Morfoloji bozukluğu ve ileri harket düşüklüğü olupta hamile kalanlar varmı ?

Gecen yıl 2 klomen bir çatlatma iğnesi oldum sonuç alamadım 2 kere kimyasal geçirdim doktor bana yumurtaların yaşına göre olgunlasmiyor felan demişti kan testinde felan hiç birşey çıkmadı geçen ay başka Dr. Gittim eşimin morfolojisi çok yüksek ama yüzde 3 4 aşılama için bize yeter dedi sizce hamile kalmamam ağırlıklı olarak morfoloji etkisi olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20231120_065111.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 106
Hersey normal bile olsa nasipte olmayınca olmuyor maalesef. İleri hız bıraz düşük ilac verdi mi doktorunuz

Hersey normal bile olsa nasipte olmayınca olmuyor maalesef. İleri hız bıraz düşük ilac verdi mi doktorunuz
Yok yani üroloji Dr. Vermişti ilaç çok pahalı ve etki etmeye bilir sans düşük değip direk özelde ameliyat etmeyi felan yönlendirdi istemedik bu ay sperm testi tekrar verecek bakalım benim Dr. Bakacak ne dicek ne yapacak bilmiyorum

Eşimin ileri hızı %4 dü argifertil m kullandı suan %23 canım ilaclar etki ediyor bence. Varikosel amelıyatı mı önerdi

Kızlar merhablar öncelikle 5 senedir çocuk düşünüyoruz bir türlü nasip olmadı eşinin morfolojisi %1 olup ileri hareketi %30 olup hamile kalan varmı ?
Benim eşimin de değerleri düşüktü hatta varikosel den üç dört yıl önce ameliyat olmuştu soldan hatta bir ay kadar önce doktor sağda da varikosel başlangıcı olduğunu söylemişti. Dün hamile olduğumu öğrendim

Ayy Çok sevindim inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bizim 5 sene oldu aşılama düşüneceğiz bu gidişle doğal yolllar ile olsun istedik ama tükendim artık

Ayy Çok sevindim inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bizim 5 sene oldu aşılama düşüneceğiz bu gidişle doğal yolllar ile olsun istedik ama tükendim artık
Özelden mesaj yazdım. Umudunu yitirme lütfen ben 6 yıllık evliyim 5 yıldır çocuk istiyoruz. Ve artık doğal yollarla olmayacak deyip aşılama için hazırlık yaparken hamile olduğumu öğrendim.

Eşimin ileri hızı %4 dü argifertil m kullandı suan %23 canım ilaclar etki ediyor bence. Varikosel amelıyatı mı önerdi
Eşimin morfolojisi 2 çıktı sizce aşılama yapar mı doktor

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-10-14-56-54-266_com.miui.gallery.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 73
Yok dusuk değil ek takviye ile olur allahin izni ile
Sizin de böyle bir sorununuz varmiydi.
Varsa ne sekild ne oldu ne kullanarak. Eşim de varikosel de var. Doktor hemen ameliyat olmasin dedi. önce sper değerlerini yukseltmeye calisicaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…