kesinlikle aynı bizimde şaka gibi başladı tüp bebek hikayemiz 2. denemesini yapacak olan arkadaşlarıız vardı onları yanlız bırakmayalım die geldik antalyaya geldiğmiz gün bnim adetimin 2. günüydü eşim dediki bizde kontol olalım onlarla gitmişken ,bi baktıkki bizdde sorun var beynimzden kaynar sular döküldü işin ilgnç tarafı 10dk içinde tüp bebekğe karar verik panikten çünkü herşe o gün başlmak için çok uygundu gezmeye gittiim antalyada o akam iğneleri yapmayı öğrendim ve 9 gün boyunda hep kendim yaptım çok güçlüydüm ta ki transfer sonrasına kadar keşke hergün iğne olsamda 10 gün bkleme sürci olmasa yedim bitirim kendimi sonuç negatif şimdi 2. demeye hiç cesretim yok bu arada 2 arkadaşımında tüp bebei tuttu birisi doğu yaptı ikizi oldu diğeride 4 aylık hamile hepsi antlya tüp bebek merkezinde oldu bense hala cesaretim yok deerleri yükseltmeden gitmek istemiyorum sen neler yaıcaksın inşallah en kısa zamanda iyi haberler alırızzzz
canım öncelikle sabrın sonunda aldığın mükafatın için seni tebrik ederimkesinlikle sana katiliyorum
bizde negatif tup bebek sonucundan sonra hizla tedaviye basladik ve esimin tedavisinin 6. ayinda da hamile kaldim
sayi 7 milyon ileri hizli ve morfoloji sifirdi bizim.
Tedavimizi Kaan Aydos yapti ve Turkiyenin en unlu prof larinin neredeyse hepsine giden biri olarak Kaan aydos uzerine dr tanimam !!
Diger doktorlar asla tedaviyle ugrasmiyor , zaten tup bebek merkezleriyle calisan urologlarda direk tup bebege yonlendiriyor.
fethiyemi harika bir yer birkaç sene önce tatile gelmiştik ülkemizin cennet köşelerinden bir yerçok teşekkür ederim yazın bana yol gösterdi ben fethiyedeyim antalyada tedavi olduk antalya tüp bebek merkezinde ama olmadıkaanbeyi araştırcam sen nerde yaşıyosun? tüp bebek denicekmisiniz allah herkeze hayırlısı naipetsin
ben yüzyüze görüşmedim canım buradaki arkadaşlar e-mail yoluyla sorunlarını anlatıp cevap aldıklarını öğrenince bende e-maille durumumuzu anlatmıştımcanım msjından sonra hemen ank.ünv.aradım..ama randevu vermediler..gelin hocam bakar dedi sekreter..sen gidip görüştünmü canım...???bizimde morfoloji %2
canım öncelikle sabrın sonunda aldığın mükafatın için seni tebrik ederim
rabbim kucağına almayıda nasip etsin
seni diğer topikden okudum yaşadıklarını ve kaan beyede senin tavsiyelerin üzere attım e-maili
ben istanbuldayım ve kaan beye gidecek vaktimiz yok (eşimin iş yoğunluğundan)
önce eşime dfı testi yaptırıp sonuca göre emre beye gitmeyi düşünüyorum
ama kaan beye yine son durumla alakalı bir yardım isticem...
fethiyemi harika bir yer birkaç sene önce tatile gelmiştik ülkemizin cennet köşelerinden bir yer
biz istanbuldayız kaan bey görüşme yapmamız biraz zor
ben burada hakkında hep iyi şeyler duydum sizin olanağınız varsa ona gidin derim
ayrıca biz daha yaptırmadık ama yaptıracağız size DFI testi yaptırmanızı tavsiye ederim
spermin dna sı inceleniyor...
ben yüzyüze görüşmedim canım buradaki arkadaşlar e-mail yoluyla sorunlarını anlatıp cevap aldıklarını öğrenince bende e-maille durumumuzu anlatmıştım
ayrıca %2 morfoloji fena sayılmaz bizimki %1 ve son tedavimde embriyoloğun dediği spermlerin yapısının oldukça bozuk demişti
bunun nedenini araştırıyoruz DFI diye bir test var spermin dnası inceleniyor
sizede öneririm sadece spermiyogram gibi örnek veriyorsunuz
Aynen canım 2.denemeye benimde cesaretim yok ayrıca umudumda yok ama fazla ara vermemek için dondurulmuşla transfer yaptırıcaz allahtan bi terslik çıkmazsa. ama bizim asıl amacımız eşimin değerlerini yükseltmek proxeede başladık.6 ay sonra sonucu görücez.Transferde terslik olmazsa sanırım 20 güne kadaar gerçekleşir.
Tedavinin başında benim açımdan herşeyin güzel olduğunu rezervimin çok iyi olduğunu söylediler.Dondurulmuşlarda 1.kalite 6 adet bakalım bu defada tutmazsa zaten tekrar aynı merkezde denemeyi düşünmüyorum. İnşallah Normal yolla olur ve o tedavi döneminden birdaha geçmem.
Bence eğer dondurulmuş embriyon varsa sende kısa zaman içinde tekrar dene derim ben.
