- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
35 milyon sayı. Hız yazmıyor. Normal %55 çok iyi canımArkadaşlar sonuçlar ne diyor ileri hareket kaç anlamadım lütfen bir şey söyleyebilir misiniz ?
Tam hareketli dediği ileri hız olmuyor mu35 milyon sayı. Hız yazmıyor. Normal %55 çok iyi canım
Bilmiyorum canım böyle yazmıyor benim gördüklerim de İleri hız yazıyorTam hareketli dediği ileri hız olmuyor mubu testten bir şey anlamadım inanın ki dr da yoktu sadece test yaptırdık
Rica ederim canım ama değerleri çok iyi . Kaç aydır deniyorsunuzBende öyle biliyorum ilk kez böylesini gördüm sağıl canım
Ne macunu canımCanım 2 yıl olacak ama normalde ileri hızımı sıfırdı morfoloji de çok kötüydü 3 aydır macın kullandık yeni yaptırdım testi eski sonuçlar berbat bir de sigarayı bıraktı eşim
Canım hamilesin hayırlı olsun sen deyince Brezilya cevizini araştırdım da almaya karar verdik ama çok yeyince zararı oluyormuş ne kadar yiyordu eşinVay doktorlar bile artik bunlari oneriyorsa harika vall. Caksir haric herseyi yediriyorum esime birde size brezilya cevizi oneririm biraz pahali ama icinde ozellikle bol miktarda selenyum mevcut. Keciboynuzununda ezmesino aliyorum artk tadi efsane.
Canım hamilesin hayırlı olsun sen deyince Brezilya cevizini araştırdım da almaya karar verdik ama çok yeyince zararı oluyormuş ne kadar yiyordu eşin
İnşallah canım dua et bizede :)Valla ben ne var ne yok yedirdim
Aslinda sperm testi yaptirmamistik biz ama bence havuc, normal ceviz , brezilya cevizi , keciboynuzu ezmesi bunlari mutlaka kullanin gunde 4 u fln gecmeye gerek yok brezilya cevizinde. Birde promitil iciyoduk biz bu ay kari koca yani bi 15 tanesini icmisken yumurtlamam oldu onunda etkisi olabilir biraz. Birde ben bu ay maydanoz sut buharina oturmustum yani anlican herseyinyaptim:) darisi insallah basiniza canimm
İnşallah canım dua et bizede :)
Bizde promen k kullanmaya başlayacağız bu ay eşim şehir dışına çıkıyor pek bişey yapamam bavuluna ceviz fındık ne varsa koymayı düşünüyorum bide çakşır suyu alcam kendisi kaynatamaz gelene kadar onu kullansin diye
Bir dahaki sefere alabiliriz bu kez promen aldık bide OMEGA 3 aldıkIns hayirlisiyla alin haberleri bu arada hepsinin iceriklerinj karsilastirdim en yogunu promotiller akklinizda olsn♥
Bir dahaki sefere alabiliriz bu kez promen aldık bide OMEGA 3 aldık
İnşallah canım bide şey sorcam ne zamandır istiyodunuz sizBizde kari koca kullaniyoduk ekstra omega 3 cok faydali ♥ Hadi hayirli haberler insallah
Canım bebeğin hayırlı olsunArkadaşlar doğal yoldan keçi boynuzu kürü ile morfoloji ve sperm sayısı, hareketlilik arttırılır mi ? Sadece alternatif yolla fayda sağlayan arkadaşlar süreci anlatabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?