Erkek İnfertilitesi Morfoloji için Kırkkilit Otu Çayı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım çikolata kisti için hayıt gıda takviyesi var ve soğan suyu kürünü denemelisin reiş mantarıyla beraber inşaallah ameliyat olmadan eritirsin

Merhabalar arkadaşlar eltimin 3 tüp bebek denemesi oldu hem maddi hem manevi yıpranıyor kişiler dolayısıyla moralde sıfırlanıyor spermler az olduğu kadar dayanıksız oluyo tüp bebekte döllenme olsa dahi bebişler tutunamıyor tutan gebeliklerde malesef uzun sürmüyor 6 aydır gıda takviyesi kullanıyorlar sonuçlar iyiye gidiyor hareketlilik yüzde 40tan %65e yükseldi daha önemlisi morfolojisinde düzelme oldu bizde dayanamayıp aşılama yaptırmaya karar verdik inşaallah allahım hayırlı evlat nasip eylesin bebek isteyen kullarına birde şunu eklemek istiyorum malesef tüp bebekteki yüksek ilaç yüklemesi kadınların hormonlarını alt üst ediyor eltimde 5 adet myom oluştu kistlerde cabası

Merhaba bizim de 2 adet negatif denememiz oldu. Sayimiz dusuk ve olan speeminde cok azi kaliteli ve canli. Hatta bu yuzden 2.denememiz kimyasal gebelikle sonuclandi 3 ay once. Su anda da 5 cm lik kistim mevcut. Acaba eltiniz ne tur bir takviye kullaniyor 6 aydir.bizim de biraz iyilesme olursa asilama denemek istiyorum.

Canım çikolata kisti için hayıt gıda takviyesi var ve soğan suyu kürünü denemelisin reiş mantarıyla beraber inşaallah ameliyat olmadan eritirsin
Tesekkur ederim canım ben ameliyat oldum 10 gun once kistim basit kistmiş bu arada..hamdolsun kurtuldum
Bir süre dogal deniycem eşime emodex aldım bakalım ameliyat ta oldum belki vesile kılar Rabbim

Bizdede eşimde sperm sayisı hizı düşük eşim test yaptirdi sonuç yarin çikıcak ne kullandılar

Sonuc ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…