Herşeye rağmen umudumuzu kaybetmemeliyiz.Eğer vücudun toparlandıysa denemelisin Allah belki bu defa bize bi bebek verir.
canım öncelikle sabrın sonunda aldığın mükafatın için seni tebrik ederim
rabbim kucağına almayıda nasip etsin
seni diğer topikden okudum yaşadıklarını ve kaan beyede senin tavsiyelerin üzere attım e-maili
ben istanbuldayım ve kaan beye gidecek vaktimiz yok (eşimin iş yoğunluğundan)
önce eşime dfı testi yaptırıp sonuca göre emre beye gitmeyi düşünüyorum
ama kaan beye yine son durumla alakalı bir yardım isticem...
fethiyemi harika bir yer birkaç sene önce tatile gelmiştik ülkemizin cennet köşelerinden bir yer
biz istanbuldayız kaan bey görüşme yapmamız biraz zor
ben burada hakkında hep iyi şeyler duydum sizin olanağınız varsa ona gidin derim
ayrıca biz daha yaptırmadık ama yaptıracağız size DFI testi yaptırmanızı tavsiye ederim
spermin dna sı inceleniyor...
ben yüzyüze görüşmedim canım buradaki arkadaşlar e-mail yoluyla sorunlarını anlatıp cevap aldıklarını öğrenince bende e-maille durumumuzu anlatmıştım
ayrıca %2 morfoloji fena sayılmaz bizimki %1 ve son tedavimde embriyoloğun dediği spermlerin yapısının oldukça bozuk demişti
bunun nedenini araştırıyoruz DFI diye bir test var spermin dnası inceleniyor
sizede öneririm sadece spermiyogram gibi örnek veriyorsunuz
canım ben mail attım cvp bekliorum..hangi adresten attın sen?bide kaç gün sonra cvp verdi :)
hemen cevaplamaybilir
kendi sitesi var orada adresi var ksaydos@tr.net
bana3 gün sonra cevap gelmişti
bakalıminşallah cvp verir?morfoloji bozukluğuna yapılacak bişey yok die biliorum..
biz gazi ünv. bi prof.a gittik ölee dedi...
morfoloji yani şekil bozukluğuna evitamini öneiyo kaan aydos kendi web sayfasında yazıyo
kaan aydos a guvenin arkadaslar
gercekten duzeliyor zamanla tedaviyle
evet şimdi kaan hocadan randev almaya çaillışıyorum kaç ay sürüyo tedvi bizimd 6 milyon morfoloji %1 sen sadece ilaçla mı yoksa doğal bişiler yaptın mı?
evet şimdi kaan hocadan randev almaya çaillışıyorum kaç ay sürüyo tedvi bizimd 6 milyon morfoloji %1 sen sadece ilaçla mı yoksa doğal bişiler yaptın mı?
randevuya gerek yok bildigim kadariyla sali ve cuma oradaymis
telefonla sorarsin asistanina
yada direk kendisine mail at canim
tedavimizin 6. ayinda hamile kaldim
sayi 7 milyon ileri hizli ve morfoloji sifirdi tedavi baslangici
dogal seylerde yaptik tabi
keciboynuzu kuru
incir kuru ( erkek icin )
ari sutu bal polen
klomen
proxeed plus
evicap 400
ginseng
ginko biloba
omega 3
L arginine
kullandik hic ara vermeden
sayimiz 90 milyon oldu 6. ayda .
ama varikosel varsa ameliyat sart.
randevuya gerek yok bildigim kadariyla sali ve cuma oradaymis
telefonla sorarsin asistanina
yada direk kendisine mail at canim
ewt bende aradım randevu vermediler.biz yarın gitcez..ben mail atmıştım..mailime cvp verdi..yarın gitcez eşimle inş...evet şimdi aradım bu hafta hep ordymış biz uzakan gelicez dedim randevu vermiyoruz dedi
tedavimizin 6. ayinda hamile kaldim
sayi 7 milyon ileri hizli ve morfoloji sifirdi tedavi baslangici
dogal seylerde yaptik tabi
keciboynuzu kuru
incir kuru ( erkek icin )
ari sutu bal polen
klomen
proxeed plus
evicap 400
ginseng
ginko biloba
omega 3
L arginine
kullandik hic ara vermeden
sayimiz 90 milyon oldu 6. ayda .
ama varikosel varsa ameliyat sart.
merhaba jinekologlar bu morfolojiyi önemsemiyorlar bende aşılama yaptırıcaktım ama okudugum kadarıyla olmıycak gibi.daha öncede iki kere tüp bebek denemem var.bende bugün kaan aydos e.mail yazdım inşallah hayırlı bircevap gelir.krishazel bunların hepsini aynı andamı kullandın?birde hamile kaldıgında morfoloji kaçtı?tüp bebek sırasında eşim prooxsed plus bir buçuk ay kullandı devam etmedik.galiba eşin varikosel ameliyatıda oldu .eşim kesinlikle olmaz.cevaplarsanız sevinirim.
tüp bebek doktorları morfolojiyi önemsemiyorlar.niçin olmadıgı hakkında birşey söylemediler.morfoloji sıfır malesef proxed plusu yeterince kullanmadık. bilemiyorum işe yaradımı. antalyanın ilçesinde oturuyorum.ayrıca bu konuları (annem de dahil)hiç kimseye söylemedim .ilk defa burda söylüyorum.tüp bebek denemelerin morfoloji yüzünden mi olmadı.ben de tüp bebek yaptırmayı düşünüyodum.sizin morfoloji kaç paki?bi de proxeed plus işe yaradı mı?bu arada antalyada mısın ben de antalyalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?