- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
hep taze taze yapılmalı kuzum..yenileri ilePeki keçiboynuzu kürünü günlük taze yapıyoruz . Keciboynuzunu bir kez mi kullanabiliriz her seferinde yeni mi koyuyorsunuz bir seferden fazla kullanılabilir mi aynı bitki
maşallah kafanıza takmaz iseniz bu değerlerle hemencecik yumurta takibiyle hamile kalırsınız bizimki bunların yanında karınca bile değilSonuçlar bunlar. Yorumlayabilirseniz cok makbule geçer
ilaç kullanmadınızmı hiç =?Sabah kalkar kalkmaz ve akşam yatarken, 3 tatlı kasığı keciboynuzu özü, 1 bardak keciboynuzu kürü ve yanında kuru incir . Her akşam 1 kaşık ısırgan tohumu+bal ve Gün icerisinde de ısırgan otu çayı
canm değerleriniz müthiş olmuşş...bizde inşallah hareketle morfolojiyi düzeltrsekkkk güzel olucak
ilaç kullanmadınızmı hiç =?
Anladım canım hep yeni almak zorundayız yanihep taze taze yapılmalı kuzum..yenileri ile
canım sonuçlar çok güzel.gerçekten 1 ayda 12den 18 e yükselmesi çok iyi birşey.Normalde çok zor düzelmesi morfoloji.Bizim sonuçların yanında seninki çok iyi.hiçbir destek olmadan hamie kalabilirsin : )Sonuçlar bunlar. Yorumlayabilirseniz cok makbule geçer
Hacanım sonuçlar çok güzel.gerçekten 1 ayda 12den 18 e yükselmesi çok iyi birşey.Normalde çok zor düzelmesi morfoloji.Bizim sonuçların yanında seninki çok iyi.hiçbir destek olmadan hamie kalabilirsin : )
canım sonuçlar çok güzel.gerçekten 1 ayda 12den 18 e yükselmesi çok iyi birşey.Normalde çok zor düzelmesi morfoloji.Bizim sonuçların yanında seninki çok iyi.hiçbir destek olmadan hamie kalabilirsin : )
keçiboynuzu kürü ve vitamin ilacı kullanıyor eşim canım.Umarım yükselir bizimde morfolojiCanım sizin değerler nasıl bilmiyorum ama benim uyguladığım şeyleri dene bi istersen umarım faydalı olur.
canım görüyorum ki hamilesin morfoloji sorunu varmış doğal yolla mı hamile kaldın merak ettimney uyguladınız canm morfoloji çokiyi maşallah sayı için l arginin ve keçiboynuzu kullan
evet canm doğal yolla kaldım hemde 2.denememizde...bence hiç sorun etme hiç kafaya takma..hemde ovulasyondan 2 gün önceki ilişkiyle kaldımmm allahıma şükürler olsun darısı senn başna inşallahhh...canım görüyorum ki hamilesin morfoloji sorunu varmış doğal yolla mı hamile kaldın merak ettim
çok sağol canm =)Amin canım çok sevindim senin Adına
Bizim de morfoloji %2 ve sayı oldukça iyi. Başka neler yaptınız? Varikosel var mıydı? Bize umut olabilirsin :)Morfolojiniz kaç bilmiyorum ama benim eşim in %2iydi mesela ben doğal yollardan hamile kaldım morfoloji kolay kolay değişmiyor sayı 20 milyonlrdan 60 milyona çıkmıştı bir ara bir ilaç kullanmıştı ama morfoloji hiç değişmedi
Hayır varikosel yoktu sayı ve morfoloji sıkıntılıydı 1 aşılama 1 tüp ve klomen tedavisi gördüm hepsi negatif oldu artık boşverdim ve hemen ardından hamile kaldimBizim de morfoloji %2 ve sayı oldukça iyi. Başka neler yaptınız? Varikosel var mıydı? Bize umut olabilirsin :)
Bitkisel bir kür ya da vitamin uyguladın mı peki? Morfoloji sıkıntıyken tüp bebek de pek tutmuyomuş diye duymuştumHayır varikosel yoktu sayı ve morfoloji sıkıntılıydı 1 aşılama 1 tüp ve klomen tedavisi gördüm hepsi negatif oldu artık boşverdim ve hemen ardından hamile kaldim
Kür olarak keçi boynuzu kaynatıp iciriyordum eşime ve pekmezini işte badem kabak çekirdeği vs ama bunları kullanırken gebe kalmadım dediğim gibi artık her şeyi bosverdigimiz bir anda bu yapılanların hepsini kestiğimiz anda ve hiç beklemediğim bir zamanda gebe kaldım.Tek sebep stres öyle söyleyeyim ve o ay da hsg çekilmiştim ama temiz çıkmıştı zaten.Bitkisel bir kür ya da vitamin uyguladın mı peki? Morfoloji sıkıntıyken tüp bebek de pek tutmuyomuş diye duymuştum
Canm sayı için keçiboynuzu ve l arginin desteği
Hareketlilik için l karnitin ve havuç suyu
Morfoloji için ise koenzim q10 takviyesi öneriiliyor..
Benm eşimde sayı iyi fakat hareketlilk ile morfoloji düşük biz yukarda bahsettklermi yapıyoruz bundan hariç bal polen arısütü ginseng ve propolis karışımı kullanıyoruz...
canm çok iyi ama o takvşyelern günlük min değerleri var...O dedigin takviyeler promotilde vardi onu iciriyorum birde ari sutu propolis nar suyu ve bolca havuc ins sonuc aliriz (bu arada sperm testi hic yaptirmadik henuz ben hamile kalamadikca)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?