Erkek İnfertilitesi morfoloji bozukluğu için ne kullandı eşlerinizzzz???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benim eşimde varikosel ameliyatlıydı çocuk istiyoduk dr a gittik sperm testi istedi morfolojisi 3 çıktı zaten normalide 4 müştü proxeed verdi kullandı ve ben ikinci kutusundayken eşim çok şükür hamile oldum tabi bende klomen kullanmıştım ilk kez darısıda tüm bebiş isteyenlere olsun hayırlısıyla inşallahh gercekten çok iyi bi ilaçmış bide sabah ac karna gecede yatmadan keciboynuzu pekmezi yenirse çok faydalı olur sanırım çünkü eşim öle yapıyodu :34:
allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizimde olacak

benim eşimde varikosel ameliyatlıydı çocuk istiyoduk dr a gittik sperm testi istedi morfolojisi 3 çıktı zaten normalide 4 müştü proxeed verdi kullandı ve ben ikinci kutusundayken eşim çok şükür hamile oldum tabi bende klomen kullanmıştım ilk kez darısıda tüm bebiş isteyenlere olsun hayırlısıyla inşallahh gercekten çok iyi bi ilaçmış bide sabah ac karna gecede yatmadan keciboynuzu pekmezi yenirse çok faydalı olur sanırım çünkü eşim öle yapıyodu :34:
cnm hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bizler içinde dua et:))

allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizimde olacak

cnm hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bizler içinde dua et:))

allah razı olsun canımsınız tabiki ederim rabbim tez zamanda sizinde göbüşünüzü doldursun hayırlı evlatlar nasip etsin inşşşş :29: :nazar: :emir_bebek: :16:

merhaba kızlar biz bu ay burdan duyup kaan aydos'a gittik 1 aylık ilaç verdi spermogram testi yapıldı orda sonuçları mail olarak göndercekti 1 haftadır bekliyoruz 3 mail gönderdik hatırlatmak için cevap yok moralim bozuldu burda 1 aylık ilaçlar bitince tahlil yapılacak onun sonuçlarınıda mail yoluyla göndereceğiz ama buna cevap vermeyen onu dikkate alacak mı?

zuhalcim hoca mutlaka cevap verecektir..belki tatile falan çıkmıştır, bekle bence biraz daha..yoksa en fazla 1 haftada mutlaka cevap yazardı, bizde devamlı mail atıyoruz..

merhaba ben de aynı sorunu yaşıyorum belki de daha fazla bir sorun..bir yıldır bebek istiyoruz ancak eşimin sperm testi sonuçlarını alınca çok üzüldüm üzüldük.çünkü tüm değerler 0 ve kötü..dr direkt bizi tüp bebeğe yönlendirdi.ne yapacağımı da bilemiyorum ..çok üzgünüm çok.:5:

arkadaşar merhaba eşimin sperm tahlil sonuçlarını yorumlarmıısnız

yaş 37
miktar 2.5 cc
renk krem
ph alkali
likefiye olma süresi 30 dk
1-2 lokosit
sperm sayısı 48600000/mm3
anomali
baş:%5
kuyruk :%5
hareket 30dk :%80
1 saat :%60
sonuç indesk %50 olur birey fertile possible üst sınrdır

zuhalcim hoca mutlaka cevap verecektir..belki tatile falan çıkmıştır, bekle bence biraz daha..yoksa en fazla 1 haftada mutlaka cevap yazardı, bizde devamlı mail atıyoruz..

valla umudum kalmadı canım hala tık yok kaçıncı mail oldu telefonla aradık başkası çıktı çok meşgul şimdi görüşemezsiniz pazartesi arayın dedi bilmiyorum bizim şansımıza mı artık...

valla umudum kalmadı canım hala tık yok kaçıncı mail oldu telefonla aradık başkası çıktı çok meşgul şimdi görüşemezsiniz pazartesi arayın dedi bilmiyorum bizim şansımıza mı artık...

canım sıkma canını..artık üniversite hastanesin de hoca farkı kalktı..yani hocaya ekstra para yatırmıosun...hocanın o nedenle başı eminim çok kalabalıktır...muaynanesine çok erken saat te gidersen görüşebilirsin bence...yoksa çok zor..çünkü ordaki kısırlık merkezinde tek ürolog o..
Allah yardımcın olsun...

kızlar lütfen bilgi verin..eşimin 2-3 ay önce morfoloji :% 2 idi.şimsi ise % 0 :(:(:( eşinde aynı problem olup kür,ilaç vb kullanıp ii gelen varmı???1.aşılamamız olmadı..bu ay 2 .aşılamamızı yapıcaz.lütfen cevapppp:)

