- 15 Ağustos 2016
- 3.020
- 4.121
- 133
- 35
- Konu Sahibi Neseli_Hatun
-
tebrik ederim hangi bitkisel kürler kullandınız bala neler katmıştınız.inşallah tez vakitte hamilelik haberinide alırsınızKizlar beni bile. Bilir eskilerden.bu ayla beraber senemiz doluyor.ayni rahatszligi olana faydasi olur diye yaziyorum ..3 ay once spermiogram yaptrdik..degerlerin hepsi iyi ancak morfolojimiz 0 cikmisti.o zamandan beri bitkisel kurler uyguluyorum.karisimli bal hazirladim.ve 1 ay dir emodexe basladik.bugun esim test vermeye gitti..biz 0 cikmasin 1 -2 ciksin diye dua ede ede gittik hastaneye..kagidi aldigimizda şok gecirdik..tami tamina 55.6 cikti morfolojimiz.cok sukur ise yaramis yaptiklarimiz hemde oyle boyle deil.burda ben kackere bitkisel eski yontemlere olan merakimdan banda yedim.bilen bilir..ama bugun sonucu aldigimda kendimi bikez daha tebrik ettim
Cok sevindim inş bebiş gelirKizlar beni bile. Bilir eskilerden.bu ayla beraber senemiz doluyor.ayni rahatszligi olana faydasi olur diye yaziyorum ..3 ay once spermiogram yaptrdik..degerlerin hepsi iyi ancak morfolojimiz 0 cikmisti.o zamandan beri bitkisel kurler uyguluyorum.karisimli bal hazirladim.ve 1 ay dir emodexe basladik.bugun esim test vermeye gitti..biz 0 cikmasin 1 -2 ciksin diye dua ede ede gittik hastaneye..kagidi aldigimizda şok gecirdik..tami tamina 55.6 cikti morfolojimiz.cok sukur ise yaramis yaptiklarimiz hemde oyle boyle deil.burda ben kackere bitkisel eski yontemlere olan merakimdan banda yedim.bilen bilir..ama bugun sonucu aldigimda kendimi bikez daha tebrik ettim
Evet kruger..4 olmasi gerekiyordu alt sinirin.ayni yerde verdik ozellikle aradaki farki gormek icin..sayi ilkinde 84 milyondu simdi 120 milyon olmus.a sinifi hiz 25 o 25 yine..ileri hiz 78 di 89 olmus.hacim 2 di 2.5 olmus.denscty 31 di 43 olmus..bizim o konuda ilk degerlerde cok iyiydi sadece morfolojimiz 0 di..oda 55.6 olmus.bide ilk testi esim hastanede verdi cok stres olmustu.bu sefer evde yapti hastane cok yakin 4 dk da yetstirdi testi onunda etkisi olur cunku stres cok etkiliyor.Cok sevindim inş bebiş gelir
Peki kruger mi whomu baktırdınız testi aynı yerde mi verdiniz?
Sayı ve hızda da artış oldu mu eski ve yeni degerleri yazar mısın
Bide bal karısımında neler var canım
Keciboynuzu kürü . caksir suyu 1 sise bitirdi 2. Yi almadik bol bol kuru uzum findik fistik ceviz kabak cekirdegi birazdan resmini yayinlayacagim bitkileri bala kattim ek olarak evden tarcin corek otu keciboynuzu tozu dut pekmezi de karistrdim bala.bol bol muz . Ayriyetten arada O baldan ilik sute karstrdim icine bldircin yumurtasi cig..domates corbasi nohut yemeyi sık sık yaptim.tebrik ederim hangi bitkisel kürler kullandınız bala neler katmıştınız.inşallah tez vakitte hamilelik haberinide alırsınız
çok teşekkür size tez vakitte bebişinizin müjdesini alırız inşallahdarısı şimdiden bana herkese olsun. Listedekilerin çoğu var evde ısırgan otu çakşır kökü incir ceviz keçiboynuzu tozu ve keçiboynuzunun kendisi bakalım bu ay yeniden başlıcaz tekrar eşim q10 solgar male multipla multivitaminini ve emodex bitirmişti en son ama çok şişiriyor vitaminler kilo almaya başladı eşimbizde tekrar yararlı bitkileri dönüş yapalım dedik .siz de herhangi bi sorununuz varmı yada kür yapıyormusunuz kendinize.bu ay bakalım adet olursam eğer bal çörekotu tarçın yiyim bende diyorum.Keciboynuzu kürü . caksir suyu 1 sise bitirdi 2. Yi almadik bol bol kuru uzum findik fistik ceviz kabak cekirdegi birazdan resmini yayinlayacagim bitkileri bala kattim ek olarak evden tarcin corek otu keciboynuzu tozu dut pekmezi de karistrdim bala.bol bol muz . Ayriyetten arada O baldan ilik sute karstrdim icine bldircin yumurtasi cig..domates corbasi nohut yemeyi sık sık yaptim.
