- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 688
- 47
Merhaba canım bu mesajımdan sonra 2 negatif daha tedavim oldu daha sonra eşim Kaan Aydos’a tedavi oldu iyi geldimi zaman kaybımı biz karar veremedik her neyse vs vs işte morfolojimiz hala kötü canım morfoloji %0 la Şişli Memorial de Semra hanım ve ekibiyle olan 5. Tedavimde iki embriyo elde edildi pgt yöntemiyle genetiğine bakıldı biri temiz geldi oda tuttu şükür Allah’ıma bu arada genetik problemimiz yok 4 tedavi de tutmayınca bu yöntemi denedik sizde inşaallah benim kadar uğraşmadan kavuşursunuz yavrunuzaCanım merhaba yıllar olmuş yazalı ama görüyorum ki hamilesin tebrik ederim morfoloji sorunu yaşıyoruz biz de bu gebeliğin inşallah 2. 3. Falandır:) nasıl hamile kaldın neler yaptın canım
Merhaba canım bu mesajımdan sonra 2 negatif daha tedavim oldu daha sonra eşim Kaan Aydos’a tedavi oldu iyi geldimi zaman kaybımı biz karar veremedik her neyse vs vs işte morfolojimiz hala kötü canım morfoloji %0 la Şişli Memorial de Semra hanım ve ekibiyle olan 5. Tedavimde iki embriyo elde edildi pgt yöntemiyle genetiğine bakıldı biri temiz geldi oda tuttu şükür Allah’ıma bu arada genetik problemimiz yok 4 tedavi de tutmayınca bu yöntemi denedik sizde inşaallah benim kadar uğraşmadan kavuşursunuz yavrunuza
Merhaba öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun:) bizimde memorialda bakılan testimizde morfoloji sıfır çıktı.Doktor tüp bebeğe engel değil dedi.bizimde 3. ama memorialda ilk denememiz olacak.siz memorialdaki ilk denemenizde mi hamile kaldınız?Merhaba canım bu mesajımdan sonra 2 negatif daha tedavim oldu daha sonra eşim Kaan Aydos’a tedavi oldu iyi geldimi zaman kaybımı biz karar veremedik her neyse vs vs işte morfolojimiz hala kötü canım morfoloji %0 la Şişli Memorial de Semra hanım ve ekibiyle olan 5. Tedavimde iki embriyo elde edildi pgt yöntemiyle genetiğine bakıldı biri temiz geldi oda tuttu şükür Allah’ıma bu arada genetik problemimiz yok 4 tedavi de tutmayınca bu yöntemi denedik sizde inşaallah benim kadar uğraşmadan kavuşursunuz yavrunuza
Canım bu sonuçlar da bir sorun görünmüyor biraz hareket yavaş olabilir ama geçmiş hikayenizde önemli ne kadardır deniyorsunuz sizin bir probleminiz varmı hsg çektirdinizmi?%35 anormal morfoloji kötü birşey mi? Bize de mi tüp bebek gerekir? Sayı 8 milyon hareketsiz %70. Devlete gittik ilgilenmediler.
Amin canım rabbim sizlerede tattırdın bu mutluluğu:)Merhaba öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun:) bizimde memorialda bakılan testimizde morfoloji sıfır çıktı.Doktor tüp bebeğe engel değil dedi.bizimde 3. ama memorialda ilk denememiz olacak.siz memorialdaki ilk denemenizde mi hamile kaldınız?
Bize ngs önerdiler.Ama embriyo gelişimi kötü olursa ve ohss riski olmazsa embriyoyu riske atmayıp taze transfer ederiz dediler.benim 1 deneme de 9yumurta 4ü döllendi 5.i güne bi tane kaldı dondurulmuş transferle negatif oldu.2.de 13 yumurta 3ü döllendi 3günden sonra gelişimleri durdu.tabi yumurtalarımda yarısı olgun çıkmadığı için bu kadar az döllenen oldu.bakalım memorial inşallah bize de iyi gelir.çok sağol cevabın içinAmin canım rabbim sizlerede tattırdın bu mutluluğu:)
Benim Memorial deki ilk tedavim yarım kaldı tek yumurtam gelişti oda boş çıktı çok sters yapmıştım ve bazı vitamin değerlerim çok düşüktü bunlar sebep olmuş olabilir diye düşündük ondan sonraki tedavimde böyle bir sorun yaşamadım inşaallah Memorial sizede uğur getirir pgt yöntemini önerdilermi ?
