Erkek İnfertilitesi morfoloji % 3 :( malesef aşılama ile sonuç alabilirmiyiz ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

duru_veda

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
1
0
6
35
Gaziantep
merhaba arkadaşlar biz 2 yıllık evliyiz eşimin morfoloji % 3 çıktı diğer spermiyogram sonuçları gayet iyi.. aşılama yaptırcaz bu ay.. umut varmıdır sizce

biz %1 morfolojiyle yaptırdık aşılamayı ama aşılmadan önce bilmiyorduk o kadar düşük olduğunu aşılamadan önceki son testte %5 çıkmıştı çünkü.ama maalesef sonuç negatif.tabi bizim ileri hareketli sayımız da %0dı. eğer sayı ve hız sorununuz yoksa biraz takviye ya da sağlıklı beslenip morfolojinin biraz daha düzelmesini bekleyip yaptırabilirsiniz aşılama.

ARKADAŞLAR hiç moralinizi bozmayın benşm eşiminde sperm değerleri herşey berbattı şu an galiba hamileyim pazartesi günü hamileliğim kesinleşecek bana dua edin eğer sıkıntı yoksa ne yaptığımızı ne kullandığımızı full anlatacam

Cnmm maşallah diyeyim öncelikle ... inşallah saglikli ve hayrli bi şekilde alirsn bebegni kucagina..bnm esiminde tüm degerlr sifir ne yapicgmzi bilemdk hemn keçiboynuzu na basladik inşallah işe yarar tekrar test yaptrcz. Yazarsan cok sevinirmm peki asilama mi yaptrdn yoksa dogalmi hamile aldin.. rabbim evladni sana bagslasn..bizlerede nasip etsin. Bekliyorum mesajini..

valla canım 15 gün keçiboynuzu yaptık testislerinin ağrıdığını soyledi kestik

eşim proxeed kullandı sabah suyla içti akşam portakal suyuyla sabahları 1 tane supradyn all day ve aksu vitalin kırmızı kore gingsengi 2 tane alıyodu öğlenleri hardline nutritional ın aol (arginine ornitin lisin) aldı akşamlar portakal suyuyla 1 evicap 400 1 zinco aldı iş yerine kuru üzümlü lokum ceviz fıstıklı karışık çerez almış onu yiyodu akşamlarıda fındık kaju fıstık 1 kase küçük bi kasede ayçekirdeği yedi haftada 1 yada iki kez azıcık bi balla birazcık çakşır kökü tozu yedi her yemekte marul maydonoz salatalık yeşillik yaptık kesinlikle hazır birşey yemedi (salam sucuk vs.) herşeyin doğalından sağlıklısından yedi meyve olarak kivi çilek muz mandalina blenderle sıvı hale getirdik 1 kaşıkta bal katıp içtik ama dediğim en önemlisi sağlıklı beslenme sperm değerlerimiz ml de 6 milyon toplam 15 milyon ileri hareket 0 yavaş hareket %10 morfoloji %20 ikinci ay spermiyogram çok az miktar sayı arttı diğerleri değişmedi 3 ay dolmadan da müjdeyi aldık darısı iseyen herkesin başınaaaaa

eşim aşılamanın da fiyatını sordu o gün müjde aldık doğal yoldan oldu inş. pazartesi tam kesinleşirde seviniriz dua edin bana

Bizimde morfoloji % 4 ileri hateketlilik % 0 di. Iki ayri doktor da asilama ile de dusuk ihtimal ama deneyelim dedi. Biz iki ay takviye alip bekledik. 2. Ay hamile kaldim. Bi karisim kullandim ben isterseniz onu da yazayim size. Rahmi tamamen temizleyip yumurtalari buyutup catlatiyomus. Kullanirken gercekten de 1 ay boyunca iltihap attim 2. Ay hamile kaldim.

canım hayırlı olsun.allah tamamına erdirsin inşallah.hem kendin için hem de eşin için neler kullandın yazarmısın?ben bu sıralar araştırma safhasındayım.eşim varikosel ameliyatı oldu 10 gün önce ona neler kullandırabileceğime karar vermeye çalışıyorum.

Sagol canim allahim herkese nasip etsin insallah. Esim duzenli olarak evicap e vitamini, cinko hapi, keciboynuzu kürü ve arisutu bal polen karisimi kullandi. Ben de aktarin yaptigi bi karisimi kullandim ve bence o da cok ise yaradi. Çünkü temizlendigimi hissettim.

Kizlar kullandigim karisimi da yaziyorum
1 kg karakovan bali
arisutu
polen
Ginseng
protein tozu
corek otu
isirgan tohumu
ovulasyon tozu
kethindi
havva tohumu

bu karisimdan sabah aksam bi kasik yedim. Karisimi 100 liraya yapmışti. Daha bitmeden hamile kaldim ama. Insallah size de sifa olur tez.zamanda hamis olursunuz

canım sen aktarın yaptığı karışımın içeriğini bliyormusun?bir de sende bir sıkıntı varmıydı yksa sadece takviye olsun diyemi verdi?bende bir sıkıntı yok sadece ben kendimde vajinal mantar olduğundan şüpheleneyiyorum.hani sende demişsinya temizlendiğimi hissettim diye.içeriğini bilyoyorsan yazarmısın canım?belki benimde kullanmam faydalı olabilir.

Canim karisimi onceki mesajda yazdim. Hayir ben de bilinen bi sikinti yoktu. Ama bana yasli bi akrabamiz sende hic sikinti yoksa kocanda az bi sperm bile olsa gebe kalirsin demisti. Ben de düşündüm az bi iltihap, mantar ya da birliktelikte gelen sivi da engelleyebiliyo hamileligi. Testlerde herhangi bi iltihap gorunmemesine ragmen bir ay iltihap attim. Bilmiyorum tabi esimin kullandiklari da vesile olmustur bu karisimda olmustur diye dusunuyorum.

evet canım yazmışsın şimdi gördüm.canım sen bu karışımı nerede yaptırdın.adını ya da telefonunu özelden yazarmısın?şimdi burada gramajlar yazılmamışya aynı kşi hazırlayıp bize de gönderse daha iyi olur sanki.

canim sogan kuru de cok ici temizliyor diyolar denedinmi ?? bende hic yapmadim ama aklimda sogan kuru rahmi temizliyor deniliyor deneyebilirsin aslinda ..

canim sogan kuru de cok ici temizliyor diyolar denedinmi ?? bende hic yapmadim ama aklimda sogan kuru rahmi temizliyor deniliyor deneyebilirsin aslinda ..

canım soğan kürünü denedim.ama bende hiçbir fark olmadı.belki işe yaradı belki yaramadı anlayamadım hiçbir şey.

Karamanoglu baharat lokman hekim diye bir yer. Ankarada iki tane subesi var. Internetten baktim da simdi cikiyor hemen numarasi falan.

Karamanoglu baharat lokman hekim diye bir yer. Ankarada iki tane subesi var. Internetten baktim da simdi cikiyor hemen numarasi falan.

canım peki bu karışımı kullanmaya başlamak için herhangi bir zaman varmı.hani adetin 3. günü gibi falan.ben şimdi adetliyim hemen başlamam mı gerek yoksa haftaya başlasam da olurmu?sen ne zaman başlamıştın kullanmaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…