- 29 Temmuz 2017
- 1.536
- 1.202
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Hayırlı olsun gebeliğin canım 0 mıydı morfolojiniz sende bir problem var mıydı acabaTup bebekle 3.denememle hamile kaldim. Onun icin bile esim uzun sure tedavi gordu. Kaan Aydos’ta tedavi olduk.
2 ydi. Sayi 500 bindi canli sperm bilm yoktu. Hayir bende problem yoktu cok sukurHayırlı olsun gebeliğin canım 0 mıydı morfolojiniz sende bir problem var mıydı acaba
Cok sukur canim rabbim tamamina erdirsin ins onemli olan netice.kalmissin sende ne guzelYok canim doktorun verdigi ilac sayimizi daha dandusurdu en son testimizde 500 bindi sperm sayisi. Ama cok sukur kalite arttigi icin pozitif sonuc aldik denememizden.
Allah razi olsun canim ins tez zamanda darisi basina.bitkisel seyleride birakma.esinde problem varsa keciboynuzu kurunu yap.emodex kullan.her aksam ilik sute bildircin kir cırp esine icir. Kalitesi artar bizim 0 cikmisti morf. Ben uzunca sure bitkisel seyler yaptim.55.6 cikti en sonAnladım canım benim hag cektireli 1 sene olacak nerdeyse aşılama yaptım bugün adet oldum inşallah benim de yüzüm güler yakında hamileliğin hayırlı olsun canım sağ sağlim kucağına al insallh
Tamam canım yapacam ben de şu an zaten ceviz siyah üzüm çiğ badem yediriyorum hee gün bir de kevmciboynuzu pekmezi içiyor artık kürünü de yapacam.vitamin olarak evicap ve proxeed plus içiyor.dedigin diğer şeylere de başlayacam size güzel haberler vericem ben de inanıyorum:)Allah razi olsun canim ins tez zamanda darisi basina.bitkisel seyleride birakma.esinde problem varsa keciboynuzu kurunu yap.emodex kullan.her aksam ilik sute bildircin kir cırp esine icir. Kalitesi artar bizim 0 cikmisti morf. Ben uzunca sure bitkisel seyler yaptim.55.6 cikti en son
Emodex kendim alsam bir zararı olur mu acaba doktor onu vermedi bizeAllah razi olsun canim ins tez zamanda darisi basina.bitkisel seyleride birakma.esinde problem varsa keciboynuzu kurunu yap.emodex kullan.her aksam ilik sute bildircin kir cırp esine icir. Kalitesi artar bizim 0 cikmisti morf. Ben uzunca sure bitkisel seyler yaptim.55.6 cikti en son
Evet rabbime sonsuz sukurler olsun hala inanamiyoruz. Darisi butun evlat hasreti cekenlerin basinaCok sukur canim rabbim tamamina erdirsin ins onemli olan netice.kalmissin sende ne guzel
Bende kendim almistim canim.dr hic ilac vermemisti.ama proxed kullaniyorsanz gerek yok asagi yukari ayniEmodex kendim alsam bir zararı olur mu acaba doktor onu vermedi bize
Hayırlı olsun çok sevindim ceren aklımdaydın rahim dinlendirme yapıcaklardı sana en son,sonra seni göremedim hiç biyerde.gözün aydın canm Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin .tüp bebek tedavisini ank da mı gördünTup bebekle 3.denememle hamile kaldim. Onun icin bile esim uzun sure tedavi gordu. Kaan Aydos’ta tedavi olduk.
Hayırlı olsun ml de sayınız kaçtı acaba?bizimde sayı düşük umut varmı bizde die merak ettim deBenim de eşimde morfoloji %1 di. Sayı düşük ileri hızlı sayısı azdı. Daha vahimi bende iki tane çikolata kisti vardı yumurtalık rezervlerim yaşıma göre düşüktü ikimiz de sigara kullanıyorduk. Ama çok şükür allahım nasip etti hamile kaldım. Aşılama yaptırmıştım bir kere tutmadı. Aşılama yaptırdıktan 4 ay sonra doğal yollarla hamile kaldım. Özel hic bişey yapmadık. Ama hamile kaldığım ay ve önceki ay eşim aşırı Antep fıstığı yedi. Faydasi var mı bilmiyorum eşim sevdiği için yiyordu ama her akşam bi kase dolusu yiyordu. Ben ona bağlıyorum çünkü 2 yıl hamile kalamadim. Eşim Antep fıstığına dadandı ondan sonra hamile kaldım. Belki e vitamini ile ilgili olabilir. Ya da çinko filan bilemedim. Deneyin isterseniz. Ama her gece mutlaka kase dolusu yesin bir iki ay. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin.
