorum, çünkü çok kısa bir süre önce ben de aynıydım. çok çok umutsuzluğa kapıldığım, asla çocuğum olmayacığına emin olduğum ve gecelerce ağladığım oluyodu.görümcem hamile olduğunu çok kötüyüm ben diye bir ay benden saklamış. o kadar yani. ama hepsi geçiyo, öyle ya da böyle bu bebişler bir şekilde gerçekten en uygun zamanı kollayıp geliyolar. o yüzden ne olur rahat olmaya çalışın, zamana bırakın..bol bol şans diliyorum.
sorularınıza gelince. eşimin sayı ve hareket iyiydi. sayı 70 milyondu,hareket de ileri hızlı %20, ileri yavaş %32 idi. normal morfoloji %1'di. son ay, yani hamile kaldığım ay keçiboynuzu kürü yapmıştım 1 hafta. tarifini internetten kolayca bulursunuz. hatırladığım kadarıyla 5-6 keçiboynuzunu kırıp yarım litre suda 5 dakika kaynatıyodunuz. 20 dakika da dinlendirdikten sonra sabah akşam aç karnına içiyordu. bu tarif sonra 3 ay daha sadece akşamları olarak devam ediyodu sanırım. ebnim eşim o kadar çok şikayet etti ki sadece 1 hafta yaptık. bir de başka topiklerde yazmıştım ama görmemiş olabilirsiniz. ben eylül ayından beri glifor diye bi ilacın 1000liğinden sabah yarım, akşam yarım içiyodum. bu ilaç pkos nedeniyle yumurtlama sorunu olanlarda bir şekilde yumurtlamayı düzenliyomuş. kullanmıyorsanız doktorunuza danışın, bunu bi hatırlatın. bu konuda bilgisi yoksa (yeni bi bilgiymiş, bütün kadın doğumcular bilmiyor) başka bir kadın doğumcu da deneyin gerekirse. ben bu ilacın bu durumda kullanıldığını (normalde şeker ilacıymış) ilk burda okuyup doktoruma danışmıştım ve aslında evet diyerek ilacı başlattı. 3-4 ayda ancak etki gösteriyormuş ama, yani sabırlı olmak lazım.
bu arada eşinin sayı, morfoloji ve hareketlilik sorunu olan bir arkadaşım da tüp bebek yoluyla hamile kalmıştı.şu an bebeği 7 aylık. yani aslında en kötü görünebilen durumda bile umut hep var. öyle ya da böyle sizin de günün birinde çocuk sahibi olma ihtimaliniz %95'ten fazla..
ben de çok uzun yazdım, kusura bakmayın..ama yardımı olabilecek bütğn bildiklerimi söylemek istiyorum ki en güzel anda bebişiniz gelsin..:))

güzel dileklerin için çok çok sagol allah razı olsun canım.yorulmadan yazmışsın uzun uzun ben 3 yıldır glukofen içiyorum canım sabah 1000mg akşam 1000mg adetlerimi ilk zamanlar düzenledi ama sonra sapıttı yine adetler.ben çok şükür iğneyle yumurtlayabiliyorum yumurtam büyüyor yani ama eşimde sorun olunca hep tedavim yarım kaldı benim eşimde pek inattır pek ilaç ve kür pek içmez ama su 1haftadır keçiboynuzu kürü içiyor ama ıhlamurla atıyorum çok az anca böyle içiyor olsun bunada şükür hiç yoktan iyidir birde vitamin ilaçları kullanıyor bakalım nasıl etkisi olcak sizin değerleriniz çok iyi :nazar: bizde ielri hareketli 0 malesef:31: en son çözüm tüp bebek tabikide .bu yolda allah yardımcımız olsun çok sagol canım rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:16:

kızlar konuyu hortlatıyorum... ben sıfır morfoloji ile doğal yoldan hamile kaldım...Rabbim OL dedikten sonra morfoloji sperm yumurta hepsi bahane..inşallah Rabbim devamını getirir...umudunuzu kaybetmeyin.:34:

kızlar konuyu hortlatıyorum... ben sıfır morfoloji ile doğal yoldan hamile kaldım...Rabbim OL dedikten sonra morfoloji sperm yumurta hepsi bahane..inşallah Rabbim devamını getirir...umudunuzu kaybetmeyin.:34:

Maşallah, 0 morfolojiyle hem de doğal yollardan hamile kaldınız demek, Allah tamamına erdirsin, benim eşimin de morfoloji 0 ancak bizde sayı ve harekette yetersiz, inşallah önümüzdeki ay tüp bebek deneyeceğiz, herhalde sizde sayı ve hareket problemi yoktu. Rabbim bana ve tüm isteyenlere de nasip eder inşallah...

Maşallah, 0 morfolojiyle hem de doğal yollardan hamile kaldınız demek, Allah tamamına erdirsin, benim eşimin de morfoloji 0 ancak bizde sayı ve harekette yetersiz, inşallah önümüzdeki ay tüp bebek deneyeceğiz, herhalde sizde sayı ve hareket problemi yoktu. Rabbim bana ve tüm isteyenlere de nasip eder inşallah...

en son tahililde sayı 69 milyon hareket %34 dü...morfoloji hep sıfır çıkıyordu.ama önemli olan o 1 tane sperm.tüp bebek yaptırmadan 1 ay önce hamile kaldım...2 yıl bekledim inş sizin hemen olur

en son tahililde sayı 69 milyon hareket %34 dü...morfoloji hep sıfır çıkıyordu.ama önemli olan o 1 tane sperm.tüp bebek yaptırmadan 1 ay önce hamile kaldım...2 yıl bekledim inş sizin hemen olur

