Erkek İnfertilitesi Morfoloji arttirma

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
SİZ HAMİLEYDİNİZ DİMİ DOĞAL YOLLAMI OLDU EKSTRA BİŞEY YAPTINZMI
Ben 1 tüp bebek 1 aşılama klomen tedavisi gördüm ondan önce bir sürü takviye aldık ben ve eşim ama hepsi olumsuz sonuçlandı 1 yıl sonra doğal yollardan hamile kaldım dogum yaptım şimdi minigim 7 aylik olacak allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Benim eşimde ilaca başladı bugun morfoloji artması için.Siz ikinci sperm testini kaç ay sonra yaptırdınız morfoloji düzelmiş mi diye kontrol için.Bizde o zaman gidelim tecrübenizden faydalanalım

Benim eşimde ilaca başladı bugun morfoloji artması için.Siz ikinci sperm testini kaç ay sonra yaptırdınız morfoloji düzelmiş mi diye kontrol için.Bizde o zaman gidelim tecrübenizden faydalanalım
Canm biz 1 yıl boyunca sürekli yaptırdık ama yukarıda yazdığım gibi morfoloji hiç düzelmedi hep aynı kaldı sayı arttı sadece ama morfoloji aynıydı.

sperm yenilenmesi için 90 gün şart cnm.. nettede araştırabilirsin en az 72 gün diyorlar..
bizde ilaç tedavisine başladık ve doktor 3 ay sonra yani 90 gün snra sperm testini tekrarlamaya gelceksiniz dedi.. ekim sonunda 3 ayımız bitiyor hayırlısıyla

hadi hayırlısı, inşallah güzel sonuçlar gelir canım Bizde aralıkta tekrarlayalım o zaman testi.Doktor bize ilacı yazıp gönderdi.Ne zaman baktırmak lazım bilgimiz yoktu çok teşekkürler canım cevapladıgın için

Rica ederm ama doktorunz mutlaka söyleneliydi.. Bazen anlamıorm bu doktorları.. Bu tedavilerde en az 3 ay ilaç kullanımı cnm.. Artık gidişata göre inş sonuçlanır

Rica ederm ama doktorunz mutlaka söyleneliydi.. Bazen anlamıorm bu doktorları.. Bu tedavilerde en az 3 ay ilaç kullanımı cnm.. Artık gidişata göre inş sonuçlanır
Bende anlamıyorum doktorları inan ki.Zaten psikolojik olarak zor bir durumda gidiyor çiftler. ekim sonunda güzel sonuçlar alırsın inşallah bize de umut olur

Peki keçiboynuzu kürünü günlük taze yapıyoruz . Keciboynuzunu bir kez mi kullanabiliriz her seferinde yeni mi koyuyorsunuz bir seferden fazla kullanılabilir mi aynı bitki

Merhaba kızlar, bizde de sayı problemi var. Esimin morfoloji 12 den 18 e cıktı 1 ayda

Sabah kalkar kalkmaz ve akşam yatarken, 3 tatlı kasığı keciboynuzu özü, 1 bardak keciboynuzu kürü ve yanında kuru incir . Her akşam 1 kaşık ısırgan tohumu+bal ve Gün icerisinde de ısırgan otu çayı
ney uyguladınız canm morfoloji çokiyi maşallah sayı için l arginin ve keçiboynuzu kullan

Bu arada canim morfoloji nedir ne degildir ile ilgili en ufak bir bilgim bulnmuyor ona göre :)

Hayır , çalışıyoruz canım :) ilk testte sayı ve degerler dusuk veya alt sınıra yakindi doktoe yeniden test istedi bu surecte de bunları tavsiye etti. Simdi 2. Test sonuclarını aldık. Anlıyorsanız benim icin yorumlamanız cok makbule geçer
Gerçekten çok iyi olmuş. Tebrikler. Peki bebeğiniz oldu mi

Sonuçlar bunlar. Yorumlayabilirseniz cok makbule geçer

Eklentiler

• Screenshot_20190829-144535.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 157
  • Screenshot_20190918-154249.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 141
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…