Erkek İnfertilitesi morfoloji bozukluğu için ne kullandı eşlerinizzzz???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Aynen canım 2.denemeye benimde cesaretim yok ayrıca umudumda yok ama fazla ara vermemek için dondurulmuşla transfer yaptırıcaz allahtan bi terslik çıkmazsa. ama bizim asıl amacımız eşimin değerlerini yükseltmek proxeede başladık.6 ay sonra sonucu görücez.Transferde terslik olmazsa sanırım 20 güne kadaar gerçekleşir.
Tedavinin başında benim açımdan herşeyin güzel olduğunu rezervimin çok iyi olduğunu söylediler.Dondurulmuşlarda 1.kalite 6 adet bakalım bu defada tutmazsa zaten tekrar aynı merkezde denemeyi düşünmüyorum. İnşallah Normal yolla olur ve o tedavi döneminden birdaha geçmem.
Bence eğer dondurulmuş embriyon varsa sende kısa zaman içinde tekrar dene derim ben.
Herşeye rağmen umudumuzu kaybetmemeliyiz.Eğer vücudun toparlandıysa denemelisin Allah belki bu defa bize bi bebek verir.

canım öncelikle sabrın sonunda aldığın mükafatın için seni tebrik ederim
rabbim kucağına almayıda nasip etsin
seni diğer topikden okudum yaşadıklarını ve kaan beyede senin tavsiyelerin üzere attım e-maili
ben istanbuldayım ve kaan beye gidecek vaktimiz yok (eşimin iş yoğunluğundan)
önce eşime dfı testi yaptırıp sonuca göre emre beye gitmeyi düşünüyorum
ama kaan beye yine son durumla alakalı bir yardım isticem...

fethiyemi harika bir yer birkaç sene önce tatile gelmiştik ülkemizin cennet köşelerinden bir yer
biz istanbuldayız kaan bey görüşme yapmamız biraz zor
ben burada hakkında hep iyi şeyler duydum sizin olanağınız varsa ona gidin derim
ayrıca biz daha yaptırmadık ama yaptıracağız size DFI testi yaptırmanızı tavsiye ederim
spermin dna sı inceleniyor...

canım msjından sonra hemen ank.ünv.aradım..ama randevu vermediler..gelin hocam bakar dedi sekreter..sen gidip görüştünmü canım...???bizimde morfoloji %2
ben yüzyüze görüşmedim canım buradaki arkadaşlar e-mail yoluyla sorunlarını anlatıp cevap aldıklarını öğrenince bende e-maille durumumuzu anlatmıştım
ayrıca %2 morfoloji fena sayılmaz bizimki %1 ve son tedavimde embriyoloğun dediği spermlerin yapısının oldukça bozuk demişti
bunun nedenini araştırıyoruz DFI diye bir test var spermin dnası inceleniyor
sizede öneririm sadece spermiyogram gibi örnek veriyorsunuz

evet cnm bizde elimizden ne geliyosa yapıp 2 denemeye geçelim istiyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı

keşke olsaydı ama maleseef 2. kalite 2 ae yükleme ypıldı dondurulcak embiriyo yoktu ama en azından yumurta rezervie iyi dedi doktor sadece eşideki şu morfolojiyi düzelmmiz lazm çünkü tutunma aşamaında çok etkliyomuş sayısı az ama hareketliliği iiyi dedi doktor en azından 2. denemede dondurulmuşlarım lsun onun rahatığıyla bekle sürecide güzel gçer sanıyorum sende içini ferh tutut dondurulmuş olması insana güven veriyo hakkımızda hayırlısı inşallah güzel hberler alrız :13:

canım ben mail attım cvp bekliorum..hangi adresten attın sen?bide kaç gün sonra cvp verdi :)

evet şimdi kaan hocadan randev almaya çaillışıyorum kaç ay sürüyo tedvi bizimd 6 milyon morfoloji %1 sen sadece ilaçla mı yoksa doğal bişiler yaptın mı?

tedavimizin 6. ayinda hamile kaldim
sayi 7 milyon ileri hizli ve morfoloji sifirdi tedavi baslangici

dogal seylerde yaptik tabi
keciboynuzu kuru
incir kuru ( erkek icin )
ari sutu bal polen

klomen
proxeed plus
evicap 400
ginseng
ginko biloba
omega 3
L arginine

kullandik hic ara vermeden

sayimiz 90 milyon oldu 6. ayda .

ama varikosel varsa ameliyat sart.

evet şimdi kaan hocadan randev almaya çaillışıyorum kaç ay sürüyo tedvi bizimd 6 milyon morfoloji %1 sen sadece ilaçla mı yoksa doğal bişiler yaptın mı?

randevuya gerek yok bildigim kadariyla sali ve cuma oradaymis
telefonla sorarsin asistanina
yada direk kendisine mail at canim

randevuya gerek yok bildigim kadariyla sali ve cuma oradaymis
telefonla sorarsin asistanina
yada direk kendisine mail at canim

canım bişey sorcam senin hamile kaldığın ay eşinin değerleri kaçtı?yani morfoloji ve ileri hareket 0 ken hamile kaldıysan gerçekten çok şanslısın.

süper valla mükemmel bir başarı allah bizede nasip eder inşallah

merhaba jinekologlar bu morfolojiyi önemsemiyorlar bende aşılama yaptırıcaktım ama okudugum kadarıyla olmıycak gibi.daha öncede iki kere tüp bebek denemem var.bende bugün kaan aydos e.mail yazdım inşallah hayırlı bircevap gelir.krishazel bunların hepsini aynı andamı kullandın?birde hamile kaldıgında morfoloji kaçtı?tüp bebek sırasında eşim prooxsed plus bir buçuk ay kullandı devam etmedik.galiba eşin varikosel ameliyatıda oldu .eşim kesinlikle olmaz.cevaplarsanız sevinirim.

tüp bebek denemelerin morfoloji yüzünden mi olmadı.ben de tüp bebek yaptırmayı düşünüyodum.sizin morfoloji kaç paki?bi de proxeed plus işe yaradı mı?bu arada antalyada mısın ben de antalyalıyım

kızlarr biz bugün gittik kaan hocaya..çoookk memnun kaldık..daha önce üroloji profuna gitmiştik ve hiç bir şey önermemiştii..kaan hoca ilaç yazdı..bakalım inşallah hayırlsıı olur..tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırım ..:)
kaan hocayı öneren arkadaşlara çooookk teşekkür ederim..

tüp bebek denemelerin morfoloji yüzünden mi olmadı.ben de tüp bebek yaptırmayı düşünüyodum.sizin morfoloji kaç paki?bi de proxeed plus işe yaradı mı?bu arada antalyada mısın ben de antalyalıyım
tüp bebek doktorları morfolojiyi önemsemiyorlar.niçin olmadıgı hakkında birşey söylemediler.morfoloji sıfır malesef proxed plusu yeterince kullanmadık. bilemiyorum işe yaradımı. antalyanın ilçesinde oturuyorum.ayrıca bu konuları (annem de dahil)hiç kimseye söylemedim .ilk defa burda söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…