Benim de iki tane kurtajim oldu 6. Ve 72 kez hamile kaldım 9 haftalık ve 15 haftalık bebeklerimin ikisinin de kalbi durdu artık çok yıprandım dayanacak gücüm de kalmadı eşim spermiogram yaptırdı sperm sayısı 37.000.000 total sperm sayısı 74.000.000 canlı % 94 cansız %96 morfoloji % 3 çıktı üroloji normal diyor morfolojiyi sorduğumda ise morfoloji kötü olsa döllenme hiç olmazdı diyor kızlar bilen biri varsa yardım edin ne olurmorfolojiden mi bebeklerimin kalbi duruyor
Çok teşekkür ederim senden gelecek haberi büyük bir umutla bekliyorum allahım yardımcımız olsun...Benim de iki tane kurtajim oldu 6. Ve 7
Haftalarda bende hafif derece de pihtilasma cikti esiminde morfolojisi dusuk cikti ilk testte 1 morfoloji 20 hiz sperm toplam 21 milyondu 3 ay sonra 3 morfoloji 93 milyon sperm 38 de hız cikti bizde celalettin peruya gidecektik vazgectik onlarin randevu ileri tarihe verdiler cunku beklemek istemedim kaan aydosa da 3 ay önceden almıştım randevu aradilar sali günü gidiyorum seni de bilgilendiririm
Amin inşallah bizlerin durumları aynı gibi birde sizde varikosel varmı baktırdınız mıÇok teşekkür ederim senden gelecek haberi büyük bir umutla bekliyorum allahım yardımcımız olsun...
doktorlar gebelik olduğu için varikosel olmaz diyorlar... o yüzden spermiogramdan başka test yaptırmadık henüzAmin inşallah bizlerin durumları aynı gibi birde sizde varikosel varmı baktırdınız mı
bende şimdi kaan aydosu aradım ama randevu almayı geç telefonu bile düşüremedim hep meşgulBenim de iki tane kurtajim oldu 6. Ve 7
Haftalarda bende hafif derece de pihtilasma cikti esiminde morfolojisi dusuk cikti ilk testte 1 morfoloji 20 hiz sperm toplam 21 milyondu 3 ay sonra 3 morfoloji 93 milyon sperm 38 de hız cikti bizde celalettin peruya gidecektik vazgectik onlarin randevu ileri tarihe verdiler cunku beklemek istemedim kaan aydosa da 3 ay önceden almıştım randevu aradilar sali günü gidiyorum seni de bilgilendiririm
Ama bizimde oluştu gebelik bizde çıktı varikosel. Elle yok sadece ultrason da görünüyor. Sizde bir çektirin ultrason.doktorlar gebelik olduğu için varikosel olmaz diyorlar... o yüzden spermiogramdan başka test yaptırmadık henüz
Sabah erken saatlerde arayın bence düşer o zaman sizin için sorarım randevu olayını isterseniz.bende şimdi kaan aydosu aradım ama randevu almayı geç telefonu bile düşüremedim hep meşgul
hangisi doğru acabaAma bizimde oluştu gebelik bizde çıktı varikosel. Elle yok sadece ultrason da görünüyor. Sizde bir çektirin ultrason.
Her gün baska bir seyler çıkıyor karşımıza .. başka uroloji doktoruna da gorundunuz muhangisi doğru acaba
bizimde elle muaynede başlangıç çıktı
ama ultrasonda yok
2 tanesi yok dediHer gün baska bir seyler çıkıyor karşımıza .. başka uroloji doktoruna da gorundunuz mu
Varsa bile küçüktür ameliyat demezler değerleriniz nasil sizin sorun neydi2 tanesi yok dedi
en sonuncusu var dedi
başlangıç dedi zatenVarsa bile küçüktür ameliyat demezler değerleriniz nasil sizin sorun neydi
Insallah bir an önce geçer gider bbaşlangıç dedi zaten
lökosit vardı geçti
sayımız 12 milyion
ileri hız 0
yavaş hareketli ve yerinde toplam %35
morfoloji 0-1 arasında değişiyor
Bize de varikoseliniz yok dedi o beni cok rahatlatti ultrasonla herkesde çıkıyor dedi. Ameliyat olmayin dedi . Klomen verdi imprly verecekti elimizde promen k var diye o da olur ona devam edin dedi 11 nisan da mail uzerinden görüşeceğiz birde isirgan cayi keciboynuzu tozu kuru incir havuc uzum nohut bol bol tüketin dedi sigarayi birakin mumkunse dedi dna hasar testi istedi buyuk ihtimalle düşüklerinizin sebebi budur dedi bizim için ama cok ilgili bir doktor gercekten ikna edici sadece kafanız da ki tum sorular için bile gidilebilirbende şimdi kaan aydosu aradım ama randevu almayı geç telefonu bile düşüremedim hep meşgul
merhaba kaan aydos hocaya gittiniz ? beni de bilgilendirecektiniz ? biz de bu hafta sperm dna hasar testi yaptıracağız...Benim de iki tane kurtajim oldu 6. Ve 7
Yazdım aslında görmediniz sanırım.merhaba kaan aydos hocaya gittiniz ? beni de bilgilendirecektiniz ? biz de bu hafta sperm dna hasar testi yaptıracağız...
görmemişim kusura bakmayın bizde bu hafta dna hasar testini yaptıracağız bakalım ne çıkacak sonuç...Yazdım aslında görmediniz sanırım.
Bize de varikoseliniz yok dedi o beni cok rahatlatti ultrasonla herkesde çıkıyor dedi. Ameliyat olmayin dedi . Klomen verdi imprly verecekti elimizde promen k var diye o da olur ona devam edin dedi 11 nisan da mail uzerinden görüşeceğiz birde isirgan cayi keciboynuzu tozu kuru incir havuc uzum nohut bol bol tüketin dedi sigarayi birakin mumkunse dedi dna hasar testi istedi buyuk ihtimalle düşüklerinizin sebebi budur dedi bizim için ama cok ilgili bir doktor gercekten ikna edici sadece kafanız da ki tum sorular için bile gidilebilir
Birde dna hasar testi de çıkınca ona göre mail üzerinden görüşeceğiz değişiklik yaparsa yine bilgilendiririm.
Doktorunuz mu istedi ?görmemişim kusura bakmayın bizde bu hafta dna hasar testini yaptıracağız bakalım ne çıkacak sonuç...
hayır doktorumuz morfoloji kaynaklı olmadığını düşünüyor ben burada gördüm sperm dna hasar testini kendimiz yaptıracağızDoktorunuz mu istedi ?
Anladım aslında doğru yapıyorsunuz bizim sonuçlarda henüz çıkmadı çıktığında ve hoca ne yapmamızı söylediğinde tekrar buraya yazarım.hayır doktorumuz morfoloji kaynaklı olmadığını düşünüyor ben burada gördüm sperm dna hasar testini kendimiz yaptıracağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?