- 27 Aralık 2014
- 1.023
- 697
- 133
- Konu Sahibi Neseli_Hatun
-
Hayırlı olsun canm. Allah kucağına almayıda nasip etsin. Hangi ilaçlar var elinde ve fiyat ne acabaSevgili kk üyeleri.. Morfoloji düzeltmek için çok uğraş verdk ve çok şükür bende hamileyim. Darısı isteyen tüm kadınların başına.
Biz bu süreçte eşime birçok takviye kullandık, şuanda elimde kalan ilaçları uygun fiyata satıyorm. Almak isteyen iletişime geçebilir
hayırlı olsun bebişiniz Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Doktorunuzmu verdi bu.ilaçları ve Sadece bunları kullanarak mı düzeldi morfoloji eşiniz .Bizim 4 ve hiç değişmedi Sizin kaçtı değeri .Elimde speman var şuanda tanesini 50 tl ye satıyorm.
Canım doktor tavsiyesiyle aldk ilaçlarımızı bizim %1 di en son %7 oldu morfolojimz.hayırlı olsun bebişiniz Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Doktorunuzmu verdi bu.ilaçları ve Sadece bunları kullanarak mı düzeldi morfoloji eşiniz .Bizim 4 ve hiç değişmedi Sizin kaçtı değeri .
maşallah çok sevindim baya yükselmiş değeriniz bizimde değerler hep ortalama değerlerde yada düşük çıkıyor. Doktorların kimisi sebebsiz kimi eş kaynaklı deyip aşılama yada tüp bebeğe geçmemizi istiyorlar bizde doğal yoldan olsun istiyoruz.İlaçı almak isterim eşimle konuşup haber vericem size yarın . Peki sizin doğal yolla mı oldu diğer konularınıza baktım tüp bebek denemeniz olmu değilmi.Canım doktor tavsiyesiyle aldk ilaçlarımızı bizim %1 di en son %7 oldu morfolojimz.
Canm bizimki tüp bebek.. Eğer imkanınız varsa tüp bebek yaptırın derim. Tüp bebek kötü bişy diil, azolu olan yumurtlama sorunu olan o kadar çok kişi var ki tüp bebek umudu dahi olmayan.. En azndan onlara göre çok şanslıyız.maşallah çok sevindim baya yükselmiş değeriniz bizimde değerler hep ortalama değerlerde yada düşük çıkıyor. Doktorların kimisi sebebsiz kimi eş kaynaklı deyip aşılama yada tüp bebeğe geçmemizi istiyorlar bizde doğal yoldan olsun istiyoruz.İlaçı almak isterim eşimle konuşup haber vericem size yarın . Peki sizin doğal yolla mı oldu diğer konularınıza baktım tüp bebek denemeniz olmu değilmi.
Canm bizimki tüp bebek.. Eğer imkanınız varsa tüp bebek yaptırın derim. Tüp bebek kötü bişy diil, azolu olan yumurtlama sorunu olan o kadar çok kişi var ki tüp bebek umudu dahi olmayan.. En azndan onlara göre çok şanslıyız.
Biz morfoloji bozukluğunu ilk öğrendiğimz zaman tüp bebek yaptrdk ama 8. Haftada bebeğimin kalbi durdu. Sağlıksız bebek dendi. Sonra araştrmalar sonucu sperm değerlerinin düzeltilmeden tüp bebek yaptrmak çok mantıksızmış onu anladık.. Bir sene kadar çok fazla takviye kullandı eşim sperm değerlerimz öncekilere göre daha ii çıktı. Ve biz tekrardan tüp bebek yaptrdk çok şükür herşey yolunda 6. ayımız bitti. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah.
Tavsiyem öncelkle eşinize takviyeler kullandırın. Bu arada Bahçecide yaptrdk biz tüp bebeği. Dbakırdaki şubesinde.Eğer doğudaysanız tavsiye ederim doktorum çok iyi çok tecrübeli.
