• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Morfoloji lütfen yardım

Selmake1905

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
53
1
86
28
Kızlar nolur bi yardım edin
Eşimin morfoloji sonuçları 0.9 çıkmış
Fonksiyonel ise 0.4
Doktora bi kaç gün sonra gidicez chatgt ye göre yetersiz falan diyor başına gelen varmı
Normal hamilelik olan varmı bi yazar mısınız nolur

Canım benim eşimde de bu sıkıntı çıkmıştı şu anda yerinin tam hatırlamıyorum ama normal yolla olmuyor yani 3 yıldır evliyiz ve 2 tüp bebek denememiz kısmet değil Bir yandan öyle düşünüyorum ama bir yandan da geç kalmadan araştırın kullanması gereken ilaçları kullansın ve yediği şeylere çok dikkat etsin özellikle sigarayı bırakması lazım demişti doktora eşime

Canım benim eşimde de bu sıkıntı çıkmıştı şu anda yerinin tam hatırlamıyorum ama normal yolla olmuyor yani 3 yıldır evliyiz ve 2 tüp bebek denememiz kısmet değil Bir yandan öyle düşünüyorum ama bir yandan da geç kalmadan araştırın kullanması gereken ilaçları kullansın ve yediği şeylere çok dikkat etsin özellikle sigarayı bırakması lazım demişti doktora eşime
Varikosel dediler mi eşinize morfoloji 4 den az olunca o düşünülüyor doppler baktırması lazım bazı üroloji doktorları elle muayene edip o zaman da görebiliyor

Sonuçlar bu sekilde

Eklentiler

• IMG_1298.webp
    IMG_1298.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 77
tabiki de iyi en azından ürologluk bir işiniz yok. Suan takviye kullanması lazım eşinizin doktor yönlendiri ama morfoloji çok da düzelen bişiy değil belki biraz etkisi oluyordur takviyelerin.
Evet üç ay kullanacakmış sonra tekrar sperm testi istiyo benim kadın doğumcum da tüp bebek olmaz şuan dedi deneyin tekrar olacaktır dedi

Canım selam benim eşimde varikosel çıktı değerleri çok düşüktü ameliyat oldu ameliyattam 3 ay sonra gebe kaldım ama sağlıksız bir gebelikti kalbi durdu bebek gelişemedi. Morfoloji %1 iken ameliyat sonrası %2 oldu. Sonrasında bu ay aşılama yaptırdık tutmadı yıl sonunda tüp bebek düşünüyoruz. Ancak morfoloji gerçekten geç düzelen bir şey. Ameliyata rağmen 1 den 2 çıktı 🥹🥹🥹

Canım selam benim eşimde varikosel çıktı değerleri çok düşüktü ameliyat oldu ameliyattam 3 ay sonra gebe kaldım ama sağlıksız bir gebelikti kalbi durdu bebek gelişemedi. Morfoloji %1 iken ameliyat sonrası %2 oldu. Sonrasında bu ay aşılama yaptırdık tutmadı yıl sonunda tüp bebek düşünüyoruz. Ancak morfoloji gerçekten geç düzelen bir şey. Ameliyata rağmen 1 den 2 çıktı 🥹🥹🥹B
Bizde varoksiel cıkmadı prodeex kullanıyor suan
Fakat doktor yumurta büyütücü iğne yapalım dedi o ne demek

Kızlar nolur bi yardım edin
Eşimin morfoloji sonuçları 0.9 çıkmış
Fonksiyonel ise 0.4
Doktora bi kaç gün sonra gidicez chatgt ye göre yetersiz falan diyor başına gelen varmı
Normal hamilelik olan varmı bi yazar mısınız nolur
Merhaba canım benimde eşimin morfoloji 1 di biz de sperm morfolojisi en büyük etkiydi ama illaki sayı ileri hızda azda olsa azdilar biz İzmir'de bir aktarcidan karışımlar ve vitaminler aldık kullandık sonra eşimin morfoloji 1 den 7 yada 10 çıkmıştı ve biz sonuç aldık

Merhaba canım benimde eşimin morfoloji 1 di biz de sperm morfolojisi en büyük etkiydi ama illaki sayı ileri hızda azda olsa azdilar biz İzmir'de bir aktarcidan karışımlar ve vitaminler aldık kullandık sonra eşimin morfoloji 1 den 7 yada 10 çıkmıştı ve biz sonuç aldık
Ne gibi karışımlar canım arı sütü polen gibi mi farklı mı ??

Back
X