- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 34
SİZ HAMİLEYDİNİZ DİMİ DOĞAL YOLLAMI OLDU EKSTRA BİŞEY YAPTINZMIYazdığınız şeyin ne olduğunu bilmiyorum ama eşim ne kullandıysa hiç bose şekilde değişmedi morfoloji
Ben 1 tüp bebek 1 aşılama klomen tedavisi gördüm ondan önce bir sürü takviye aldık ben ve eşim ama hepsi olumsuz sonuçlandı 1 yıl sonra doğal yollardan hamile kaldım dogum yaptım şimdi minigim 7 aylik olacak allah isteyen herkese nasip etsin insallahSİZ HAMİLEYDİNİZ DİMİ DOĞAL YOLLAMI OLDU EKSTRA BİŞEY YAPTINZMI
Benim eşimde ilaca başladı bugun morfoloji artması için.Siz ikinci sperm testini kaç ay sonra yaptırdınız morfoloji düzelmiş mi diye kontrol için.Bizde o zaman gidelim tecrübenizden faydalanalımMorfolojiniz kaç bilmiyorum ama benim eşim in %2iydi mesela ben doğal yollardan hamile kaldım morfoloji kolay kolay değişmiyor sayı 20 milyonlrdan 60 milyona çıkmıştı bir ara bir ilaç kullanmıştı ama morfoloji hiç değişmedi
Canm biz 1 yıl boyunca sürekli yaptırdık ama yukarıda yazdığım gibi morfoloji hiç düzelmedi hep aynı kaldı sayı arttı sadece ama morfoloji aynıydı.Benim eşimde ilaca başladı bugun morfoloji artması için.Siz ikinci sperm testini kaç ay sonra yaptırdınız morfoloji düzelmiş mi diye kontrol için.Bizde o zaman gidelim tecrübenizden faydalanalım
sperm yenilenmesi için 90 gün şart cnm.. nettede araştırabilirsin en az 72 gün diyorlar..Benim eşimde ilaca başladı bugun morfoloji artması için.Siz ikinci sperm testini kaç ay sonra yaptırdınız morfoloji düzelmiş mi diye kontrol için.Bizde o zaman gidelim tecrübenizden faydalanalım
hadi hayırlısı, inşallah güzel sonuçlar gelir canımsperm yenilenmesi için 90 gün şart cnm.. nettede araştırabilirsin en az 72 gün diyorlar..
bizde ilaç tedavisine başladık ve doktor 3 ay sonra yani 90 gün snra sperm testini tekrarlamaya gelceksiniz dedi.. ekim sonunda 3 ayımız bitiyor hayırlısıyla
Rica ederm ama doktorunz mutlaka söyleneliydi.. Bazen anlamıorm bu doktorları.. Bu tedavilerde en az 3 ay ilaç kullanımı cnm.. Artık gidişata göre inş sonuçlanırhadi hayırlısı, inşallah güzel sonuçlar gelir canımBizde aralıkta tekrarlayalım o zaman testi.Doktor bize ilacı yazıp gönderdi.Ne zaman baktırmak lazım bilgimiz yoktu çok teşekkürler canım cevapladıgın için
Bende anlamıyorum doktorları inan ki.Zaten psikolojik olarak zor bir durumda gidiyor çiftler. ekim sonunda güzel sonuçlar alırsın inşallah bize de umut olurRica ederm ama doktorunz mutlaka söyleneliydi.. Bazen anlamıorm bu doktorları.. Bu tedavilerde en az 3 ay ilaç kullanımı cnm.. Artık gidişata göre inş sonuçlanır
ney uyguladınız canm morfoloji çokiyi maşallah sayı için l arginin ve keçiboynuzu kullanMerhaba kızlar, bizde de sayı problemi var. Esimin morfoloji 12 den 18 e cıktı 1 ayda
ney uyguladınız canm morfoloji çokiyi maşallah sayı için l arginin ve keçiboynuzu kullan
Nasıl o kadar yukselttiniz pekiMerhaba kızlar, bizde de sayı problemi var. Esimin morfoloji 12 den 18 e cıktı 1 ayda
Gerçekten çok iyi olmuş. Tebrikler. Peki bebeğiniz oldu miBu arada canim morfoloji nedir ne degildir ile ilgili en ufak bir bilgim bulnmuyor ona göre :)
Nasıl o kadar yukselttiniz peki
Farklı olabilir canım morfoloji %8 e kadar oluyor diye biliyorumZor yukselen birsey mi? Acaba farklı şeylerden mi bahsediyoruz
Gerçekten çok iyi olmuş. Tebrikler. Peki bebeğiniz oldu mi
canm değerleriniz müthiş olmuşş...bizde inşallah hareketle morfolojiyi düzeltrsekkkk güzel olucakSonuçlar bunlar. Yorumlayabilirseniz cok makbule geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?