Bal tarcin kuru yaptim.cok hafif pko var diye.ama 2 dra gittim ikiside onemsiz.yumurtlamani engelemmiyor dedi.bu ay yapmadim oyuzden.ben tuplerime baktrmadim.bi o kaldi ondada sorun yoksa simdilik bi engelimiz kalmiyor nasipten baska..rabbim ins hepimize tez zamanda nasip ederçok teşekkür size tez vakitte bebişinizin müjdesini alırız inşallahdarısı şimdiden bana herkese olsun. Listedekilerin çoğu var evde ısırgan otu çakşır kökü incir ceviz keçiboynuzu tozu ve keçiboynuzunun kendisi bakalım bu ay yeniden başlıcaz tekrar eşim q10 solgar male multipla multivitaminini ve emodex bitirmişti en son ama çok şişiriyor vitaminler kilo almaya başladı eşimbizde tekrar yararlı bitkileri dönüş yapalım dedik .siz de herhangi bi sorununuz varmı yada kür yapıyormusunuz kendinize.bu ay bakalım adet olursam eğer bal çörekotu tarçın yiyim bende diyorum.
amin inşallah hsg filmi çektirdim ben .şükür rahim ve tüpler temiz çıktı.istanbul echomorda anestesizis yaptırmıştım çok kolay bi işlemdi acı ağrı olmadı bende.sizde aklımda kalmasın derseniz yaptırın isterseniz.Bal tarcin kuru yaptim.cok hafif pko var diye.ama 2 dra gittim ikiside onemsiz.yumurtlamani engelemmiyor dedi.bu ay yapmadim oyuzden.ben tuplerime baktrmadim.bi o kaldi ondada sorun yoksa simdilik bi engelimiz kalmiyor nasipten baska..rabbim ins hepimize tez zamanda nasip eder
sağlıkçısınız ne güz3l daha iyi bilirsin canım bencede bekle ben 500 tl vermiştm özelde pahalı oluyor devlet hast.sıra gelmesi baya zaman alıyor diye mecburen doktor eşimin doktoru istemşti hsg.Yani simdi bende sira almistim bu ay cektrcektim.kendim ebeyom bende cok cektim hsg.kimisi cok fena oluyordu kimi hic etkilenmiyordu ben nasil olurum bilemem ama anestezili cektrmem.5 dk lik islem icin bosuna geliyir bana . Bi yandanda degerler duzelmisken 1 ay daha beklesemmi diyorum.tup olayi biraz genetik.veya agir iltihaplanmaladan kaynakli tikanir.2 durumda yok bende ama 1 ay daha olmazsa cektrcem aklimda kalmamasi icin dedigin gibi
Keciboynuzu kürü . caksir suyu 1 sise bitirdi 2. Yi almadik bol bol kuru uzum findik fistik ceviz kabak cekirdegi birazdan resmini yayinlayacagim bitkileri bala kattim ek olarak evden tarcin corek otu keciboynuzu tozu dut pekmezi de karistrdim bala.bol bol muz . Ayriyetten arada O baldan ilik sute karstrdim icine bldircin yumurtasi cig..domates corbasi nohut yemeyi sık sık yaptim.
AdaNiL1234 burda paylastim canim
Canım sende son durum nedir var mı bebişKizlar beni bile. Bilir eskilerden.bu ayla beraber senemiz doluyor.ayni rahatszligi olana faydasi olur diye yaziyorum ..3 ay once spermiogram yaptrdik..degerlerin hepsi iyi ancak morfolojimiz 0 cikmisti.o zamandan beri bitkisel kurler uyguluyorum.karisimli bal hazirladim.ve 1 ay dir emodexe basladik.bugun esim test vermeye gitti..biz 0 cikmasin 1 -2 ciksin diye dua ede ede gittik hastaneye..kagidi aldigimizda şok gecirdik..tami tamina 55.6 cikti morfolojimiz.cok sukur ise yaramis yaptiklarimiz hemde oyle boyle deil.burda ben kackere bitkisel eski yontemlere olan merakimdan banda yedim.bilen bilir..ama bugun sonucu aldigimda kendimi bikez daha tebrik ettim
Hsg cektrdim bu ay..adete 2 gun var bugun test yaptim negatfti malesef canimCanım sende son durum nedir var mı bebiş
Sende bakıldı mı herşeye canım? Benim bakıldı artık dr gitmicem bi anlamı yok eşim ilaçlara başladı düzelmesini beklicezHsg cektrdim bu ay..adete 2 gun var bugun test yaptim negatfti malesef canim
Speman nereden aldınız yardımcı olur musunuzBiz 2 yıllık evliyiz canm. Kullandığımız ilaçlardan proxeed plus Spemanın ve çakşır otunun faydasını çok gördük. İnşşallah size de nasip etsin Rabbim tüm isteyenlere.. Bol dua bol takviye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?