Erkek İnfertilitesi morfoloji bozukluğu için ne kullandı eşlerinizzzz???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

suuperisi

RABBİM ELA'MI KORU...
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
408
1
316
Ankara
kızlar lütfen bilgi verin..eşimin 2-3 ay önce morfoloji :% 2 idi.şimsi ise % 0 eşinde aynı problem olup kür,ilaç vb kullanıp ii gelen varmı???1.aşılamamız olmadı..bu ay 2 .aşılamamızı yapıcaz.lütfen cevapppp:)

canim morfoloji sifirsa asilama yapmayin
once tedavinizi olun.

canım nasıl bi tedavi?ürolojiye gittik..varikosel yok dedi..çarşamba renkli doppleri olacak..bi ilaç falan da önermedi..

tatlım proxeed plus adında bir ilaç varmış....onu bir araştır istersennn...siyah kuru üzüm ve keçiboynuzu pekmezini deneyin derim...

Son düzenleme:
hadi araştır tatlım....inşallah herşey güzel olur....kendini çaresiz hissetme tamam mı... ilacın adını yanlış yazmışım

proxeed plus

Son düzenleme:
şuan deli gibi araştırıyorum kızlar..aslında kendim de hemşireyim ama insan kendi başına gelince hiç birşey bilmior...teşşekkür ederim..kendimi kötü hissediorum çünkü ilk aşılama tutmadı..bu ay 2. yapılacak ama bi umudum yok

kızlar benim eşimde azolu bizde proxeed plus kullanmaya başladık ama daha çok yeni 1 hafta falan oldu çok merak ediyorum işallah normal çıkışta hareketli sperm olur :))

teşekkürlerr canımm..inşallah fayda görürsünüz..bende almayı düşünüorum..bizim morfoloji bozuk ii gelirmi acaba?

bilmiyorum canım ama denemek istiyorum ne kaybedebiliriz ki kullanıp faydasını görende var bi işe yaramayanda var yani artık bünyeye bağlı olucaklar

canım morfolojıye 100 tane sperme bakarak yorum yapıyorlar.belkı aldıkları o 100 tanede normal morfolojılı sperm yoktu.belkıde dıgerlerınde vardr.panık yapma.bak bızde 22 hazıranda normal morfolojı % 1 di,4 gun sonra yani 26 hazıranda % 2 cıktı.yanı degıskenlık gosterebılıyor.bence sızdede vardr normal morfolojılı sperm belkı o anda denk gelmemıstr.yada streste morfolojıyı etkılıyormus.ben evicap E vitamini ve cinkoyu duydum morfolojı ıcın.esım 1.5 aydr kullanıyor.1.5 ay sonra sperm testı verıcez bakalım yukselme olacakmı.sızde deneyın zararı yok.vitamın sonucta.Rabbim en kısa zamanda bebeklerımızı verır bıze inşallah

canım çok teşekkür ederim inanki içimi rahatlattın....inşallah dediğin gibidir ve normali vardır:)
bizde 2 gündür evicap kullanmaya başladık...bakalım proxeed plus da almayı düşünüorum...
inşallah canım inşallah isteyen herkese nasib eder..siz kaç yıldır istiyosunuz?

selam kızlar,biz de aynı sorunla mücadele ediyoruz.proxeed kullanalı 2,5 ay oldu.yakında testlerimizi yapıcaz ama size şunu söyliim.benim kuzenim ve bir arkadaşm bu ilaçla bebişlerine kavuştu.hatta kuzenimin üçüzleri olcak birkaç haftaya.bir de yine bu sitede bir arkadaşın değerleri ciddi şekilde değişmiş.bizim morflj yüzde 1.merkla bekliyorum sonuçları.sonucu inş size bildrcm.allah yardmcımz olsun

işallah canım hepimizin yüzü güler allahım bize mucizelerimizi versin çok istiyorum artık bebeğim olmasını ve öyle bi hale geldim ki artık hamileyim desin biri bana hiç ilgilenmiyorum onunla yok şöyle böyle diye yakınırsa ama bizim gibi bebek hasretiyle yanıp nedemek olduğunu anlayan herkeze nasip etsin yarabbim.

yaa gerçektenmiiii çok sevindim...inşallah sizinde yükselmiştir canım...ama 6 ay kullandılar dimi..?6 ayda etkili oluyo diye okudum...biz bu ay 2.aşılamayı yaptırcaz keşke bi mucize olsada bu ay hamile kalsak:)Rabbim hepimize nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…