Erkek İnfertilitesi Morfoloji için Kırkkilit Otu Çayı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ZehreNur

❤ İki çiçeğim ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
6.322
7.028
723
Merhaba arkadaslar basarısız tüp bebek denemesinin ardından saracoğlu hocanın bu videosunu buldum
Bizdeki sorun morfoloji 1..
Saracoğlu bu kürlerle morfoloji 4 ün üzerine cıkar diyor
Özellikle kırkkilit otunu aranızda deneyen oldu mu?

Şimdi 3 ay boyunca eşime k.boynuzu doğal e vitamini içircem ardından saracoğlu hocayla gorusme talep edeceğim.

Hayırlı sonuç almayı, buraya hamile haberini yazmayı nasip etsin Rabbim.

Bizim de yaklaşık 1 ay önce sonuçlanan başarısız tüp bebek denememizin ardından hem merkezin üroloğunun verdiği ilaçlarla hem de keçiboynuzu kürü, keçiboynuzu özü, bal polen probolis arısütü karışımı, nar suyu gibi doğal takviyelerle sperm kalitesini arttırmaya çalışıyoruz..haftaya 1 aylık çabamızın bir işe yarayıp yaramadığını göreceğiz..

Ben de geçen annemlerin köye gittiğimde bu bitkiden baya toplamıştımendeburlastim ama bu soruna iyi geldiğini bilmiyordum saç dökülmesine iyi geldiği için toplamıştım. Benim de eşimde morfoloji 1. Çayını mi yapıyoruz ve nasıl yapmamız gerekiyor yazarsanız çok sevinirim

ZehreNur siz de selen hanımın hastasıydınız..sizin de morfoloji sıkıntısından dolayı başarısız sonuçlandı sanırım..üzüntülerimi belirtmek isterim..dilerim bizler bu sorunun üstesinden gelip en kısa zamanda emelimize ulaşırız..

Aynen oyle canım madem bizim gibi hastalarda tüp bebek basarı oranı az bunu neden en basında soylemiyorlar.sırf ticarete dokmusler işi..drlara olan guvenim sarsıldı uzun sure bitkisel yontemleri denemeyi dusunuyorum hiç değilse agrısız acısız devam etmiş olurum yola

merhaba zehrenur.küre devam ediyomusunuz. lütfen bizi gelişmelerden haberdar edin. eşimin morfolojisi de en son testte % 0 cıktı da önce %2 lerdeydi. biz daha önce kırkkiliti denedik pek de düzenli kullanmadığımız için çok etkisini görmedik. 0 sonucunu öğrenince yine saraçoğlunun önerdiği çobançökerten bitkisini yaklaşık bi 20 gün kullandık ama henüz test yaptırmadık

Canım henuz baslamadık ama once 3 ay k.boynuzu kürü yapıcam sonra diğerleriyle devam edicem
Çobançökerten duymamıştım o da mı morfoloji ye iyi geliyor
Duzenli kullanımda inş işe yarar diye düşünüyorum
Ben k.boynuzu bitince saracoğluyla goruscem nasıl devam edelim diye bide test yaptırcam tabi

zehrenurcum bu videoyu bi izle istersen çobançökertenle ilgili. biz yaklaşık 20 gün düzenli kullanmaya çalıştık sadece sabahları çayın içme zamanına dikkat edemedik kahvaltıyla birlikte ya da kahvaltıdan az önce içtik.
bu arada ben de internette gittigidiyorda giritlicem diye bir apiterapist ile tanıştım.morfoloji konusunda garanti veriyor. henüz kürü sipariş etmedim ama bu ay da sonuç alamazsak sipariş edicem

Sizin sonuclarinizi cok merak ediyorum. Benim esiminde morfolojisi 0 biz saracoglunun kurunu satin aldik icinde incir yagi coban cokertin 40 kilit otu ve 3 lu bal vardi 2 ay boyuncada uyguladik ama malesef bir sonuc elde edemedik. Simdide esim istemiyor kur yapmak. 3 senedir deniyoruz bir bos gebelik disinda malesef olmadi. Arrik napacagimi sasirdim

M mhnds canım test sonuclarını yazarsın inş fayda etmiştir

Merhaba kızlar
Test yaptirdik ama daha önce yaptirdigimiz yerde(%0 sonucunu aldigimuz yerde) yaptiramadik o yüzden ne kadar güvenilir bilemiyorum morfoloji who ya göre %60 sayi ml de 54milyon hareketli %50.sonuclarin bu kadar yüksek olmasina cok sasirdim kürlermi fayda etti yoksa yanlismi baktilar bilemiyorum.

hayırlı olsun inşallah ama işte who ya göre değerler değişiyor diyorlar. inşallah doğal yollardan sağlıkla olur.

Canım whoya gore bakılmış sonuclar dogru olmuyor malesef
Bizim morfoloji whoda 70 çıkıyordu krugerde 1

hayırlı olsun inşallah ama işte who ya göre değerler değişiyor diyorlar. inşallah doğal yollardan sağlıkla olur.

evet canım who kriterlerinin çokta güvenilir olmadığını bende biliyorum fakat bulunduğumuz yerde çok fazla seçeneğimiz yok. şimdi yeni bir küre başladığımız için elimizde bir değer olsun diye yaptırmak istedik.daha öncekini ankarada genartta yaptırmıştık kür bittikten sonra belki daha sonra orda yaptırırız.

Canım whoya gore bakılmış sonuclar dogru olmuyor malesef
Bizim morfoloji whoda 70 çıkıyordu krugerde 1

kullandığımız kürden sonra tekrar kruger kriterine göre yapan bir yerde yaptıracaz canım.
sizin 0 mıydı bu arada kür filanmı kullandınız nasıl 1 oldu

kullandığımız kürden sonra tekrar kruger kriterine göre yapan bir yerde yaptıracaz canım.
sizin 0 mıydı bu arada kür filanmı kullandınız nasıl 1 oldu
Yok canım daha küre baslamadım
Bizimki 1 di zaten
İns guzel sonuclar alırsınız

Canım öncellikle maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nasıl oldu hamileliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…