Erkek İnfertilitesi morfoloji % 3 iki kez bebeğin kalbi durdu :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

lavyu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
434
111
103
İstanbul
2 kez hamile kaldım 9 haftalık ve 15 haftalık bebeklerimin ikisinin de kalbi durdu artık çok yıprandım dayanacak gücüm de kalmadı eşim spermiogram yaptırdı sperm sayısı 37.000.000 total sperm sayısı 74.000.000 canlı % 94 cansız %96 morfoloji % 3 çıktı üroloji normal diyor morfolojiyi sorduğumda ise morfoloji kötü olsa döllenme hiç olmazdı diyor kızlar bilen biri varsa yardım edin ne olur :( morfolojiden mi bebeklerimin kalbi duruyor :(

ondan kaynaklansa döllenme hiç olmaz ki canım doktorun doğru söylemiş. genetik testlerinizi yaptırdınız mı

Belki DNA hasarı olabilir eşinizin spermlerinde ona da bi baktırın bence

ondan kaynaklansa döllenme hiç olmaz ki canım doktorun doğru söylemiş. genetik testlerinizi yaptırdınız mı
genetik testlerimizi yaptırdık temiz çıktı bende çok hafif pıhtılaşma çıktı onun için kan sulandırıcı iğne de kullandım ama yine durdu bebeğimin kalbi :( ölü yavrumu normal doğumla aldılar dayanamıyorum artık :(

genetik testlerimizi yaptırdık temiz çıktı bende çok hafif pıhtılaşma çıktı onun için kan sulandırıcı iğne de kullandım ama yine durdu bebeğimin kalbi :KK43: ölü yavrumu normal doğumla aldılar dayanamıyorum artık :KK43:
benimde 2 kürtajım var ilki geçen seneydi diğerinede 29 gün oldu. keşke elimizden bişey gelse ama gelmiyor acısını biz çekiyoruz kimse ne çektiğimizi bilmiyor.. gelen Rabbimden geliyor buna şükür diyip önümeze bakmamız lazım oturup karalar bağlarsak olan bize olur kimseye bişey olmaz. Rabbim tez zamanda hayırlısıyla gönlümüzün muradını verecek inşallah yılmak yok bizde anne olucaz ve bu günleri geride bırakıcaz

benimde 2 kürtajım var ilki geçen seneydi diğerinede 29 gün oldu. keşke elimizden bişey gelse ama gelmiyor acısını biz çekiyoruz kimse ne çektiğimizi bilmiyor.. gelen Rabbimden geliyor buna şükür diyip önümeze bakmamız lazım oturup karalar bağlarsak olan bize olur kimseye bişey olmaz. Rabbim tez zamanda hayırlısıyla gönlümüzün muradını verecek inşallah yılmak yok bizde anne olucaz ve bu günleri geride bırakıcaz
9 haftalık bebeğimde kürtaj olduğumda bu kadar etkilenmemiştim 15 haftalık normal doğum beni çok yıprattı rabbime şükür bugünleri de atlatıcaz inşallah bir gün biz de anne olucaz ama acım çok taze sanırım ve kendimi çok kötü hissediyorum araştırıp sebep bulmak istiyorum ama elimden gelen hiçbir şey yok :( spermden mi böyle oldu :(

nasıl baktırıyoruz o teste ? nerede yapılıyor bilginiz var mı ? eğer DNA hasarı varsa ne yapmamız gerekiyor yardımcı olur musunuz :KK43:
Ankara da Kaan aydos diye bir doktor var üroloji doktoru o bu DNA hasarını çok önemsiyor tekrarlayan düşüklerin sebebi olabilirmiş heryerden yapılmıyor heralde Ankara ve İstanbul diye duymuştum ama siz bulunduğunuz şehirde özel bir hastaneye sorun isterseniz yada o doktoru arayıp Bilgi alın antioksidan ve ilaç tedavisiyle baya düşüyormuş hasar bence o doktora da bi gidin eğer başka sorun yoksa