Nazo tatlim.cok sevindim.ileri harekt mi yuzde 34du.yoksa ileri arti yavas mi

Merhaba şuan eminimki eşinin değerlerinde morfoloji sperm sayısı hareketlili düşük olduğunda ilk bakılan sitelerden biri burası benim esiminde değerleri düşük cıktı morfoloji 0 hızlı hareketlilik 8 sperm sayısı 37 milyon cıktı ve bize dediler ki çok zor aşılama bile yapmayın direk tup bebek dediler. Sonra bu sitede açılmış bu konuyla ilgili tüm yorumları okudum ve moralimiz gerçekten düzeldi hemen ilaç tedavisine ve kürlere başladık 03 ocak 2019 da ve olmadığı için 3 ay bu kürleri yapıcaz diye sartlamistik kendimizi bende buarada rahim filmi cektirdim sorun cikmadi ve şubat ayinda hemen hamile kaldım ve inanın zaten olmuyor hemen de olmaz diye 2 yada 3 kez ilişkiye girmiştik bebegimin hangi tarihte olduğunu da biliyorum :anneadayı:
Buraya yazmamdaki neden hemen doktorlara inanıp kendinizi üzmeyin siz tedbirinizi alin takdiri allaha birakin inşallah allahim isteyen herkese en kısa sürede Bebisler nasip etsin 🙏

Merhaba şuan eminimki eşinin değerlerinde morfoloji sperm sayısı hareketlili düşük olduğunda ilk bakılan sitelerden biri burası benim esiminde değerleri düşük cıktı morfoloji 0 hızlı hareketlilik 8 sperm sayısı 37 milyon cıktı ve bize dediler ki çok zor aşılama bile yapmayın direk tup bebek dediler. Sonra bu sitede açılmış bu konuyla ilgili tüm yorumları okudum ve moralimiz gerçekten düzeldi hemen ilaç tedavisine ve kürlere başladık 03 ocak 2019 da ve olmadığı için 3 ay bu kürleri yapıcaz diye sartlamistik kendimizi bende buarada rahim filmi cektirdim sorun cikmadi ve şubat ayinda hemen hamile kaldım ve inanın zaten olmuyor hemen de olmaz diye 2 yada 3 kez ilişkiye girmiştik bebegimin hangi tarihte olduğunu da biliyorum :anneadayı:
Buraya yazmamdaki neden hemen doktorlara inanıp kendinizi üzmeyin siz tedbirinizi alin takdiri allaha birakin inşallah allahim isteyen herkese en kısa sürede Bebisler nasip etsin 🙏
Rabbim ol deyince oluyor. Cok sevindim allah devamini erdirsin bizim de hersey normal sadece ileri harekette sikinti rabbim bana da tez zamanda ihsan etsin insallah 6 yildir bekliyorum🤲

Rabbim ol deyince oluyor. Cok sevindim allah devamini erdirsin bizim de hersey normal sadece ileri harekette sikinti rabbim bana da tez zamanda ihsan etsin insallah 6 yildir bekliyorum🤲
Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin canım umudunu kaybetme 🙏 buarada rahim filmi hiç çektirdin mi rahim filmi çekildikten sonra hamile kalma olasılığın çok artıyormuş ben cekildigim ay hamile kaldım

Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin canım umudunu kaybetme 🙏 buarada rahim filmi hiç çektirdin mi rahim filmi çekildikten sonra hamile kalma olasılığın çok artıyormuş ben cekildigim ay hamile kaldım
Cektirdim canim asilama bekliyorum reglime 2 gun var test yaptim foto atiyorum yardimci olur musunuz emin olamadim carsamba gitmem gerekiyir reglnin 2. Gunu gel dedi va mi sizce kahverwngi lekelenmem var

Eklentiler

• 20190408_194433.webp
    20190408_194433.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 121
2.evliliğim
2 kere korunurken hamıle kaldım. Ilkını bız aldırdık, 2. dogurmak nasıp olmadı 16 haftalık sonlandırıldı gebelık.

3 sene sonra korunmadıgımız ılk ay bos gebelık oldu.

1 sene sonra korunmadıgımız 2. ay hamıle kaldım. Ve oglum doğdu 16 aylık.

Ilk evlılıgımden de 9 yasında tup bebek olan bır oglum daha var.

Morfoloji 1 idi 2.eşimde, ilk eşimde de azospermia vardı.
Doktor bıze yıne tup bebek yapmak ıstedı , aynı doktor cunku. Ben ısrarla ıstemedım esımle 7 senedır evlıyız hayatımızda sadece 3 ay korunmadık ve toplamda 4 kere hamılelık yasadım . Acıklayamadıkları bır sekılde hemen hamıle kaldım ve saglıkla da dogdu.
Buarada aynı zamanda eşimde varikosel var, ameliyat fılan olmadı ama ikimizde ek bir tedavi görmedik.

Sonuç ne oldu peki çizgi görünüyor gibi ama merak ettim :110:
Test bozuk cikti canim ben durmadim tabi yine yaptim test o tek cikti ztn regl de gelmeye baslamisti smdi asilama oldu bgn cok umudum yok cnku hizli hareket 0 55 mlyon ileri 21 olarak enkejte edildi hc birseu hssetmiyorim 😶

Test bozuk cikti canim ben durmadim tabi yine yaptim test o tek cikti ztn regl de gelmeye baslamisti smdi asilama oldu bgn cok umudum yok cnku hizli hareket 0 55 mlyon ileri 21 olarak enkejte edildi hc birseu hssetmiyorim 😶
Olumsuz düşünme sen allahtan ümit kesilmez inşallah hayırlı haberlerini alırız :KK54:

Back
X