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun benim eşimin de %90 hiç biri yoktu varikoseline bakıldı yok allahdan dr bize TRENTAL 600mg ve PHARMATON vitamin verdi ve sabahlarıda aç karnına sigara içmeyi bıraktı sigarayı azalttı sonuçlar bu ay çok güzel çıktı dr normal dedi bu na göre sizin çocuğunuz olur dedi diğer bitkileri yapmadım çünki eşim içmiyor bir kere çakşır otunun kökünü yaptım bir yudum aldı hepsini döktü hayırlısıyla inşallah bu ay tutar allah herkese bebek nasip eder (AMİİİN)

selam arkadaslar bızde sayı,hareketlılık(son tahlılde ılerı hareketlılık 0 cıktı)vede morfolojı sıkıntısı var yanı hepsınden var:59:
ne yapmamız lazım bılmıyorum bı suru multıvıtamın var sonu plusla bıten hangısını alsak karar veremedık...sayısı her gecen gun dusuyor yazın ılk tup bebek denememız olumsuz sonuclandı nısan gıbı tekrar dusunuyoruz dr bıze tup bebekten baska caresı yok demıstı asılama sadece vakıt kaybı olur dıyorlar zaten...

selam arkadaslar bızde sayı,hareketlılık(son tahlılde ılerı hareketlılık 0 cıktı)vede morfolojı sıkıntısı var yanı hepsınden var:59:
ne yapmamız lazım bılmıyorum bı suru multıvıtamın var sonu plusla bıten hangısını alsak karar veremedık...sayısı her gecen gun dusuyor yazın ılk tup bebek denememız olumsuz sonuclandı nısan gıbı tekrar dusunuyoruz dr bıze tup bebekten baska caresı yok demıstı asılama sadece vakıt kaybı olur dıyorlar zaten...

merhaba canım..sana önce ilk başta Allahdan sabır diliorum..seni çok ii anlıorum..benimde eşimde problem var ama şunu hiç unutma ne olursa olsun milyonlarca sperm içinden sadece 1 tanesi döllüo...o nedenle Rabbim OL! derse herşey olur...
biz 2 aydır proxeed plus kullanıoruz...ve eşim sürekli keçi boynuzu kürü içio..ama onlardan sonra hiç test yaptırmadık...yanisonuç ne bilmiorum..bu ay tüp bebek denicez inşallah tutar...proxeed plus ı tavsiye ederim...bol şans canım...

merhaba canım..sana önce ilk başta Allahdan sabır diliorum..seni çok ii anlıorum..benimde eşimde problem var ama şunu hiç unutma ne olursa olsun milyonlarca sperm içinden sadece 1 tanesi döllüo...o nedenle Rabbim OL! derse herşey olur...
biz 2 aydır proxeed plus kullanıoruz...ve eşim sürekli keçi boynuzu kürü içio..ama onlardan sonra hiç test yaptırmadık...yanisonuç ne bilmiorum..bu ay tüp bebek denicez inşallah tutar...proxeed plus ı tavsiye ederim...bol şans canım...

canım ınsallah denemen olumlu sonuclanır benım yasadıgım uzuntuyu yasamazsın. kendılıgınden olur ınsallah bu sıkıntılar bıter esıme soyleyeyımde alsın proxeeden sanırım devlet karsılamıyor bu ılacı olsun gercı hıc onemı yok hayırlısıyla dogal yollardan hayırlı ve saglıklı bı evledımız olsunda fıyatı kac olursa olsun vermeye razıyım ılk tup bebek denememızde 6 bın vermıstık havaya uctu hepsı:59:

:(( bizim de değerler %0
canım ınsallah denemen olumlu sonuclanır benım yasadıgım uzuntuyu yasamazsın. kendılıgınden olur ınsallah bu sıkıntılar bıter esıme soyleyeyımde alsın proxeeden sanırım devlet karsılamıyor bu ılacı olsun gercı hıc onemı yok hayırlısıyla dogal yollardan hayırlı ve saglıklı bı evledımız olsunda fıyatı kac olursa olsun vermeye razıyım ılk tup bebek denememızde 6 bın vermıstık havaya uctu hepsı:59:

canım benim ya..ben tüp bebeğe kalkışamıyorum üzülmek artık istemiyorummmm..dr zaten aşılama vs zaman kaybı diyor..tüp bebek bile olmaz dedi ya bize :( ne duyarsak yapıyoruz..Allah büyük.inşallah canım güzel haberler veririz birbirimize.öpüyorum.

:(( bizim de değerler %0

canım benim ya..ben tüp bebeğe kalkışamıyorum üzülmek artık istemiyorummmm..dr zaten aşılama vs zaman kaybı diyor..tüp bebek bile olmaz dedi ya bize :( ne duyarsak yapıyoruz..Allah büyük.inşallah canım güzel haberler veririz birbirimize.öpüyorum.

asılamaya bızım ıcınde zaman kaybı olur dedıler canım yaaa senı cok ıyı anlıyorum mecbur napcaksın denemek zorundayız tup bebege nıye olmaz dedı kı

benimde eşimin iler hız %0 sperm dnasına bakıldı %19 hasarlı çıktı sadece tüp bebek doktor proox ve klo devam dedi nasip artık

kızlarrr bana dua edin nolur....bu ay bebişim koncak göbüşüme...inşallah tutunur...dualarınıza ihtiyacım var:(

Back
X