- 8 Eylül 2023
- 16
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi Gamzeliiii9789
-
Öncelikle merhaba kızlar
Morfoloji bozukluğu sebebi ile doğal yolla hamilelik yaşayanlarınız var mı ? Kimseden ses gelmiyor
Eskilerde çok fazla konu başlık var fakat onlar da artık aktif değil
Merhabalar sana umut olur mu bilmem ama eşimin morfolojisi 1 di 3. Yıla girmeden doğal yolla hamile kaldım benÖncelikle merhaba kızlar
Morfoloji bozukluğu sebebi ile doğal yolla hamilelik yaşayanlarınız var mı ? Kimseden ses gelmiyor
Canim merhaba bizim de 2 yıl çocuk olmadı doktora gittik eşimin sperm degerleri çok düşüktü ilk testte morfoloji 0 çıktı, sonra varikosel ameliyati oldu 6 ay sonra tekrar test yaptık değeri 1 olmustu digerleri de düşüktü bu arada hız sayı falan ilaç kullandık beslenmeye dikkat ettik falan 3 ay sonra bi test daha yaptık morfoloji %2 olmuştu ama değerler sinirdaydi son testten 2 ay sonra hamile kaldığımı öğrendimÖncelikle merhaba kızlar
Bizde Mayıs'ta vermisdik o sonuca göre doktor yüzde 3 4 bizim işimizi görür dedi aşılama için bugün tekrar verdik morfoloji 2 çıktı aşılama yapar mi sizce sonuç alır mıyım çok morelim bozuldu eşime yansitmamaya çalışıyorum amaMerhabalar sana umut olur mu bilmem ama eşimin morfolojisi 1 di 3. Yıla girmeden doğal yolla hamile kaldım ben
Canım hiç moralini bozma. Eşin yaşam tarzını değiştirsin takviye kullansın abartmadan. Sigara alkol varsa azaltsın yürüyüşe çıksın her gün. 3 ay kadar sabret bu dediklerimin spermlere etki etmesi o kadar sürüyor çünkü. Eşimde de morfoloji sorunu vardı iki de düşük yapmıştım daha önce. Üçüncü gebeliğim bu dediklerimi yaptıktan sonra sağlıkla ilerledi çok şükür bebeğim yan odada uyuyor şu an.Bizde Mayıs'ta vermisdik o sonuca göre doktor yüzde 3 4 bizim işimizi görür dedi aşılama için bugün tekrar verdik morfoloji 2 çıktı aşılama yapar mi sizce sonuç alır mıyım çok morelim bozuldu eşime yansitmamaya çalışıyorum ama
Takviye derken mesela ne kullana bilir. Rabbim evladını sana sizlere bağışlasınCanım hiç moralini bozma. Eşin yaşam tarzını değiştirsin takviye kullansın abartmadan. Sigara alkol varsa azaltsın yürüyüşe çıksın her gün. 3 ay kadar sabret bu dediklerimin spermlere etki etmesi o kadar sürüyor çünkü. Eşimde de morfoloji sorunu vardı iki de düşük yapmıştım daha önce. Üçüncü gebeliğim bu dediklerimi yaptıktan sonra sağlıkla ilerledi çok şükür bebeğim yan odada uyuyor şu an.
Ben keçiboynuzu pekmezi içirdim her sabah aç karnına. Bir de doktor bir takviye verdi adını unuttum şimdi eşime sorup yazayım sana. Aminn canımTakviye derken mesela ne kullana bilir. Rabbim evladını sana sizlere bağışlasın
Çok teşekkür ederim bekliyorumBen keçiboynuzu pekmezi içirdim her sabah aç karnına. Bir de doktor bir takviye verdi adını unuttum şimdi eşime sorup yazayım sana. Aminn canım
Proceive M’miş canım her gün bir tane suyla karıştırıp içmiştiÇok teşekkür ederim bekliyorum
Yaaa çok teşekkür ederim inşallah olması gerektiği gibi olacakProceive M’miş canım her gün bir tane suyla karıştırıp içmişti
Birşey daha sorabilir miyim. Bu gösterdiği sonuç %2 bu değerle aşılama yapar mı yoksa direk eşimi tedaviye mi yonlendirirAminntez zamanda sağlıklı gebelikler olsun inşallah gönlünüze göre
Ay inan ki bilmiyorum, hatırlamıyorum eşiminki kaçtı, 1 seneden fazla oldu unuttum. Aşılama konusu hiç açılmadı bizde çünkü iki tane gebeliğim olmuştu yani tutuyordu ama ilerlemiyordu. Bir de böyle deneyelim büyük ihtimalle gerek kalmaz aşılama veya tüp bebeğe dedi doktorumuz. Öyle de oldu.Birşey daha sorabilir miyim. Bu gösterdiği sonuç %2 bu değerle aşılama yapar mı yoksa direk eşimi tedaviye mi yonlendirir
Tamam kuzum teşekkür ederimAy inan ki bilmiyorum, hatırlamıyorum eşiminki kaçtı, 1 seneden fazla oldu unuttum. Aşılama konusu hiç açılmadı bizde çünkü iki tane gebeliğim olmuştu yani tutuyordu ama ilerlemiyordu. Bir de böyle deneyelim büyük ihtimalle gerek kalmaz aşılama veya tüp bebeğe dedi doktorumuz. Öyle de oldu.
Doktor da bizeProceive M’miş canım her gün bir tane suyla karıştırıp içmişti
Doktor bize in asta diye birşey verdi tek sıkıntı morfoloji dedi dün gösterdim sonuçları bu değerle aşılama tutmaz tüp bebeğe gönderiliyor normalde ama devlette tüp Bebek için 3 aşılama şart dedi ve klomen verdi aşılama yapilacak tabi doktorun bu söylemi üzerine morfoloji 2 ile ve böyle konusmusken aceba aşılamayı zaten tutmicak olmicak düşüncesiyle baştan sagmami yapacak yoksa olması gerektiği gibi mi yapacak nasıl olcak hiç bilmiyorumProceive M’miş canım her gün bir tane suyla karıştırıp içmişti
Ne oldu doktora gittiniz mi aşılama olacak mı? Merak ettimTamam kuzum teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?