Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim eşimin sayı da norfoloji de böyleydi sayı bazen 260 Milyon bile çıktı morfoloji 1-2 arası çıkıyordu. Ama ileri hızlısı da düşüktü o da %5 oldu en fazla ama normal yolla gebelik oluşmadı 18 ay aşılama da tutmadı. tüp bebek yaptık
Benim eşimin de düşüktü. Varikosel ameliyatı oldu 3 ay sonra gebe kaldım. Sonra kalbi durdu. Tekrardan gebe kalamadım. Tüp benek sürecindeyim.morfoloji %2 ileri hız %7
Toplam sperm sayısı 40.000
1 mt 10.000 oranlarımız düşük.
Benim eşimin de düşüktü. Varikosel ameliyatı oldu 3 ay sonra gebe kaldım. Sonra kalbi durdu. Tekrardan gebe kalamadım. Tüp benek sürecindeyim.morfoloji %2 ileri hız %7
Toplam sperm sayısı 40.000
1 mt 10.000 oranlarımız düşük.
Bizim de benzer. Sperm 21 milyona düşmüş geçen sene 80 milyondu.
İleri hareket 9 yavaş hareket 20 morfoloji 1
Sayı ve morfoloji çok düşük. Bugün aşılama oldum ama sanırım hiç şansımız yok
Bizim de benzer. Sperm 21 milyona düşmüş geçen sene 80 milyondu.
İleri hareket 9 yavaş hareket 20 morfoloji 1
Sayı ve morfoloji çok düşük. Bugün aşılama oldum ama sanırım hiç şansımız yok
Allah ol derse olur canım kafana takma
Benim arkadaşımın morfolojisi %3 ileri hız %5 iken hamile kaldı. Düzenli spor sayesinde.
Bence spor be kilo oldukça etkili eşi 7 kilo verdi ve hemen hamile kaldı.
Benim eşimin sayı da norfoloji de böyleydi sayı bazen 260 Milyon bile çıktı morfoloji 1-2 arası çıkıyordu. Ama ileri hızlısı da düşüktü o da %5 oldu en fazla ama normal yolla gebelik oluşmadı 18 ay aşılama da tutmadı. tüp bebek yaptık