9 haftalık bebeğimde kürtaj olduğumda bu kadar etkilenmemiştim 15 haftalık normal doğum beni çok yıprattı rabbime şükür bugünleri de atlatıcaz inşallah bir gün biz de anne olucaz ama acım çok taze sanırım ve kendimi çok kötü hissediyorum araştırıp sebep bulmak istiyorum ama elimden gelen hiçbir şey yok :KK43: spermden mi böyle oldu :KK43:
bizler ne kötü günler geçiriyoruz ve üstesinden gelip normale dönüyoruz buda öyle olacak olmak zorunda. kimlerde ne dertler var onlar ne yapsın çok şükür herhalimize. Bizim durumumuzda binlercesi var Rabbim hepimizinde yüzünü güldürecek ben inanıyorum

Ankara da Kaan aydos diye bir doktor var üroloji doktoru o bu DNA hasarını çok önemsiyor tekrarlayan düşüklerin sebebi olabilirmiş heryerden yapılmıyor heralde Ankara ve İstanbul diye duymuştum ama siz bulunduğunuz şehirde özel bir hastaneye sorun isterseniz yada o doktoru arayıp Bilgi alın antioksidan ve ilaç tedavisiyle baya düşüyormuş hasar bence o doktora da bi gidin eğer başka sorun yoksa
siz de kaan aydos hocanın telefonu var mı ?

Geçmiş olsun benim dört bebeğimin kalbi durdu üstelik 5aylık oluyorlardı . Ve doktorlar nedenini bulamıyor.
Allah yardımcınız olsun... Yaşadıklarınız, yaşadıklarımız çok zor... bana da neden söylemiyorlar nasıl toparlandınız ? kaç ay korundunuz ? bana yardımcı olursanız çok sevinirim...

bizler ne kötü günler geçiriyoruz ve üstesinden gelip normale dönüyoruz buda öyle olacak olmak zorunda. kimlerde ne dertler var onlar ne yapsın çok şükür herhalimize. Bizim durumumuzda binlercesi var Rabbim hepimizinde yüzünü güldürecek ben inanıyorum
inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize...

ankaraya mı gitmemiz gerekiyor yani ?
Evet muayene olmak için Ankara’ya gitmek gerekiyor bulunduğunuz şehirde yaptırabiliyorsanız yaptırım hemen çıkan bir test değilmiş tabi bu bir ihtimal belki de normaldir hasar yoktur

2 kez hamile kaldım 9 haftalık ve 15 haftalık bebeklerimin ikisinin de kalbi durdu artık çok yıprandım dayanacak gücüm de kalmadı eşim spermiogram yaptırdı sperm sayısı 37.000.000 total sperm sayısı 74.000.000 canlı % 94 cansız %96 morfoloji % 3 çıktı üroloji normal diyor morfolojiyi sorduğumda ise morfoloji kötü olsa döllenme hiç olmazdı diyor kızlar bilen biri varsa yardım edin ne olur :KK43: morfolojiden mi bebeklerimin kalbi duruyor :KK43:
Düşüklere genetik test yapıldı mı ? Bazen testler temiz çıksada embriyonun bozuk oluyor genetiği 😕

Evet muayene olmak için Ankara’ya gitmek gerekiyor bulunduğunuz şehirde yaptırabiliyorsanız yaptırım hemen çıkan bir test değilmiş tabi bu bir ihtimal belki de normaldir hasar yoktur
test istanbulda yapılıyormuş 10 güne çıkıyormuş sonuç Kaan hoca ile internetten de iletişim kuranlar olmuş bu şekilde bakmaz mı ? ankaraya gitmek zor :(

test istanbulda yapılıyormuş 10 güne çıkıyormuş sonuç Kaan hoca ile internetten de iletişim kuranlar olmuş bu şekilde bakmaz mı ? ankaraya gitmek zor :KK43:
Bizde yazdık ama cevap vermedi öyle sanırım hastası olduktan sonra görüşüyorsun internette evet testler İstanbul Ankara’da yapılıyor demişlerdi bende tam bilmiyorum eğer istanbuldaysanız orda yaptırın iyi bir üroloji doktoruna gösterin çünkü Kaan aydos em az 2 aya randevu veriyor çok yoğunmuş

Back
X