Erkek İnfertilitesi Morfoloji arttirma

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canm çok iyi ama o takvşyelern günlük min değerleri var...
arginin min1000mg
karnitin min 500 mg
q10 min 30 mg diye okumuştum..

şifa olsn inşallah hiç canını sıkma ben %1 morfoloji ve %18 ileri hareket %55 yerinde hareket ile hamile kaldım..ama çok şükür sayımız iyiydi..

Dogal yolla mi oldu peki? Aslinda olcagi varsa 1 sperm bile yetiyor iste

aynen canm doğal yolla oldu şükürler olsun.

Masallah canim darisi basimiza bende regl olursam bu ay esime sperm testi yaptircaz bisey cikcagini pek sanmiyorum ama icin rht etmiyo en azndan biraz ferahlarim ama dedigin gibi morfoloji dusukken bile hamile kalabiliyoruz aslinda bence asil kadinda bitiyor olay

Masallah canim darisi basimiza bende regl olursam bu ay esime sperm testi yaptircaz bisey cikcagini pek sanmiyorum ama icin rht etmiyo en azndan biraz ferahlarim ama dedigin gibi morfoloji dusukken bile hamile kalabiliyoruz aslinda bence asil kadinda bitiyor olay
yani tabi her iki sperm ve yumurtada önemli ama bebeği biz taşicmız içn bizm deeğerlermzde önemli ...bence eşini gönder kuzmmm

Bizim morfoloji sıfır tedaviye başlayacağız doktor iki ilaç yazmış çakşır otu keçiboynuzu nohut hindi eti badem ceviz önermiş 3 ay kullanacak

Bizim morfoloji sıfır tedaviye başlayacağız doktor iki ilaç yazmış çakşır otu keçiboynuzu nohut hindi eti badem ceviz önermiş 3 ay kullanacak

Vay doktorlar bile artik bunlari oneriyorsa harika vall. Caksir haric herseyi yediriyorum esime birde size brezilya cevizi oneririm biraz pahali ama icinde ozellikle bol miktarda selenyum mevcut. Keciboynuzununda ezmesino aliyorum artk tadi efsane.

Bizde de morfoloji 0 çıktı sayı ve hareket iyi.Bugün doktora sonucunu gösterdi eşim gıda takviyesi yazmış o ilacla hamile kalanı duydum ben, bakalım artık

canm çok iyi ama o takvşyelern günlük min değerleri var...
arginin min1000mg
karnitin min 500 mg
q10 min 30 mg diye okumuştum..

şifa olsn inşallah hiç canını sıkma ben %1 morfoloji ve %18 ileri hareket %55 yerinde hareket ile hamile kaldım..ama çok şükür sayımız iyiydi..
Değerlerimiz hemen hemen aynı gibi. Neler yaptınız peki? Bizim ml de sayı 120 milyon morfoloji 2 ileri hızlı 17

Değerlerimiz hemen hemen aynı gibi. Neler yaptınız peki? Bizim ml de sayı 120 milyon morfoloji 2 ileri hızlı 17
Canm eşim karnitin koenzim q10 ve multivitamin kullandı biara..bide çakşır suyunu arada içti..ne zaman saldık olursa olur dedik şükür geçen ay tutmuş 💗💗

Arkadaşlar doğal yoldan keçi boynuzu kürü ile morfoloji ve sperm sayısı, hareketlilik arttırılır mi ? Sadece alternatif yolla fayda sağlayan arkadaşlar süreci anlatabilir misiniz?
Canım doktorun verdiği ilaç dışında hiç bi kür kullanma. Morfoloji değişmiyor zaten . Morfoloji bozukluğu kısırlık sebebi sayılmıyor. Keçiboynuzu kürü falan sayıyı hızı hepsini düşürüyor. Kesinlikle kullanma

Ne kadar süre kullandı eşin onları?
2ay bile sürmedi kullanması :)
eşim benm tests kanserne yakalndı tek testisi alndı..buna ragmen mucizeme kavusacagım inşallah canm..Rabbim beklemediğimz anda veriyo güzelliklerini..sen dualarını esirgeme kendinden ve herkestennn

2ay bile sürmedi kullanması :)
eşim benm tests kanserne yakalndı tek testisi alndı..buna ragmen mucizeme kavusacagım inşallah canm..Rabbim beklemediğimz anda veriyo güzelliklerini..sen dualarını esirgeme kendinden ve herkestennn
Tam mucize olmuş. Allah sağlıkla kavuştursun. Darısı başımıza 🙏

Vay doktorlar bile artik bunlari oneriyorsa harika vall. Caksir haric herseyi yediriyorum esime birde size brezilya cevizi oneririm biraz pahali ama icinde ozellikle bol miktarda selenyum mevcut. Keciboynuzununda ezmesino aliyorum artk tadi efsane.
Buğday ruşeymi nar önermiş cevizi bahçemizden alıyoruz ondandan alabiliriz

Arkadaşlar sonuçlar ne diyor ileri hareket kaç anlamadım lütfen bir şey söyleyebilir misiniz ? 😌

Eklentiler

• 54AEAF4F-6C41-4AF9-A258-932E5573649E.webp
    54AEAF4F-6C41-4AF9-A258-932E5573649E.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 101
Back
X