elbette canım sağlıkla hayırla gelsinde evlatlarımız tüp bebekle yada doğal yolla gelmiş mühim değil vesile olcaksa tüp bebeklede hamile kalmak isterim.yeterki hayırlı evlatlar yetiştirmek için Rabbim hayırlısıyla anne olmamızı nasip etsin inşallah.şuan evet şırnakdayız malum doğu şartları siz diyarbakırdamısınız.haklısın canım eşime bende takviye kullanıp iyiice değerleri yükselsin istiyorum.halada takviye alıyor keçiboynuzu kürü q10 larginine emodex promotil.mforte klomen gibi ilaçları kullandı eşim en son ki sonucumuzda bu emodex kullanmıştı kaan aydosun hastasıydı ama değişim olmadım hatta sayıda düşüşde vardı.bakalım şimdi çakşır kökü otunu yolluyor ailem birde ısırgan otunu da incir felan tekrar takviye alcaz biraz ara vermek istiyo eşim solgarın vitaminlerine kilo yaptı eşimde.Canm bizimki tüp bebek.. Eğer imkanınız varsa tüp bebek yaptırın derim. Tüp bebek kötü bişy diil, azolu olan yumurtlama sorunu olan o kadar çok kişi var ki tüp bebek umudu dahi olmayan.. En azndan onlara göre çok şanslıyız.
Biz morfoloji bozukluğunu ilk öğrendiğimz zaman tüp bebek yaptrdk ama 8. Haftada bebeğimin kalbi durdu. Sağlıksız bebek dendi. Sonra araştrmalar sonucu sperm değerlerinin düzeltilmeden tüp bebek yaptrmak çok mantıksızmış onu anladık.. Bir sene kadar çok fazla takviye kullandı eşim sperm değerlerimz öncekilere göre daha ii çıktı. Ve biz tekrardan tüp bebek yaptrdk çok şükür herşey yolunda 6. ayımız bitti. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah.
Tavsiyem öncelkle eşinize takviyeler kullandırın. Bu arada Bahçecide yaptrdk biz tüp bebeği. Dbakırdaki şubesinde.Eğer doğudaysanız tavsiye ederim doktorum çok iyi çok tecrübeli.
Canım biz ilk test yaptrdğmzda ml de 9 milyon sperm çıkmştı en son testimzde ise ml de 40 milyon falandı. Eşim bir yıl kadar takviye kullandı.Hayırlı olsun canım Allah kucagina almayı nasip etsin. Seni hatırladım .. Bende hamile kalmıştım tüp bebekle ve kaybettim 5ayliken.. Yine takviyelerle başladık bir sonraki tedaviye kadar.
Nohut kürü proxeed plus ve keçiboynuzu özü
Senin eşin ne kadar kullandı tam olarak sayı ve hiz nekadar artı? Biz 3 ayda 1mil. 'dan 13.5 mil. Çıktık. Ama diğer değerler yerlerde
Kaan Aydosa bizde gittik ama memnun kalmadık. Sitesinde yazan şeyler bana biraz hayal gibi geldi. Kaan Aydos bize de aynı ilaçları klomen ve emodex verdi klomen sayıyı inanılmaz düşürüyor. Bizde kestik tedaviyi.. Sizde çok şey kullanmşsnz bizim gibi inşallah güzel sonuçlar alırsınz canm.. Eşin ne derse desin ara vermesine müsade etme. Zaten şuan kullandığı ilaçlar 3 ay sonra fayda ediyo. Ben çok fazla mücadele ettm eşimle yedirmedğim şey kalmadı. Kilo yapıyosa spora başlasn ama tedavinin molası olmaz.elbette canım sağlıkla hayırla gelsinde evlatlarımız tüp bebekle yada doğal yolla gelmiş mühim değil vesile olcaksa tüp bebeklede hamile kalmak isterim.yeterki hayırlı evlatlar yetiştirmek için Rabbim hayırlısıyla anne olmamızı nasip etsin inşallah.şuan evet şırnakdayız malum doğu şartları siz diyarbakırdamısınız.haklısın canım eşime bende takviye kullanıp iyiice değerleri yükselsin istiyorum.halada takviye alıyor keçiboynuzu kürü q10 larginine emodex promotil.mforte klomen gibi ilaçları kullandı eşim en son ki sonucumuzda bu emodex kullanmıştı kaan aydosun hastasıydı ama değişim olmadım hatta sayıda düşüşde vardı.bakalım şimdi çakşır kökü otunu yolluyor ailem birde ısırgan otunu da incir felan tekrar takviye alcaz biraz ara vermek istiyo eşim solgarın vitaminlerine kilo yaptı eşimde.
