Erkek İnfertilitesi Morfoloji arttirma

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Marla91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2019
213
113
53
34
Arkadaşlar doğal yoldan keçi boynuzu kürü ile morfoloji ve sperm sayısı, hareketlilik arttırılır mi ? Sadece alternatif yolla fayda sağlayan arkadaşlar süreci anlatabilir misiniz?

Canm sayı için keçiboynuzu ve l arginin desteği
Hareketlilik için l karnitin ve havuç suyu
Morfoloji için ise koenzim q10 takviyesi öneriiliyor..
Benm eşimde sayı iyi fakat hareketlilk ile morfoloji düşük biz yukarda bahsettklermi yapıyoruz bundan hariç bal polen arısütü ginseng ve propolis karışımı kullanıyoruz...

Ayrıca e vitamini ve çinko selenyum içeren multivitamin kullandır canm eşine... biz supradyn energy focus kullanıyoruz

Ayrıca e vitamini ve çinko selenyum içeren multivitamin kullandır canm eşine... biz supradyn energy focus kullanıyoruz
Teşekkürler canım ama eşimin hap içme fobisi var. Ameliyat, iğne herşeye tamam ama hap icemem diyor .çok sinir oluyorum.

Teşekkürler canım ama eşimin hap içme fobisi var. Ameliyat, iğne herşeye tamam ama hap icemem diyor .çok sinir oluyorum.
Ama bunları söylemen lazm içmesi lazm özellkle doktrlarn verdigi vitamnler proxed reprodom progeny gibi sperm kalitesi arttırıcılar hep hap

Ama bunları söylemen lazm içmesi lazm özellkle doktrlarn verdigi vitamnler proxed reprodom progeny gibi sperm kalitesi arttırıcılar hep hap

Evet çok denedi normal hapları da icemiyor. Çocukluktan bı fobi. İsimizi daha da zorlaştırıyor. Sigarayı da bırakamıyor. Resmen imkansizlastiriyor.

Bizimde ayni sekilde sayi hareket ve morfoloji sıkıntı keciboynuzu kuru sayiyi artiriyor havuc suyunuda denedik ama faydasi olmadi pek ama sayi artarsa morfoloji de degisirmis oyle okumustum bi yerde

Bizimde ayni sekilde sayi hareket ve morfoloji sıkıntı keciboynuzu kuru sayiyi artiriyor havuc suyunuda denedik ama faydasi olmadi pek ama sayi artarsa morfoloji de degisirmis oyle okumustum bi yerde
Yok cânm bizm sayımz gayet iyi ama morfoloji 1..bazende diyormki doktr demştki çocğu olan erkeklerin bile değerlerni ölçsek 1 2 çıkar bizm erkeklermzn ortlması öyledr heleki bu devrde demişti...o aklıma gelnce diyormki boşver ama biyandanda insanın kaderi kendi çabasına bğlıymış uğraşıcam diyorm

Evet bizede prof oyle dedi morfolojiye takilmayin zatem normali 3 dedi ama bazi yerlerde okuyorum morfoloji onemli bi etken bilemiyorum siz ne kadardir deniyorsunuz

Evet bizede prof oyle dedi morfolojiye takilmayin zatem normali 3 dedi ama bazi yerlerde okuyorum morfoloji onemli bi etken bilemiyorum siz ne kadardir deniyorsunuz
CANM BİZ OKADR PSİKOLOJK OLARK ZOR ZAMNLAR GEÇİRİYORZKİ...ASLINDA NİYETİMİZ BUAYDAN SONRA DENEMEKTİ AMA EŞİM SPERM TESTİ YAPTRMAK İÇİN MUAYENEYE GİTTİĞİNDE TEK YUMURTALKTA TÜMÖR TESPİT EDİLDİ VE AMLİYTLA ALINICAK DENDİ..AMELİYAT ÖNCESİ SPERM DONDURUN DEDİLER ONU HALLEDERKEN SPERM TESTİ YAPTIRDI 5 TÜP DONDURDUK BİZE TÜP BEBEK MERKEZDEKİLERDE PROBLEM YOK SADECE BİRZ HAREKET DÜŞK MORFOLJYE TAKLMAYIN DEDİ.. KORUNMAYI BİANDA BIRAKTIK 1 KERE YUMURTLAMAMA DENK GELDİİ...TABİ ŞUAN AMELİYAT OLALI 10 GÜN OLDU DAHA İLŞKİ OLMADI HENÜZ REGL OLDUM ÇÜNKÜ PATOLOJİDEN İNŞALLAH GÜZEL SONÇ GELİRSE KEMOTERAPİ ALMİCAK AMA BELKİ 1-2 DOZ VEREBİLİRLERMİŞ YANİ ALIRSA 1 YIL DAHA KORUNMAMZ GEREKİCEKMİŞ ....HERŞEY BİZM İÇİN KEŞKE KOCAM İYİ OLSUNNN HERŞEY OLURR BEN BEBEGİ ŞUAN EŞİM ÖNCELK OLDĞU İÇİN DÜŞNMÜYORUM AMA ONADA İYİ BAKMAK İSTİYORM OYUZDEN TAKVİYELERE DEVAMMMM
BOL VİTAMNLİ OLURSA KEMOTERAPİDE ALSA KOLAY ATLATIRZ DİYE DÜŞNÜYORUMMMM

Morfolojiniz kaç bilmiyorum ama benim eşim in %2iydi mesela ben doğal yollardan hamile kaldım morfoloji kolay kolay değişmiyor sayı 20 milyonlrdan 60 milyona çıkmıştı bir ara bir ilaç kullanmıştı ama morfoloji hiç değişmedi

Canım cok gecmis olsun insallah sonucunuz guzel cikartabi kı herseyden once saglik olmazsa cunku hicbir seyin bir anlami yok tez zamanda atlatirsiniz insallah bu sureci Allah yardimciniz olsun

Hangi ilaci kullanmisti acaba hızda sıkıntı var miydi bizimde morfoloji 1 degismiyo

Proxed kullanmıştı ve e vitamini bunun yanında keçi boynuzu nu kaynatıp iciriyordum pekmezini,kabak çekirdeği ceviz badem ama en etkilisi ilaç oldu bi anda 60 bin e cıktı sayı ama morfoloji aynı hız da bir sıkıntı yoktu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…