morfoloji bozukluğu

ebru12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
68
0
86
Ankara
Merhaba, cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. İlk mikro enjensyon denememde, transferin 10. günü değerim 22 çıktı, doktorum gebelik oluşmuş ama riskli dedi ve zaten aynı gün adet gördüm ertesi gün değerim 2 ye düşmüştü. benim gebeliğim kimyasal gebelikmiydi bu durumda?
Ayrıca eşimde morfoloji %0 sayı ve hareketlilik normal bu durumda şansımız çokmu düşük embriom 5. gün embriyosuydu kalitesi güzel dediler ama olmadı.
% 0 morfoloji umutsuz bir vakamı acaba boşunamı bunca eziyeti çekiyoruz.

Merhaba, cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. İlk mikro enjensyon denememde, transferin 10. günü değerim 22 çıktı, doktorum gebelik oluşmuş ama riskli dedi ve zaten aynı gün adet gördüm ertesi gün değerim 2 ye düşmüştü. benim gebeliğim kimyasal gebelikmiydi bu durumda?
Ayrıca eşimde morfoloji %0 sayı ve hareketlilik normal bu durumda şansımız çokmu düşük embriom 5. gün embriyosuydu kalitesi güzel dediler ama olmadı.
% 0 morfoloji umutsuz bir vakamı acaba boşunamı bunca eziyeti çekiyoruz.

merhabalar 10 uncu gun sonucunuz erken yaptırmışsınız daha çok yaptırdığınız çatlatma iğnesinin etkisine benziyor bunu iki gün sonra yaptırdığınız testde destekliyor eşinizin morfolojisi 0 fakat size blastokist transfer edilmiş bu çok iyi hem de spermler yumurtalarınızı döllemiş boşuna eziyet çekmiyorsunuz biraz daha itina ve dikkatle gebe kalırsınız allah yardımcınız olsun

Back