Cnmm maşallah diyeyim öncelikle ... inşallah saglikli ve hayrli bi şekilde alirsn bebegni kucagina..bnm esiminde tüm degerlr sifir ne yapicgmzi bilemdk hemn keçiboynuzu na basladik inşallah işe yarar tekrar test yaptrcz. Yazarsan cok sevinirmm peki asilama mi yaptrdn yoksa dogalmi hamile aldin.. rabbim evladni sana bagslasn..bizlerede nasip etsin. Bekliyorum mesajini..ARKADAŞLAR hiç moralinizi bozmayın benşm eşiminde sperm değerleri herşey berbattı şu an galiba hamileyim pazartesi günü hamileliğim kesinleşecek bana dua edin eğer sıkıntı yoksa ne yaptığımızı ne kullandığımızı full anlatacam
Cnmm maşallah diyeyim öncelikle ... inşallah saglikli ve hayrli bi şekilde alirsn bebegni kucagina..bnm esiminde tüm degerlr sifir ne yapicgmzi bilemdk hemn keçiboynuzu na basladik inşallah işe yarar tekrar test yaptrcz. Yazarsan cok sevinirmm peki asilama mi yaptrdn yoksa dogalmi hamile aldin.. rabbim evladni sana bagslasn..bizlerede nasip etsin. Bekliyorum mesajini..
Bizimde morfoloji % 4 ileri hateketlilik % 0 di. Iki ayri doktor da asilama ile de dusuk ihtimal ama deneyelim dedi. Biz iki ay takviye alip bekledik. 2. Ay hamile kaldim. Bi karisim kullandim ben isterseniz onu da yazayim size. Rahmi tamamen temizleyip yumurtalari buyutup catlatiyomus. Kullanirken gercekten de 1 ay boyunca iltihap attim 2. Ay hamile kaldim.biz %1 morfolojiyle yaptırdık aşılamayı ama aşılmadan önce bilmiyorduk o kadar düşük olduğunu aşılamadan önceki son testte %5 çıkmıştı çünkü.ama maalesef sonuç negatif.tabi bizim ileri hareketli sayımız da %0dı. eğer sayı ve hız sorununuz yoksa biraz takviye ya da sağlıklı beslenip morfolojinin biraz daha düzelmesini bekleyip yaptırabilirsiniz aşılama.
Bizimde morfoloji % 4 ileri hateketlilik % 0 di. Iki ayri doktor da asilama ile de dusuk ihtimal ama deneyelim dedi. Biz iki ay takviye alip bekledik. 2. Ay hamile kaldim. Bi karisim kullandim ben isterseniz onu da yazayim size. Rahmi tamamen temizleyip yumurtalari buyutup catlatiyomus. Kullanirken gercekten de 1 ay boyunca iltihap attim 2. Ay hamile kaldim.
Sagol canim allahim herkese nasip etsin insallah. Esim duzenli olarak evicap e vitamini, cinko hapi, keciboynuzu kürü ve arisutu bal polen karisimi kullandi. Ben de aktarin yaptigi bi karisimi kullandim ve bence o da cok ise yaradi. Çünkü temizlendigimi hissettim.
Canim karisimi onceki mesajda yazdim. Hayir ben de bilinen bi sikinti yoktu. Ama bana yasli bi akrabamiz sende hic sikinti yoksa kocanda az bi sperm bile olsa gebe kalirsin demisti. Ben de düşündüm az bi iltihap, mantar ya da birliktelikte gelen sivi da engelleyebiliyo hamileligi. Testlerde herhangi bi iltihap gorunmemesine ragmen bir ay iltihap attim. Bilmiyorum tabi esimin kullandiklari da vesile olmustur bu karisimda olmustur diye dusunuyorum.
evet canım yazmışsın şimdi gördüm.canım sen bu karışımı nerede yaptırdın.adını ya da telefonunu özelden yazarmısın?şimdi burada gramajlar yazılmamışya aynı kşi hazırlayıp bize de gönderse daha iyi olur sanki.
canim sogan kuru de cok ici temizliyor diyolar denedinmi ?? bende hic yapmadim ama aklimda sogan kuru rahmi temizliyor deniliyor deneyebilirsin aslinda ..
Canim ben daha cok yeniyim o yuzden ozelden yazmaya calisacagim telefonunu.canim sogan kuru de cok ici temizliyor diyolar denedinmi ?? bende hic yapmadim ama aklimda sogan kuru rahmi temizliyor deniliyor deneyebilirsin aslinda ..
Canim ben daha cok yeniyim o yuzden ozelden yazmaya calisacagim telefonunu.
Karamanoglu baharat lokman hekim diye bir yer. Ankarada iki tane subesi var. Internetten baktim da simdi cikiyor hemen numarasi falan.
Karamanoglu baharat lokman hekim diye bir yer. Ankarada iki tane subesi var. Internetten baktim da simdi cikiyor hemen numarasi falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?