Morfoloji(kruger)

Sabır gerektiren bi husus bu morfoloji canm, biz geçen sene ilk öğrendiğimzde %1di morfolojimiz son yaptığımz testte %7 olmuş çok şükür. Çok araştrdk doktorlar kesinlikle düzelmez dediler. Tüp bebek yaptrdk malesef 8.haftamzda bebeğimin kalbi durdu. Bozuk morfoloji olunca tüp bebekte de sağlıksz gebelk olma ihtimali artıyor malesf. Bundan dolayı ilk önce değerleri iileştrmek dedk, bu kadar artması bi mucize bizim icin çünkü hep %1 çıkıyodu inşallah doğal yoldan hamile kalırm tüp bebeğe de gerek kalmaz :KK49:Allah evlat isteyen herkese nasip etsin:KK46:. Çok şey denedik morfolojinin düzelmesi için özellkle çakşır otunun ve sağolsun bi arkadaş vesileyle yurt dışından gelen bir ilacın faydasını çok oldu.. Kesnlkle tavsiye ederim her ikisini de. Bana da dua edin:KK36:

merhaba yurt dışından gelen ilaç nedir acaba????

Sabır gerektiren bi husus bu morfoloji canm, biz geçen sene ilk öğrendiğimzde %1di morfolojimiz son yaptığımz testte %7 olmuş çok şükür. Çok araştrdk doktorlar kesinlikle düzelmez dediler. Tüp bebek yaptrdk malesef 8.haftamzda bebeğimin kalbi durdu. Bozuk morfoloji olunca tüp bebekte de sağlıksz gebelk olma ihtimali artıyor malesf. Bundan dolayı ilk önce değerleri iileştrmek dedk, bu kadar artması bi mucize bizim icin çünkü hep %1 çıkıyodu inşallah doğal yoldan hamile kalırm tüp bebeğe de gerek kalmaz :KK49:Allah evlat isteyen herkese nasip etsin:KK46:. Çok şey denedik morfolojinin düzelmesi için özellkle çakşır otunun ve sağolsun bi arkadaş vesileyle yurt dışından gelen bir ilacın faydasını çok oldu.. Kesnlkle tavsiye ederim her ikisini de. Bana da dua edin:KK36:
İnanmıyorum hamilesin tebrik ederim.. Bende bu ay Klomen kullanıyorum sonra çatlama iğnesi olacak, eşim için ne önerirsin bu ot ve ilaç Nasıl birşey ?? Bir de normal yolla mı hamile kaldın :)

Sabır gerektiren bi husus bu morfoloji canm, biz geçen sene ilk öğrendiğimzde %1di morfolojimiz son yaptığımz testte %7 olmuş çok şükür. Çok araştrdk doktorlar kesinlikle düzelmez dediler. Tüp bebek yaptrdk malesef 8.haftamzda bebeğimin kalbi durdu. Bozuk morfoloji olunca tüp bebekte de sağlıksz gebelk olma ihtimali artıyor malesf. Bundan dolayı ilk önce değerleri iileştrmek dedk, bu kadar artması bi mucize bizim icin çünkü hep %1 çıkıyodu inşallah doğal yoldan hamile kalırm tüp bebeğe de gerek kalmaz :KK49:Allah evlat isteyen herkese nasip etsin:emir_bebek:. Çok şey denedik morfolojinin düzelmesi için özellkle çakşır otunun ve sağolsun bi arkadaş vesileyle yurt dışından gelen bir ilacın faydasını çok oldu.. Kesnlkle tavsiye ederim her ikisini de. Bana da dua edin:KK36:
Canım merhaba hamile kaldın mı acaba

Evt canm çok şükür oğlum şimdi bir yaşında
Maşallah, ne kadar sürede oldu, bizde mırfoloji 2 çıktı , burdaki arkadaşların ne kadar sürede oldu acaba , konu eski olduğundan merak ettim, tüp bebekle mi normal yolla mı oldu, bilgi verirseniz çok sevinirim arkadaşalr

Back
X