- 8 Mart 2017
- 138
- 19
- 28
- 34
Merhaba rabbim tez zaman da kucağımızı doldursun nasıl morfoloji de bi değişme oldumu Saraçoğlu hoca İle görüşebildiniz mi artık şu morfoloji ye bi çare bulunsunCanım henuz baslamadık ama once 3 ay k.boynuzu kürü yapıcam sonra diğerleriyle devam edicem
Çobançökerten duymamıştım o da mı morfoloji ye iyi geliyor
Duzenli kullanımda inş işe yarar diye düşünüyorum
Ben k.boynuzu bitince saracoğluyla goruscem nasıl devam edelim diye bide test yaptırcam tabi
Merhaba kürünüx bitti mi netice aldınız mı ne olur yardım edinevet canım who kriterlerinin çokta güvenilir olmadığını bende biliyorum fakat bulunduğumuz yerde çok fazla seçeneğimiz yok. şimdi yeni bir küre başladığımız için elimizde bir değer olsun diye yaptırmak istedik.daha öncekini ankarada genartta yaptırmıştık kür bittikten sonra belki daha sonra orda yaptırırız.
Merhaba nasıl çıkardınız lütfen yardım bize de anlatın yardım edin gebelik oluştu muArkadaşlar biz morfolojiyi 70günde 0 dan 4 uzerıne çıkardık inşallah güzel sonuçlar elde ederiz
Hayır hala olusmadı yeni öğrendik inş bu ay olur diyorum ama hala ileri hız 0.doktorun verdiği vitaminleri kullandı keçiboynuzu pekmezi çoban çökerten bitkisini demleyip içirdim inşallah sizde sonuc alırsınızMerhaba nasıl çıkardınız lütfen yardım bize de anlatın yardım edin gebelik oluştu mu
İnşallah olsun hemen atarmSonuç aldınığınız da mesaj atarsanız çok memnun olurum çok dua ederim
3 ay oldu cnmSiz ne kadar süredir kullanıyorsunuz keçi boynuzu kürünü
Maranki sperm arttırıcı kurü ne oluyorÖnce vitaminleri düzenli kullandı C ve E vitamini promotil.bunları kullanırken keçi boynuzu ve çoban çökerten.ikinci ay kırkkilit çayı ve maranki sperm arttırıcı küürünü uyguladık hangisi etkili oldu bilmiyorum canım
Çoban çökerten çayını mı kullandınızMaranki sperm arttırıcı kurü ne oluyor
Biz kullanmadık bende maranki kürünü merak ediyorum ne oluyorÇoban çökerten çayını mı kullandınız
bende buradan öğrendim nette yazarsanız çıkıyor baya karışımlar varMaranki sperm arttırıcı kurü ne oluyor
Faydası varmı acaba gerçekten eşime keçiboynuzu kuru yapiyorum 2 aya yakinda zeytinyağlı incir yiyor her akşam portakal suyu kuruyemiş falan bunuda yapsammiB
bende buradan öğrendim nette yazarsanız çıkıyor baya karışımlar var
Vala bu kürle sayıyı tavan yapan var eşim tadı kötü diye düzenli yiyemedi ama içinde yok yokFaydası varmı acaba gerçekten eşime keçiboynuzu kuru yapiyorum 2 aya yakinda zeytinyağlı incir yiyor her akşam portakal suyu kuruyemiş falan bunuda yapsammi
evet canım buSelvi25 fotograf ekledim dediğiniz kür bumu
Morfolojiyi en çok Evitamini etkiliyor bunun bizde etkisi oldumu bilmiyorum da morfoloji yükseldi ileri hız hala 1 bizdeMerhaba Maranki nin sperm artırıcı kürü morfoloji ye etkiliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?