açıkçası bizde pek memnun kalamadık yoğun olduğu için fazla ilgilenemiyor . Emodexde ucuz bi ilaç değil ki kaan bey sağolsun nedense morfolojiyi önemsemiyor diğer dna hasar ve tüm testler şükür temiz çıktı eşimde ama morfolojininde önemli.olduğu heryerde yazıyor.canım bakalım devam ettircem eşime takviye kullanımını yinede Allah nasip etmezse doğall yolla önce aşılama sonra tüp bebek denicez bizde karar verdiğimiz vakit ankda yaptırırız muhtemelen ailem orda çünkü.şimdide izinlerde sıkıntı oluyor bi yere gidemiyoruz.Kaan Aydosa bizde gittik ama memnun kalmadık. Sitesinde yazan şeyler bana biraz hayal gibi geldi. Kaan Aydos bize de aynı ilaçları klomen ve emodex verdi klomen sayıyı inanılmaz düşürüyor. Bizde kestik tedaviyi.. Sizde çok şey kullanmşsnz bizim gibi inşallah güzel sonuçlar alırsınz canm.. Eşin ne derse desin ara vermesine müsade etme. Zaten şuan kullandığı ilaçlar 3 ay sonra fayda ediyo. Ben çok fazla mücadele ettm eşimle yedirmedğim şey kalmadı. Kilo yapıyosa spora başlasn ama tedavinin molası olmaz.
Biz diyarbakırdayz canm. Gelip Bahçeciyle görüşebilirsnz bi ara. Kaç yıllık evlisinz?
Ne kadarlik evlisiniz yani ne kadardır infertilitilite probleminiz var morfoloji hız felan ne kadardı neler kullandı bir yıl boyunca kürleri felan yazabilirmisiniz ya bizde 11 yıldır yapmadığımız kalmadı sayıda düştü iyice 1 milyonun altında diğerleri zaten sıfır tüp bebek bile hayal oldu sankiKaan Aydosa bizde gittik ama memnun kalmadık. Sitesinde yazan şeyler bana biraz hayal gibi geldi. Kaan Aydos bize de aynı ilaçları klomen ve emodex verdi klomen sayıyı inanılmaz düşürüyor. Bizde kestik tedaviyi.. Sizde çok şey kullanmşsnz bizim gibi inşallah güzel sonuçlar alırsınz canm.. Eşin ne derse desin ara vermesine müsade etme. Zaten şuan kullandığı ilaçlar 3 ay sonra fayda ediyo. Ben çok fazla mücadele ettm eşimle yedirmedğim şey kalmadı. Kilo yapıyosa spora başlasn ama tedavinin molası olmaz.
Biz diyarbakırdayz canm. Gelip Bahçeciyle görüşebilirsnz bi ara. Kaç yıllık evlisinz?
Biz 2 yıllık evliyiz canm. Kullandığımız ilaçlardan proxeed plus Spemanın ve çakşır otunun faydasını çok gördük. İnşşallah size de nasip etsin Rabbim tüm isteyenlere.. Bol dua bol takviye.Ne kadarlik evlisiniz yani ne kadardır infertilitilite probleminiz var morfoloji hız felan ne kadardı neler kullandı bir yıl boyunca kürleri felan yazabilirmisiniz ya bizde 11 yıldır yapmadığımız kalmadı sayıda düştü iyice 1 milyonun altında diğerleri zaten sıfır tüp bebek bile hayal oldu sanki
canımm. bizim de morfolojimiz 2 ama bizde 3 aydır keçiboynuzu kürü evicap zeytinyağında incir yiyo. ayrıca yeme içmeye de dikkat ediyoruz. bu arada bende hsg yaptırdım bu ay. sizin değerleriniz nasıldı ve nası bi değişim oldu ?Biz 2 yıllık evliyiz canm. Kullandığımız ilaçlardan proxeed plus Spemanın ve çakşır otunun faydasını çok gördük. İnşşallah size de nasip etsin Rabbim tüm isteyenlere.. Bol dua bol takviye.
sevindim canım bende eşim istemedi ilaçları diye haber edicektim.çakşır kökü aldım bende anasıl yaptınız kullandınız çayınıBiz 2 yıllık evliyiz canm. Kullandığımız ilaçlardan proxeed plus Spemanın ve çakşır otunun faydasını çok gördük. İnşşallah size de nasip etsin Rabbim tüm isteyenlere.. Bol dua bol takviye.
Spemanı nereden satın aldınız?Elimde speman var şuanda tanesini 50 tl ye satıyorm.
Büyük gelinin sesi çıkmaya başladı belli ki. 9 senelik esaretten sonra kocasına resti çekti. Kadın ömrünün en güzel yıllarını kv, kayın birde kayınvalideden beter görümce ile geçirmiş. Üstüne aldatılmış. Annesine gidip kalması bile gözlerine batmış. Ama maymun gözünü açınca kv hop küçük geline.. küçük gelinde biliyor bu kalmanın 3-5 gün misafirlik olmayacağını. Haklıda kim ister birlikte yaşamayı. Cinnet geçirtmişlerdir kadına. Konu sahibi elin kızlarına değil sana düşer annenle kalmak. 1 tabak fazla koy masana, 1 kıyafet fazla yıka
Sevgili kk üyeleri.. Morfoloji düzeltmek için çok uğraş verdk ve çok şükür bende hamileyim. Darısı isteyen tüm kadınların başına.