Bize yapılan pgt denilen aslında ngs bütün kromozomlara bakılıyor aynı şey yani döllenme problemi olduğu için büyük ihtimalle ımcı yaparlar birde embriyoskop diye bir sistemleri var embriyoları kamerayla takip sistemi yani embriyolar gün gün takip etmek için bulunduğu ortamdan dışarı çıkarılıyor ama bu sistemde hiç ortamından çıkmadan kamerayla izleniyor gelişimleri bize buda yapıldı sizin durum için gidişata bakacaklar kişiye özel hastaya en uygun tedaviyi uyguluyorlar için rahat olsun birde sana tavsiyem yumurta kalitesi için birkaç öneri benimde uyguladığım arısütü (eğriçayır) sitesi güvenilirdir bu konuda birde bal polen karışımı mümkünse hakiki bal olsun bide omepa q10 takviye multivitamin gibi birşey hee bide incir kürü eğer prolaktin yüksek değilse adetin 2. Günü başlayabilirsinBize ngs önerdiler.Ama embriyo gelişimi kötü olursa ve ohss riski olmazsa embriyoyu riske atmayıp taze transfer ederiz dediler.benim 1 deneme de 9yumurta 4ü döllendi 5.i güne bi tane kaldı dondurulmuş transferle negatif oldu.2.de 13 yumurta 3ü döllendi 3günden sonra gelişimleri durdu.tabi yumurtalarımda yarısı olgun çıkmadığı için bu kadar az döllenen oldu.bakalım memorial inşallah bize de iyi gelir.çok sağol cevabın için
Ayy ınşallah canım ya rabbim bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah:) ben de ne yapacağımı şaşırdım bir diyorum tüp bebekte önce kaan aydos a tedavi olalım bir diyorum gitmeyelim valla kafayı yiyecemMerhaba canım bu mesajımdan sonra 2 negatif daha tedavim oldu daha sonra eşim Kaan Aydos’a tedavi oldu iyi geldimi zaman kaybımı biz karar veremedik her neyse vs vs işte morfolojimiz hala kötü canım morfoloji %0 la Şişli Memorial de Semra hanım ve ekibiyle olan 5. Tedavimde iki embriyo elde edildi pgt yöntemiyle genetiğine bakıldı biri temiz geldi oda tuttu şükür Allah’ıma bu arada genetik problemimiz yok 4 tedavi de tutmayınca bu yöntemi denedik sizde inşaallah benim kadar uğraşmadan kavuşursunuz yavrunuza
omepayı her iki tedavimde de kullandım.prolaktin yükseliyo arada incirli kürker yapamıyorum:/ ama 1buçuk aydır arı sütü bal karışımı ve ayrı olarak polen yiyorum.bulunduğumuz şehirde arıcıdan alıyoruz 100gr kavanozda bal ve arı sütü karışımı ve 40 gr kavanozda polen var.öyle tavsiye etti aldığımız yer.ama tedaviye başladığım ay mayısta düşünüyoruz eğriçayır alıcam burda adını çok duydumBize yapılan pgt denilen aslında ngs bütün kromozomlara bakılıyor aynı şey yani döllenme problemi olduğu için büyük ihtimalle ımcı yaparlar birde embriyoskop diye bir sistemleri var embriyoları kamerayla takip sistemi yani embriyolar gün gün takip etmek için bulunduğu ortamdan dışarı çıkarılıyor ama bu sistemde hiç ortamından çıkmadan kamerayla izleniyor gelişimleri bize buda yapıldı sizin durum için gidişata bakacaklar kişiye özel hastaya en uygun tedaviyi uyguluyorlar için rahat olsun birde sana tavsiyem yumurta kalitesi için birkaç öneri benimde uyguladığım arısütü (eğriçayır) sitesi güvenilirdir bu konuda birde bal polen karışımı mümkünse hakiki bal olsun bide omepa q10 takviye multivitamin gibi birşey hee bide incir kürü eğer prolaktin yüksek değilse adetin 2. Günü başlayabilirsin
1 yıl kadar oldu. Bende sorun yokmuş Kadın doğumcu öyle dedi. Sayımız da az değil mi?Canım bu sonuçlar da bir sorun görünmüyor biraz hareket yavaş olabilir ama geçmiş hikayenizde önemli ne kadardır deniyorsunuz sizin bir probleminiz varmı hsg çektirdinizmi?
prodexs guclu ilac cnm insalah guzelolur sonuclarınızkızlar benim eşimde azolu bizde proxeed plus kullanmaya başladık ama daha çok yeni 1 hafta falan oldu çok merak ediyorum işallah normal çıkışta hareketli sperm olur :))
kızlar lütfen bilgi verin..eşimin 2-3 ay önce morfoloji :% 2 idi.şimsi ise % 0eşinde aynı problem olup kür,ilaç vb kullanıp ii gelen varmı???1.aşılamamız olmadı..bu ay 2 .aşılamamızı yapıcaz.lütfen cevapppp:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?