Canim sayiya bildircin yumurtali sut ve keciboynuzu kuru iyi gekiyor.sutu isitip icine bildircini kirip cirpip icir esineHayırlı olsun ml de sayınız kaçtı acaba?bizimde sayı düşük umut varmı bizde die merak ettim de
Keçiboynuzu kürüne başladım cnm bıldırcınlı sütü de içirebilirsem denicem canım onun kullanım süresi ne kadar kac günCanim sayiya bildircin yumurtali sut ve keciboynuzu kuru iyi gekiyor.sutu isitip icine bildircini kirip cirpip icir esine
Sagol canim rabbim en kisa zamanda sana ve isteyen herkese tattirsim bu duyguyu. Ankarada degil istanbulda tedavi gordukHayırlı olsun çok sevindim ceren aklımdaydın rahim dinlendirme yapıcaklardı sana en son,sonra seni göremedim hiç biyerde.gözün aydın canm Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin .tüp bebek tedavisini ank da mı gördün
Valla onun zarari yokmus.ben hergun veriyordum esime :) bizim sayida skinti yoktuda morf. Dusuk cikmisti ilk testteKeçiboynuzu kürüne başladım cnm bıldırcınlı sütü de içirebilirsem denicem canım onun kullanım süresi ne kadar kac gün
Morfolojiye iyi geldi mi?Valla onun zarari yokmus.ben hergun veriyordum esime :) bizim sayida skinti yoktuda morf. Dusuk cikmisti ilk testte
Ben karisimli bal.bu sutu, caksiri emodeksi keciboynuzunu beraber yaptim.bide 1 kutu klomen kullandik esime gun asiri.10 tane icti 20 gunde bitti.ilk test 0 di.sonraki 55.6 cikti. Bizde yaradi.beslenmesine cok dikkat ettim.her sabah yanina 1 kase findik fistik ceviz kabak cekirdegi kuru uzum koydum.kuruuzumee cok iyiymis.yani 3 6 ay arasi baya depoladim bsieyler adam 8 kilo aldi :)) ama hamile kaldim ise yaradi bi sekilde.sonra dusuk yaptim simdi yine hamileyim.Morfolojiye iyi geldi mi?
Maaşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir inşallah.Ben karisimli bal.bu sutu, caksiri emodeksi keciboynuzunu beraber yaptim.bide 1 kutu klomen kullandik esime gun asiri.10 tane icti 20 gunde bitti.ilk test 0 di.sonraki 55.6 cikti. Bizde yaradi.beslenmesine cok dikkat ettim.her sabah yanina 1 kase findik fistik ceviz kabak cekirdegi kuru uzum koydum.kuruuzumee cok iyiymis.yani 3 6 ay arasi baya depoladim bsieyler adam 8 kilo aldi :)) ama hamile kaldim ise yaradi bi sekilde.sonra dusuk yaptim simdi yine hamileyim.
Amin cnm sende sağlıkla bi nefesle bebeğine kavuş inşallahSagol canim rabbim en kisa zamanda sana ve isteyen herkese tattirsim bu duyguyu. Ankarada degil istanbulda tedavi gorduk
İlk tahlilde iyiydi 40 milyondu ikincisinde 16 milyona düşmüştü. Ama aynı zamanda morfoloji ve hız da çok kötü olduğu için aşılama yapıldı tutmadı. Sonra eşim Antep fıstığı yedi etkili mıdır bilmiyorum ama aşılama dan 4 ay sonra doğal yollarla hamile kaldım. Hamile kaldığım ay sayı kaçtı bilmiyorum. Her ay değişebiliyor sayı ama morfoloji sabit malesefHayırlı olsun ml de sayınız kaçtı acaba?bizimde sayı düşük umut varmı bizde die merak ettim de
Amjn canm.ins.darisi basiniza ins.Evet oyle bakildi.hizdada baya artis oldu ozellikle caksir suyu hiza cok iyiymsMaaşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir inşallah.
Hıza işe yaradı mı bizde haraket yok gibi birşey.
Morfoloji krugere göre %2 çıktı. Sizde WHO ya göre bakılmış sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?