Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldın öncelıkle canımsanırım cevabı olmayan bi durum forumda da çok net bilgi yok hatta doktorlarda bile yok Allah büyük
sanırım cevabı olmayan bi durum forumda da çok net bilgi yok hatta doktorlarda bile yok Allah büyük
senin hic gebeligin oldu mu
sizin de mi %o
3 kere kendiliğinden gebeliğim oldu.tüp bebeğimiz tutmadı.Allah büyük.eşim tedavi oluyor
canım ,ımcı yontemi olan bı merkez deneseydın keşke ,spermler 6000 kat buyutuluyor bu yöntemle dna hasarı olup olmadığı görülebiliyor ,yanı morfolojı sorunu ortadan kalkmış oluyor,merkezınde bu yontem yok mu acaba?morfoloji bence en zoru direk tedavisi yok ama inişler çıkışlar olur rakamlarda tüp bebek tedavimizin tutmama nedeni morfoloji offf
kızlar hoş geldınız ben tup denemesı ve kımyasal gebelık sonrası doğal yöntemlerı araştırmaya başladım..
elalem gıder mersıne ,seminay gıder tersıne
napalılm morfolojı yı ogrendık paldır kuldur kendımızı tup bebek merkezınde bulduk,
ama ben bunun aşılabıleceğine ınanıyorum ,kendılığınden gebe kalanlar var ,okumuşsunuzdur siz de ,ben de kendiliğinden gebe kalıcam inşallah
dun mevlananın su sözünü okudum ıçım yandı
KISMET ETMİŞSE MEVLA;
EL GETIRIR,YEL GETIRIR, SEL GETIRIR...
KISMET ETMEMİŞSE MEVLA;
EL GÖTÜRÜR,YEL GÖTÜRÜR,SEL GÖTÜRÜR....
inşş canımmm doğalından gelir bebişlerimiz bekletmedenn[/QU
sen ne kadar zamandır beklıyosun
neler denedın
,
canım ,ımcı yontemi olan bı merkez deneseydın keşke ,spermler 6000 kat buyutuluyor bu yöntemle dna hasarı olup olmadığı görülebiliyor ,yanı morfolojı sorunu ortadan kalkmış oluyor,merkezınde bu yontem yok mu acaba?
inşş canımmm doğalından gelir bebişlerimiz bekletmedenn[/QU
sen ne kadar zamandır beklıyosun
neler denedın
,
mrb canım yaklaşık 2 yıldır istiyoruz bebek yapmadığım şey kalmadı desem yeridir.eşimin fsh düşük ocakda ankaraya gidecez doktora bakalım oda hasar testi yapacak artık duruma göre bi tedavi planlanacak ama kesinlikle 2013 boş geçirmek istemiyorum zaten takviyeler alıyo şimdi eger biraz olsun düzelme olursa hemen tüp deneyecem inş gerek kalmaz ama artık beklemekde istemiyorum açıkcasıı
canım ben şu an tüp bebek tedavisi görüyorum. haftaya opum ve transferim olacak. spermler imciyle seçilecek, zaten merkez seçerken de bir tek bu cihazın olduğu yerlerle görüştüm. sadece kendi doktorum değil diğer merkezlerde de bu yöntemi uygulayan doktorlar bana " spermleri imciyle seçsek de dna hasarınızı göremeyiz. sadece morfolojisi bozuk olan spermi ayırabiliriz" dedi. ayrıca her morfolojisi bozuk sperm dna hasarlı olacak diye bir kural yokmuş. keza morfolojisi sorunsuz görünen bir spermde de dna sorunu olabiliyormuş. yani morfolojisi bozuk bir spermle mikroenjeksiyon yapıp, dnası sorunlu olmadığından yine de embriyo oluşabiliyor. ama dnası bozuk bir sperm genelde embriyo oluşmasına da engel oluyor. ya da oluşsa da genetik sorunlardan dolayı ileride düşüklere sebep olabiliyor. sonuç olarak bu işler biraz kader ksımet ve embriyoloğun maharetine kalmış durumda. yok biz gidelim önce dna hasar tespiti yaptıralım tedavi olalım sonra tüp yaptıralım derseniz de tedaviyle illa düzeleceksiniz diye bir kural yok.