Erkek İnfertilitesi Morfoloji arttirma

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Peki keçiboynuzu kürünü günlük taze yapıyoruz . Keciboynuzunu bir kez mi kullanabiliriz her seferinde yeni mi koyuyorsunuz bir seferden fazla kullanılabilir mi aynı bitki
hep taze taze yapılmalı kuzum..yenileri ile

ilaç kullanmadınızmı hiç =?

Sonuçlar bunlar. Yorumlayabilirseniz cok makbule geçer
canım sonuçlar çok güzel.gerçekten 1 ayda 12den 18 e yükselmesi çok iyi birşey.Normalde çok zor düzelmesi morfoloji.Bizim sonuçların yanında seninki çok iyi.hiçbir destek olmadan hamie kalabilirsin : )

Hadi inşallah. Allah hepimize nasip etsin
canım sonuçlar çok güzel.gerçekten 1 ayda 12den 18 e yükselmesi çok iyi birşey.Normalde çok zor düzelmesi morfoloji.Bizim sonuçların yanında seninki çok iyi.hiçbir destek olmadan hamie kalabilirsin : )
Ha

Canım sizin değerler nasıl bilmiyorum ama benim uyguladığım şeyleri dene bi istersen umarım faydalı olur.

canım görüyorum ki hamilesin morfoloji sorunu varmış doğal yolla mı hamile kaldın merak ettim
evet canm doğal yolla kaldım hemde 2.denememizde...bence hiç sorun etme hiç kafaya takma..hemde ovulasyondan 2 gün önceki ilişkiyle kaldımmm allahıma şükürler olsun darısı senn başna inşallahhh...

Bizim de morfoloji %2 ve sayı oldukça iyi. Başka neler yaptınız? Varikosel var mıydı? Bize umut olabilirsin :)

Bizim de morfoloji %2 ve sayı oldukça iyi. Başka neler yaptınız? Varikosel var mıydı? Bize umut olabilirsin :)
Hayır varikosel yoktu sayı ve morfoloji sıkıntılıydı 1 aşılama 1 tüp ve klomen tedavisi gördüm hepsi negatif oldu artık boşverdim ve hemen ardından hamile kaldim

Hayır varikosel yoktu sayı ve morfoloji sıkıntılıydı 1 aşılama 1 tüp ve klomen tedavisi gördüm hepsi negatif oldu artık boşverdim ve hemen ardından hamile kaldim
Bitkisel bir kür ya da vitamin uyguladın mı peki? Morfoloji sıkıntıyken tüp bebek de pek tutmuyomuş diye duymuştum

Bitkisel bir kür ya da vitamin uyguladın mı peki? Morfoloji sıkıntıyken tüp bebek de pek tutmuyomuş diye duymuştum
Kür olarak keçi boynuzu kaynatıp iciriyordum eşime ve pekmezini işte badem kabak çekirdeği vs ama bunları kullanırken gebe kalmadım dediğim gibi artık her şeyi bosverdigimiz bir anda bu yapılanların hepsini kestiğimiz anda ve hiç beklemediğim bir zamanda gebe kaldım.Tek sebep stres öyle söyleyeyim ve o ay da hsg çekilmiştim ama temiz çıkmıştı zaten.

O dedigin takviyeler promotilde vardi onu iciriyorum birde ari sutu propolis nar suyu ve bolca havuc ins sonuc aliriz (bu arada sperm testi hic yaptirmadik henuz ben hamile kalamadikca )

O dedigin takviyeler promotilde vardi onu iciriyorum birde ari sutu propolis nar suyu ve bolca havuc ins sonuc aliriz (bu arada sperm testi hic yaptirmadik henuz ben hamile kalamadikca )
canm çok iyi ama o takvşyelern günlük min değerleri var...
arginin min1000mg
karnitin min 500 mg
q10 min 30 mg diye okumuştum..

şifa olsn inşallah hiç canını sıkma ben %1 morfoloji ve %18 ileri hareket %55 yerinde hareket ile hamile kaldım..ama çok şükür sayımız iyiydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…