Biz bu süreçte eşime birçok takviye kullandık, şuanda elimde kalan ilaçları uygun fiyata satıyorm. Almak isteyen iletişime geçebilir
Hayırlı olsun canm. Allah kucağına almayıda nasip etsin. Hangi ilaçlar var elinde ve fiyat ne acaba
Elimde speman var şuanda tanesini 50 tl ye satıyorm.
Proxeed plus var yarım paket. çakşır otu var bide keçi boynuzu özütü. bunları da 50 tlden veririm
hayırlı olsun bebişiniz Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Doktorunuzmu verdi bu.ilaçları ve Sadece bunları kullanarak mı düzeldi morfoloji eşiniz .Bizim 4 ve hiç değişmedi Sizin kaçtı değeri .
Gidilmesi lazim benim esiminde annesi vefat etmis ben demistim gidelim diye gittik..neticede anne baba hassas konular sizde haklisiniz oyalamasi can sıkar
maşallah çok sevindim baya yükselmiş değeriniz bizimde değerler hep ortalama değerlerde yada düşük çıkıyor. Doktorların kimisi sebebsiz kimi eş kaynaklı deyip aşılama yada tüp bebeğe geçmemizi istiyorlar bizde doğal yoldan olsun istiyoruz.İlaçı almak isterim eşimle konuşup haber vericem size yarın . Peki sizin doğal yolla mı oldu diğer konularınıza baktım tüp bebek denemeniz olmu değilmi.
Canm bizimki tüp bebek.. Eğer imkanınız varsa tüp bebek yaptırın derim. Tüp bebek kötü bişy diil, azolu olan yumurtlama sorunu olan o kadar çok kişi var ki tüp bebek umudu dahi olmayan.. En azndan onlara göre çok şanslıyız.
Hayırlı olsun canım Allah kucagina almayı nasip etsin. Seni hatırladım .. Bende hamile kalmıştım tüp bebekle ve kaybettim 5ayliken.. Yine takviyelerle başladık bir sonraki tedaviye kadar.
Nohut kürü proxeed plus ve keçiboynuzu özü
Senin eşin ne kadar kullandı tam olarak sayı ve hiz nekadar artı? Biz 3 ayda 1mil. 'dan 13.5 mil. Çıktık. Ama diğer değerler yerlerde
elbette canım sağlıkla hayırla gelsinde evlatlarımız tüp bebekle yada doğal yolla gelmiş mühim değil vesile olcaksa tüp bebeklede hamile kalmak isterim.yeterki hayırlı evlatlar yetiştirmek için Rabbim hayırlısıyla anne olmamızı nasip etsin inşallah.şuan evet şırnakdayız malum doğu şartları siz diyarbakırdamısınız.haklısın canım eşime bende takviye kullanıp iyiice değerleri yükselsin istiyorum.halada takviye alıyor keçiboynuzu kürü q10 larginine emodex promotil.mforte klomen gibi ilaçları kullandı eşim en son ki sonucumuzda bu emodex kullanmıştı kaan aydosun hastasıydı ama değişim olmadım hatta sayıda düşüşde vardı.bakalım şimdi çakşır kökü otunu yolluyor ailem birde ısırgan otunu da incir felan tekrar takviye alcaz biraz ara vermek istiyo eşim solgarın vitaminlerine kilo yaptı eşimde.
Kizlar beni bile. Bilir eskilerden.bu ayla beraber senemiz doluyor.ayni rahatszligi olana faydasi olur diye yaziyorum ..3 ay once spermiogram yaptrdik..degerlerin hepsi iyi ancak morfolojimiz 0 cikmisti.o zamandan beri bitkisel kurler uyguluyorum.karisimli bal hazirladim.ve 1 ay dir emodexe basladik.bugun esim test vermeye gitti..biz 0 cikmasin 1 -2 ciksin diye dua ede ede gittik hastaneye..kagidi aldigimizda şok gecirdik..tami tamina 55.6 cikti morfolojimiz.cok sukur ise yaramis yaptiklarimiz hemde oyle boyle deil.burda ben kackere bitkisel eski yontemlere olan merakimdan banda yedim.bilen bilir..ama bugun sonucu aldigimda kendimi bikez daha tebrik ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?